- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Mer' hülye RPG, azért.

Kaptam végre egy eridian snipert, van vagy 197-es sebzése; na, ez sem valami nagy vaszisztdasz.
DerStauner: No de állítólag éppen a patchek kellenek, hogy lehessen tolni őket.
A lemezen egy .arc fájl van, és semmilyen tömörítő nem ismeri fel.
Gondolom, ehhez is vmi elvarázsolt verzió kell.
Sajna a patch-eket hiába másolom be a játékba, ahogy elméletileg magától tenné, jönnek a "filenamenotfound" hibák, tehát nyilván valamit át is ír az a Shippin....exe, ami benne van.
Nem tudom, milyen reg bejegyzés kéne neki, ott bent van, hogy DVD-ről telepítve.
Amúgy milyen pályákat kellene felismernie? Mert amikor anno a DLC1-et feltettem, jelezte, és még az intro is megvolt, de most nincs semmi.
Azt lehet tudni, hogy azok a faszik, akik küldetéseket adnak, hol találhatóak meg? Most Crazy Earl és Scooter adna, valamelyik New Heavenben a fegyókereskedő, a másikat nem tudom.
Most ott tartok, hogy kinyírtam a nagy puncifejű tehenet Trash Coast-on. Fent, a szikla mögül robbanórakétáztam ki, ha meg jöttek a madarak, lebújtam, így nem tudtak halálra sebezni, amikor aztán feltöltődött a turret, ledobtam, hadd dolgozzon.
Ezt a Bosst legalább meg lehetett csinálni. Bár, végül is csak az a bányásztelep-végi barom nem ment eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen processzort vegyek?
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- BMW topik
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ezt a Bosst legalább meg lehetett csinálni. Bár, végül is csak az a bányásztelep-végi barom nem ment eddig.