Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pedro78
senior tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Az adatlapomon levo konfigon medium beallitasokon eleg szepen fut. Nem mondom, hogy nem roccen meg itt-ott de elvezheto. Persze nincs csilli-villi physics de nekem az nem is kell, lenyeg a jatekelmeny.
-
Pedro78
senior tag
válasz
intercooler
üzenetére
Egyebirant...megneztem en is es mar nincs ott a kulcs...
-
Pedro78
senior tag
válasz
rumkola
üzenetére
jo am az a shotgun, kifejlesztesz egy karaktert akinek meele damage-re gyursz annak azert elkel egy jo shotgun...nem is beszelve Brickrol akinek alaptermeszete a kozelharc...ja es a soldier akinek azert van ra skillje is, ja es meg egy esetben jon jol a shotgun, ha epp terdenallva kuzdessz az eletedert

-
Pedro78
senior tag
válasz
katt777
üzenetére
Ugy ertettem, hogy nem mindegy mire koltod a pontjaid
itt van erre is eleg konkret leiras, (a madar, hivatalos neven Bloodwing, az a snipernek olyan mint a soldier turrettje) probald azt hogy lenullazod a skillpontjaidat es ujra elosztod oket. Eleg hasznos tud lenni a torony csak megfelelo artifactal kell felturbozni. -
Pedro78
senior tag
válasz
katt777
üzenetére
Scooter, New Heaven-ben uldogel a bejarat mellett, ahol a kocsi is all es az egyik generatort is ott kellett bekapcsolni. Egyebkent nalam is akadnak fura dolgok, haverral egyutt csinaltuk elejetol es a sokadik visszatoltes utan nekem kiirta, hogy tul messze van a hostolo fel sztorija attol ahol en abbahagytam...szal erdekes...
Egyebkent azt vagod, hogy rengeteg mulik a karid fejlesztesen is ugye? Mordecainal pl en kimaxoltam a madarat ugy, hogy dobal plussz lootokat (foleg penzt amire mar nagyon nincs szuksegem) hat ellensegre csap le es eleg hamar ujratoltodik, emelle meg toltam egy kicsi critical hit-re es igy tolom...
-
Pedro78
senior tag
válasz
katt777
üzenetére
Eridian cuccoktol nem voltam elajulva...igazabol csalodas volt az a resze a jateknak, mar ami a fegyvereket illeti. En szemely szerint revolver,sniper es shotgun hivo vagyok.
Milyen szinten jarsz? Csak mert a shoti amit talaltal az jonak tunik de a sniper szvsz gyengecske

-
Pedro78
senior tag
válasz
katt777
üzenetére
Erre gondolsz?
Fegyver osszerakasrol: Haver probalgatja es hat eleg jo cuccokat hozott ki eddig, ez egy progi amivel ossze tudsz rakni fegyvereket es hasznalhatod is a jatekban...nem cheat mivel azokbol az alkatreszekbol dolgozol amikbol a jatek is general, csak ugye ha kiismered mi-micsoda akkor eleg brutal dolgokat alkothatsz vele...
-
Pedro78
senior tag
Sziasztok!
Van egy problemam a Borderlandsal, xp volt a gepemen, minden tokeletesen ment, most viszont vista lett felpakolva es amint felrakom a patchet onnantol jonnek a problemak, ugyanis nem indul el a game. Kapok egy szep kis hibauzit es lovesem sincs mit kellene csinalnom.Valakinek van ilyesfele tapasztalata? Netan javaslat amitol helyrerazodik a cucc?
(az xp alatti patchelt fajlokkal felulirva elindul csak akadozik ha co-op gameban vagyok)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- World of Warships
- Milyen monitort vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÚJ Corsair HS80 RGB USB Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L490,HD,14",i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Eladó egy Pixel 7a
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i5-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest