Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz PaJa1 #1349 üzenetére

Mer' hülye RPG, azért. :(( :W
    Kaptam végre egy eridian snipert, van vagy 197-es sebzése; na, ez sem valami nagy vaszisztdasz. :(((

DerStauner: No de állítólag éppen a patchek kellenek, hogy lehessen tolni őket.
    A lemezen egy .arc fájl van, és semmilyen tömörítő nem ismeri fel. :W Gondolom, ehhez is vmi elvarázsolt verzió kell.
    Sajna a patch-eket hiába másolom be a játékba, ahogy elméletileg magától tenné, jönnek a "filenamenotfound" hibák, tehát nyilván valamit át is ír az a Shippin....exe, ami benne van.
    Nem tudom, milyen reg bejegyzés kéne neki, ott bent van, hogy DVD-ről telepítve.
    Amúgy milyen pályákat kellene felismernie? Mert amikor anno a DLC1-et feltettem, jelezte, és még az intro is megvolt, de most nincs semmi.
    Azt lehet tudni, hogy azok a faszik, akik küldetéseket adnak, hol találhatóak meg? Most Crazy Earl és Scooter adna, valamelyik New Heavenben a fegyókereskedő, a másikat nem tudom.
    Most ott tartok, hogy kinyírtam a nagy puncifejű tehenet Trash Coast-on. Fent, a szikla mögül robbanórakétáztam ki, ha meg jöttek a madarak, lebújtam, így nem tudtak halálra sebezni, amikor aztán feltöltődött a turret, ledobtam, hadd dolgozzon. ;] Ezt a Bosst legalább meg lehetett csinálni. Bár, végül is csak az a bányásztelep-végi barom nem ment eddig.

Új hozzászólás Aktív témák