Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz $p@rr0w #1316 üzenetére

na látod,csak nem irreális,mert neked meg semmi fogalmad sincs róla,mi határozza meg.én meg irtam egy LEHETSÉGES okot...nó flém pls.egyébként érekes példa,hogy én fogtam a sima unreal tournament 3-am kódját,ami dobozos,beirtam a steamba,és kaptam ott érte egy Unreal Tournament 3 Black Editiont... :Y és ráadásul a játék például olyan tipusú,hogy egyébként a dobozos változat NEM tartalmazza alapból a steamet,nem alapfeltétel,csak kapható ott is.de jópár játékomnál semmilyen formában ez nem ment,vagy pl.az Impulse-on(másik online játék/szoftverbolt,szintén kliensprogram,stb) vett Flatout Ultimate Carnage-m ELFOGADTA a steam(azért nem ott vettem,mert emitt akcióban épp fillérekért volt...),vagyis onnantól ott is le tudtam tölteni,sokkal gyorsabban,stb,mert az Impulse amúgy egy f..s ...de viszont a Red Faction Guerilla kódom már nem ette meg a steam,pedig a helyzet ugyanaz,mindkét helyen forgalmazzák ezt is,és szintén dobozos verzióban is van,ezek nélkül...ez például jó példa arra,hogy néha meg a franc tudja.viszont én amit irtam a kilopott lemez nélküli kóddal mégis teljesértékű játékhoz jutásról,az is lehet kizáró ok. :R szerintem maradjunk meg a játéknál,asszem ezt kiveséztük...

más:estére lesz kivel Moxxi-zni? :D ha már arénaharc,akkor oda nem árt némi társaság :DDD a gémben Moxxi HUN néven leszek este hoston,olyan 8-10-ig várhatóan...kicsit későbbi kezdés lehetséges esetleg,éjszakai parti szintén,ha jó lett a cucc

Új hozzászólás Aktív témák