- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
válasz
Antonius1978
üzenetére
Nekem ez inkább windows hibaüzenetnek tűnik. Kicsit többet mondhatnál, steames-e a játék vagy nem, virágbolti vagy nem, stb...
-
Antonius1978
addikt
This application has failed to start because it's side by side configuration is incorrect
Sziasztok, uj vagyok itt, most probalnam ki a Borderlands-et, de ezt a hibat irja ki.
Valaki talakozott mar ezzel a hibauzenettel ?
Ha igen, megkernem hogy adjon par tanacsot, hogyan indithatnam el a jatekot.
Koszonom. -
sss
őstag
Most steamen elég durván le van árazva az összes borderlands. Gondoltam szólok.

-
Edem05
őstag
Borderlands 2 Teaser Trailer [HD]
Húú nagyon várós!

-
Mukorka
addikt
Hi!
Artifactból összesen 2 szint van?
Köszi
-
LLKobe
veterán
Valahol mintha láttam volna egy borderlands tesztet, egy csomó féle VGA-val letesztelve. Nem tudjátok merre lehet?

-
Debilon
addikt
ehh.. volt régebben a problémám, hogy játszhatatlanul laggol a game, akkor proci/VGA volt a gyanús hogy kevés, namost kapott 2GB RAM-ot és most 4GB-al szárnyal..

1440x900 minden high /16xAA és meg sem akad.. nyomtam is kicsit vele, de W7 alatt Siren-el kezdtem el, és az XP-s mentésemben van Mordecai-al
szal meghaltam párszor, de így hogy folyamatos a game, hatalmas élmény

-
-
-
BandiHUN
veterán
válasz
DeFranco
üzenetére
a lényeg az,hogy ha megölöd magad,miután szedtél cuccot,kitesz kintre,és be tudsz menni "rendesen",de csak akkor,ha közben nem lépsz ki a játékból...ha igen,akkor "rögzül" és nem nyílik az ajtó,a kalandot nem tudod lezárni.Akkor jön a willowtree..
Megölni magad nagy dolog,fogsz egy rakétavetőt,gránát...
Vagyis kábé ahogy a 3.pontban írtad.De így ezzel csak azt nyered,hogy ki tudsz nyitni minden ládát nyugodtan.Ha visszamennél többször is,ahhoz mindenképp kell a willowtree... -
DeFranco
nagyúr
válasz
BandiHUN
üzenetére
Nem akarok járogatni, csak egyszer akarom végignézni rendesen.
1: hogy mint utolsó ellenőrzőpont kiteleportálódj - ezt nem értem
2: hogy ölöm meg magam? ha jól emlékszem, ez legutóbb sem sikerült, akkor azt hiszem gránátokat próbáltam magamra dobálni.
3: akkor jól értem?: glich-loot-kill-teleport és aztán még egyszer bemenni rendesen, így akkor elindul az óra, és bódottá van? -
BandiHUN
veterán
válasz
DeFranco
üzenetére
2 megoldás van...vagy meg kell ölnd magad,hogy mint utolsó ellenőrzőpont kiteleportálódj,vagy ha ezt akkor elmulasztod,vagy a willowtree segíthet,avagy multiban meg kell csinálnod mással ugyanezt a kalandot rendesen.
A lényeg:bevésődik a kaland steal loot része,vagyis ha kilépsz,nem mehetsz vissza,és ha gltch-el mész be,nem enged a liftbe,amivel eredetileg lemennél,szóval a kalandot vagy megoldod öngyilokkal,vagy trükk kell.
De ha járogatni akarsz le,akkor glichelgetni kell mindig,utána viszont kilépés,majd willowtree-vel a feladatnál 0-ra kell állítani a steal loot értékét,és akkor ugyanúgy visszamehetsz. -
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
Volt itt már szó róla többször is, de nem találom...
le tudná valaki írni lépésről-lépésre mit kell csinálni/nem csinálni, ha a második knoxx armory kifosztásnál be akarok menni a glitch-el (áll az óra), de azt akarom, hogy ha kigyűjtögettem magam, akkor induljon el az óra (robbanjon?) és/vagy legyen kipipálva a misszió.
Az elsőnél már megcsináltam, de nem emlékszem, hogyan...

-
MARV6969
tag
na hála a jó Istennek!
Végre hogy bejelentették!
akkor most már legyen is úgy, hogy 2012 április 01 után jelenjen meg! mondjuk április 02-án....
mert, idézve egy igen erős és kitartó, ugyanakkor nem kisdarab ember tömören megfogalmazott hitvallását, "MUSZÁJ!" megjelennie most már, hogy bejelentették. mese sincsen. addig meg csak kihúzzuk valahogyan a Rage-val meg ilyesmikkel.... aki nem játszotta ki az első részt, meg a DLC-ket, az húzzon bele.
u.i.: most akkor kezdhetünk szurkolni, hogy a második is legyen legalább ugyanolyan jó mint az első volt?
u.i. 2 : a képen az egy főellenség, vagy inkább egy új karakter?
további kellemes nyarat mindenkinek! -
tome.jr
addikt
2 hét múlva lesz a második rész bemutatója: [link]
-
BandiHUN
veterán
Ez reményteli,csak sajna ha még itt tart,akkor talán jövő karácsonyra lesz belőle valami...
Mindenesetre,akinek tetszett a Border játékmenete és hasonlót szeretne,az szemezgessen a szeptemberben jövő Dead Islanddal
Coop gém,nyitott világ,fegyó barkácsolás,repülő végtagok,stb...nekem első blikkre is sokkal jobban bejön,mint a Rage,mégha az kinézetben borderes is...de minden más,amiért a Bordert szeretem,jelenleg ebben a gémben keresendő talán a Border 2-ig... -
Sonja
nagyúr
-
plexi
tag
48 óra játékidővel 2 haverommal (azaz 3an) majdnem hogy csak végigvittük a GOTY verziót. HATALMAS . csak ajánlani tudom. darálás hegyek. hangulatos zene, tetszetős grafika
1-2 unalmas rész volt de túl lehet élni. 69 es szint a max és kéne SKILL pont mégmégmég. 
-
Zolás
addikt
válasz
intercooler
üzenetére
Steamen felvettelek.
-
Zolás
addikt
válasz
intercooler
üzenetére
Én tolom a mai napon is

-
intercooler
őstag
hy all
Játszik még valaki ezzel a csodálatos játékkal?

-
BandiHUN
veterán
Na ja.Ez is egy elég összetett világ.A bajom csak az,hogy az ember sztorit szeretne,főleg ha gyakorlottabb,nem pöcsölni...Szóval tekerném a "filmet",ha lehetne,de ellene van,hogy nem halad még a 2.szint se benne,ráadásul hülye dolog,ami még nem tetszik,hogy végig kell beszéltetni benne akkoris mindenkit,ha a megfelelő kérdésemre már megkaptam a választ...úgymond nem érdekelne minden városlakó nemi élete,de ki kell vallatni mindenkit,mert hiába említenek helyeket,embereket,csak a konkrét kérdés-válasznál jelenik meg az adott hely/személy,és ez gáz.
valakitől hallasz valamit,de még mondjuk 2 helyen kell faggatózni,hogy oda is mehess és ez már a micsodámon jön ki.
Az oktató rész is kötelező,mert aki oktat,az is ad infót+küldözget....Nem gondolnak a nem kezdő emberekre.
A Borderben ezértis jó,hogy az ember csinálja,halad,ígyis el lehet tökölni az első helyszínen is vagy 2-3 órát,ha csinálja a bountykat,de ott legalább van látszatja...Nomeg van ellenfél.
A Falloutban eddig ott találtam ölnivalót,ahol kellett is,az is vagy épületben szoba vagy egy pár méteres terület,és nagyon hiányzik a Border "szabadsága",hogy úgymond ha nem érdekel kaland,akkoris sétálgat-lövöldözget az ember.
MMO-kat meg hagyjuk...csak pénztemető,túlbonyolítva,99.9%-ban pénzért extra cuccokkal,amik nélkül te esélytelen vagy ilyenek ellen,stb,millió órányi unalmas fejlesztés,mástól függés...évek alatt maxolná ki magát az ember,de bele van kényszerítve a társas mókába,pvp szerón szopatnak a nagyobbak/pénzesebbek,stbstb.A Borderben csak opció a többjátékos+nem hagy le az ellenfél,ha egy nap véletlen nem mész játszani...Nem szabad MMO-ba kezdeni szerintem,rosszabb,mint az ivás,és ha ilyen prémiumos(mind az valamennyire) extra szolgáltatást ad,vagy "csicska" leszel örökre,vagy viszi a pénzt,mint a szerencsejáték... -
mad1
veterán
válasz
BandiHUN
üzenetére
A 3at osszes dlc vel szerettem mar reg el kezdtem volna a vegast ha nem ut be dragonica.
Most kb 2 honapja mindent lexarok mert vegre megtalaltam almaim beat em upp mmo jat.
Hamarossan guild master szinten vagyok Hunface ben
Ami kesik nem mullik de bepotolom...Szoval szerintem fallout lassu,de igen osszetett.ezert is imadtam..
-
BandiHUN
veterán
szerintem is,bár a zombi túl nyomasztó,"élettelen",olyan felesleges vergődés már,azt max 2x érdemes végigtolni,először ugye ahogy sikerül,aztán szerintem érdemes rutinnal,4 óra alatt megvan,full kivégezni.
De kevés a bountyja,túl sok a potya mászkálás,és nekem nagyon hiányzik valami npc-élet belőle,vagy te,van a doki,vannak a zombik,ennyi.
Pedig lehetett volna valami "emberi" település még,pár védőjellegű kalanddal,olyan New Heaven szerű kivitel,középen pár ház,stb,körben zombitanyák,ilyesmi.
De a kalandnak a doki megölésén kívül már nincs tétje,mindenki halott és ez gáz.A többi részén a játéknak mindenfelé vannak emberek,stb,itt kihalt az egész.
Killing Floor is jó,sok map van ám hozzá gyártott is
De az mégsem kalandjáték,hanem csak sima lövölde,én ezért is vettem most akciósan Fallout New Vegas-t,ami jó egyébként meg minden,de a Borderhez képest irtó lassú tempójú szerintem,sok a duma,séta,alig fejlődik az ember,mondhatni ha nem lenne megnézős a terep,unalmas.Gondolom beindul majd pár szint múlva,nem nagy poén radioaktív patkányokat+szúnyogokat vadászni "dugóspuskával".De amúgy tetszik,jobban,mint a fallout3 sima. -
BandiHUN
veterán
nem,ennyi.ráadásul 3 az a 6,csak mehetsz ugye rajta a 20-asok végeztével 100 köröset is..ami kábé olyfelesleges.egyébként poén az,hogy a hstnak le kell ugye tolni a 100-at,de ha a 99.körben lépsz be,akkor ugye letolod a 100.-at,és ugyanúgy megkapod az acsit érte,nekem is úgy van meg egy

Talán jó lett volna a Moxxi,ha az überfegyókat és az überpajzsokat kiszedik....de így,hogy benne hagyták,értelmét vesztette a Moxxi is+a játékbeli duel,és a Vs.arénák is.
-
mad1
veterán
Mad moxiban 6map van csak?Ugyertem ha minden futunk 100at nem nyilik ki uj?
-
tome.jr
addikt
Anno nekem is egy egész délután volt mire lenyomtam Crawmerax-ot single-ben. Nézegettem videókat, de az ott látott párkány mögé bújás alapfelállásban nem működött mert lelöktek a kis férgek. Egyszer sikerült a módszerrel kb 95%-ig legyengíteni aztán lelöktek a szakadékba. Lehet volt már de nekem ez a leírás [link] segített. Mindegyik kis csatlós ellen megvan a spéci fegyó amivel pikk-pakk le lehet őket szedni. Először kiirtottam a kis genyókat, utána a párkányról már kényelmesen le lehetett vadászni a főnököt.
-
MARV6969
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
.....vagy ha már ilyen nehéz megölni, akkor adjon valami zuper cuccokat....
amúgy amikor még 61 volt a maximum szint, akkoriban próbáltam 54-esként kifektetni- persze reménytelenül...- és akkor én feladtam a próbálkozást... mondjuk ebben segített, hogy ezidőtájt kaptam az első "trilliós" golyószórómat.... 
-
Sirandrish
legenda
Hát pont ezaz...minket is hajtott a bizonyítási vágy..
Fejlődni...fejlőőőődni...hogy aztán majd lenyomjuk Crawmeraxot..
Ahaaa..maximum szint..nah haccójjon...
Bemegyünk..aszongya...puty oszt meghaltál...hát nem kicsit kiábrándító!De még le is szarná az ember érted...ha megérnéééé...de konkrétan mi még egy jobb cuccot sem kaptunk tőle mint ami addig nálunk volt...
Nyah mindegy..lassan nyomulok melóba...jók legyetek oszt öljétek a köcsögöt

-
LLKobe
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Persze ebben igazad van, de engem nagyon hajtott előre hogy fejlődjek és hogy legyaphassam
Egyébként "rendes" taktikát én se találtam még a leölésére, ez a sarokba guggolós módszer meg sztem működik, akármilyen szinten is vagy. Max tovább tart ha gyengusabb vagy meg a fegyvereid se elég combosak... Franya ötlet volt beletenni egy ilyen kihívást jelentő boss-t, de tényleg kiábrándító hogy másodpercek alatt úgy nyír ki hogy esélyed sincs. Jobb lett volna ha rendes harccal lehetne csak leölni, de csak ha elég ügyes és kitartó vagy, és megfelelően magas szintet értél el 
-
Sirandrish
legenda
Nem lehetetlen ez tény, hisz már nekünk is sikerült csak azért számomra akkor is irritáló picit hogy tényleg 50+ óra alatt felhúzol egy karaktert maximum szintre...emellett még ugye viszonylag jó cuccokat is összeválogatsz magadnak (mi pl tartaros-ba jártunk) és akkor bemész egy bosshoz, aki persze, legyen kemény de a kis csatlósai ne öljenek már meg 1 ütésből...
DE, ha már megölnek, legalább haljanak meg...konkrétan Crawmeraxot hamarabb megölöm úgy hogy neki van pár gyenge pontja mint a sok kis fost..és ami még poén hogy ha esetleg valami csoda folytán a leggyengébb kis köcsöggel kerülsz szembe (crawworm vagy mi a gyász
) aki megöl, viszont meg tudnád ölni és ezáltal "újult" erővel nekivágni a harc második felvonásának..akkor azt mondja 0,5mm HP-val hogy "ooh inkább bebújok a föld alá és kezd előlröl az egészet!.Szóval nah...legyen kemény de látványosan ne szívassanak már a baromságaikkal

szerk: nem mellesleg még nem adott jobb cuccot mint amit pl a pincéből (tartaros) megkapsz szimplán azzal hogy kinyitsz pár ládát...
Ergo meg sem éri vele szórakozni.. -
LLKobe
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem a legegyszerűbb, de azért nem lehetetlen ám. Én kb. 1 óra alatt kétszer kifektettem, és még válogattam is a cuccok között

-
Sirandrish
legenda
válasz
chokeee
üzenetére
Én is úgy mentem oda hogy mekkora király vagyok aztán 1 lövéstől majdnem lefekszem..de mivel elfutni sem lehet mert mikor megpróbálod tuti hogy a hátadba ugrik egy kis fos így igazából csak késlelteti az elkerülhetetlent..
Ami szerintem picit idegesítő, mivel 40-50óráig tuningolt karakterekről beszélünk aztán nem azt várná az ember hogy egy fingástól lefekszik.. -
chokeee
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ja. Egy köpés és a 2000-es pajzsot azonnal leszedi rólam. Lehet iszkolni, de esélytelen. Jó tápos fegyverek kellenek.

-
chokeee
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Céges net nem nyitja meg a videót mindegy, de lehet ez van rajta: Én többször is azzal próbálkoztam, hogy balra elfutottam a párkányra le és ott guggolásból lődöztem. Kb. 10 alkalomból egyszer sikerült, hogy a férgek kirepültek mellettem a szakadékba, Crow meg oldalt kapaszkodott (nem ment fel vissza) és simán lehetett őt lődözni. Engem mér nem ért el, nem tudott köpni sem. Kb 90%-osan megsebesítettem, addigra meg elfogyott az összes lőszer. De valszeg ez is bug, mert csak egyszer csinált ilyet, a többi alkalommal simán kiszedtek a párkányról: Leköptek, lelöktek stb...

-
LLKobe
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem jön be minden alkalommal, tök random. Én mikor egyedül mentem neki, kb. az 5-6. próbálkozásra jött be. Aztán nekiálltunk ketten, és 3 alkalomból 2szer sikerült

-
LLKobe
veterán
válasz
chokeee
üzenetére
Pontosan. Egyébként tapasztalataim szerint nem érdemes sokat tökölni a ládák fosztogatásával, mert Crawmerax sokkal jobb cuccokat dobál mint amik a ládákban lehetnek.
Mi ketten toltuk tegnap, kinyírtuk Crawmerax-ot PT1-ben is kétszer, meg PT2-ben is kétszer.
Dobott frankós cuccokat, 2000 feletti pajzsokat, 2000es damage feletti snipereket, meg 7-800as damage körüli SMG-ket. Szóval sokkal érdemesebb őt gyapni.Egyébként egyedül sem nehéz leölni ha tudod hogy kell. Én jelenleg LV61-es solider vagyok, de ahogy potyognak a nagy vödör XP-k, kb. 1-2 este alatt meg lesz a 69. Pl. ha Crawmerax-ot kinyírod, az majdnem egy teljes szintlépéshez elegendő XP-t dob, ha jól emlékszem olyan ~130.000 körül

-
chokeee
aktív tag
Tegnap online voltam pár órácskát a Crowmeraxot tolni. Az egyik csákónak olyan puskája volt, hogy egy lövéssel terítette a férgeket
pedig csak LV 40-es volt a gyerek.
Biztos valami willowtree-s moddingolt cucc... -
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Egy kérdés: Knoxx-ot toljuk haverral. Mindkettőnknek megvan a LV61, és nem számolja tovább az xp-t
Valahogy meglehet oldani hogy átmegyünk a robot revo DLC-ben, feltolja a level cap-et 69-re, és így tudjuk folytatni a knoxx-ot? Hogy ott is adja tovább az XP-t.#3626 chokeee: igen mindíg ki lehet használni, de vigyázz, mert ahogy előbb írták be lehet ragadni vele.
-
chokeee
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
és egyedül akkor sikerült?
-
BandiHUN
veterán
válasz
chokeee
üzenetére
A Knoxx-os raktárba valóban be lehet menni egy buggal...DE a küldetést utána willowtree-vel ki kell nulláznod,mert nem fog felrobbanni a raktár,viszont késznek veszi,hogy már szedtél cuccot...szóval ezzel be lehet ragadni is.másik megoldás,ha kinyiffantod magad,akkor kiteleportálódsz,és bemehetsz a rendes úton,és küldetés letudva,de akkor szintén willowtree kell,hogy legközelebb visszamehess.
Szerintem ha nem kell pearl,akkor inkább jobb a robotos dlc végi megnyitható föld alatti fegyvertár,igaz negyedannyi láda,de egymás mellett,és a robotos kezdőhelyszínen van(mindössze a vonatmegállóig kell sétálni),és ez ki-belépéssel bárhányszor fosztható trükk nélkül,a Knoxx-hoz trükk kell és egy csomó idő mindig elmenni...
Pearl-t viszont nekem az se adott...arra a legjobb a roadblockokat nézegetni. -
Sirandrish
legenda
válasz
BandiHUN
üzenetére
Soldier voltam még anno..akkor abbahagytam a gammat mert unalmasnak találtam..
Időközben kiderült hogy a kari hibája mert Sirénnel jó volt..
Brick nem igazán tetszik..a Huntert meg most láttam (azzal volt a másik skac) szóval szerintem most hanyagolva lesz picit..aztán később lehet előkerül még
-
BandiHUN
veterán
Hát akkor ennyi,ha nem kezditek újra

Bár mondom,én most a helyetekben tiszta lappal indítanék egy új karit még... -
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez a te dolgod,mennyire tetszik
egyébként nem értem,mi ez a "harmadjára végigvinni",2x tudod csak a fő szálat,a 2.5-re csak a 2-ből meghagyott bounty-k maradnak+ a dlc-k,amiket abban is hagytál.
Egyébként érdemes másik karit is csinálni,a berserkert kivéve,ami nem igazán jó semmire az extrája miatt,a másik 2 ad némi egyedi játékszínezetet.
Én nem unom 800 óra után sem amúgy,pedig nincs küldim már rég,megyek a netre másokhoz
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
az a lényeg,hogy a második végigjátszás után a területen mindenki felugrik 67-69re automatikusan,avagy alapjátékkal rendelkezőknél ugye 48-50.
Vagyis elmúlik a kezdő területek egyenlőtlen szintje is,mindenhová badass,stb.enemyk kerülnek.DE ugye már harmadszorra nem kezdheted újra,ezért a feles megnevezés.
Jól kijönni ebből egyébként úgy lehet,hogy megcsinálod hamar a pt2-t,nem bountyzol,stb,hanem meghagyod erre a módra,persze ügyelve,hogy azért mire vége,maxolódj ki...bár lényegében ha nem,az se akadály,mert ha dlc-zel,úgyis túlfejlett leszel.
Egyébkétn a dlc-ket is meg lehet újra csinálni természetesen pt2 alatt,bár azokat szerintem a 2.5ig jobb nem bántani,ott már kemények lesznek
-
HS 2142
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
A PT2 vált automatikusan egy szinttel feljebb (erősebb szörnyek - jobb cuccok), ha végigvitted. (Magyarán nem lesz külön válaszható, ahogy a a PT 1 és 2 között válthatnál, hanem a 2,5 veszi át PT2 helyét)
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére

A farmnak egyébként van értelme,mert azért az embernek mindenféle fegyóból jól jöhetnek a jobbak.Igaz benne van a dologban,hogy lényegében egy sima lila,pl.DVL-10-es savas Defilerrel is végig lehet vinni,mellé valami tüzes smg vagy rifle,esetleg egy durvább pisztoly is megteszi.
DE nem is ez a lényeg,bár persze van,aki túl akar lenni a dolgon,én szeretem cifrázni,ezértis használok pl.Eridianokat már rég,ezekből is van savas-tüzes(szintén Knoxx DLC),és az Isteni szintén Knoxx-os eridian rifle,masszív fejpukkantó megrázó élménnyel
Viszont pl.classmod is van rengeteg,amit érdemes keresni,pl.Siren-re van max.szintre +60% elektromos és savas sebzéses mod is...
Nomeg ott a többi kari,a playtrough-ok,nem tudom,abból mennyit csináltatok meg,PT2.5-ben már nem sok "hagyományos" ellenféllel találkozni sehol sem,a második végigjátszásra felmegy minden ellenfél szintje 67-69-re
Cserébe persze a kapott cuccok sem semmik... -
Sirandrish
legenda
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Elvileg pearl cuccokat is adhat,de én túlvagyok legalább 200 Craw meneten,és egyszer sem kaptunk...
Viszont magában a Knoxx DLC-ben jött vagy 6-7 féle ilyen cucc,de simán a roadblock-oknál,ládából,kicsit ez is olyan,mint az alapjáték,hogy pl.sokkal több narancs cuccot szedtem New Heaven-ben a terület szélein levő kisebb ellenséges brigádoktól,mint a ládákból,de ilyen ócska helyen is,mint a Skag Gully,vagy például a Fyrestone is,sima skagok/katonák is dobáltak elég sok narancs cuccot.
Viszont jó tudni,hogy pearl(ilyen világos zöldeskék amúgy) cuccot csak a Knoxx-ban lehet kapni,máshol nem,viszont ott azért haragszom,hogy a Lance-ok jellemzően elektromos-tüzes riflékkel vannak felszerelve,szóval ott meg a katonák adnak gyéren,de szerencsére van elég láda.
Ami még jó lehet cuccot szedni,az a robotos DLC vége után a Tartarus Station-ban megnyíló földalatti ládaraktár,ez ki-belépve teljesen legálisan annyiszor fosztható,ahányszor csak tetszik,nem kell a trükközés,mint a Knoxx raktárban+utazni sem kell,csak kilépsz a főmenübe,majd savegame visszatölt,föld alá leballag,örül,kilép,stbstb.DE itt ugye nem jön pearl,bár annyira azért nem is jók(na jó,a pajzsok igen),de narancssárga sokott,ráadásul a robotos DLC,főleg a Factory,amúgyis szépen dobálja a narancsokat.
Ez például egy régebben talált Pearl cuccosom -
Sirandrish
legenda
Nah kinyírtuk Crawmeraxot..kétszer is

A nagy taktika az volt hogy a haver (hunter) bujkált én(siren) meg lőttem ahogy bírtam aztán meghaltam, respawn és így tovább vagy 4-5 alkalommal
Szóval szét van pörgetve a game most már
Amúgy narancssárgánál droppolhat ritkábbat? szóval megéri ütni vagy nincs értelme?
-
Sirandrish
legenda
Nah, megvan a 69es szint mindkettőnknek

Majd most kirpóbáljuk mit bírunk köcsög ellen
-
chokeee
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én egy 69-es szintű kollégával mentem neki tegnap, de őt is respanolta vagy 3x mire kifektette/tük
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igazi csapatmunkát kíván,és persze azt,hogy legyetek minél többen...mert amíg valaki él,addig lehet újraéledni és visszamenni a lifttel,gyógyítgatni nagyon neki se álljatok egymást,ha valaki meghal,akkor nyomás respawn!
Egyébként kell Siren kari,az a könnyű meló titka,mert a phasewalkkal meg tudsz lógni,és utána "észre se vesznek" ha nem vagy szem előtt és nem kezdesz lőni.
Phasewalk,gó mögé,messze,majd megvárod,amíg visszatöltődsz(az ezt segítő classmod+persze valakinél a support gunner kellemes tud lenni),és csak akkor kezded lőni a lila részeket,,ha eltalál/rádmászik valamelyik kicsi,iszkolás el!
Keményebb fegyókkal,rifle,revolver,sniper érdemes támadni,egy jó savas revolverrel akár egy-egy lila részt 1 ilyen akcióval is ki lehet lőni jó célzással.
A kicsikre pedig jó,ha soldierrel lerakjátok az ágyút,menjetek pl.savas fegyókkal,az ágyú legyen tüzes,így mindkét színű crabwormot tudjátok irtani.A férgeknek meg a feje sebezhtő,ha ugrik,orrba kell csapni,de a legjobb félreugrani előle,nomeg úgy általában sokat mozogni,lehetőleg ne lövöldözzön mindenki,mindig csak 1 csalogassa maga felé,a középen levő szikla körül lehet köröztetni/jobbra-balra csalni,akkor az nem engedi közel,csak a savas köpetre és az ugrásaira kell fogyelni.
Egyébként pl.az ugrós férgeket a sziklaperemnél be lehet szívatni,leugranak szépen+a perem legszélén lehajolva egyfajta bugként nem ér el semmi,csak a savas köpet. -
BandiHUN
veterán
12,5 € a Steamen a Borderlands+a 4 DLC!!! ajándék ár...

Új hozzászólás Aktív témák
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, használt
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

én például először olyan pisztolyt, ami savas, áramos, tüzes, robbanós (chimera) kb a 4. végigjátszásban találtam... most a "x" századik crawmerax ölés után is találok érdekes fegyvereket, mint pl a 4-szeres savas "smock 'em" smg-t....

Végre hogy bejelentették!
1-2 unalmas rész volt de túl lehet élni. 69 es szint a max és kéne SKILL pont mégmégmég.

pedig csak LV 40-es volt a gyerek.