Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz BandiHUN #1373 üzenetére

Köszi, már megleltem, nálam egyébként utolsó előtti a listán, utolsó a DLC2-volt. De ha valahova megyek, az áthelyeződik.

Most a Salt ... pályán akadtam el. Megvan a 3 fegyó-alkatrész, de a 4. sehol nincs, még a zöld jelzősugarát sem látom. Volt egy a bejárattól jobbra, a rámpán fent, egy a tartályokon, +1 valahol még fent, de a 4.-et semerre nem látom, és közben respawnolódik az a sok barom, amelyekkel telezsúfolták a placcot. Ezt a küldit kaptam, + Tannist kell megkeresni, amikor újra beléptem a játékba. Artu egyfolytában azzal b.szogat, hogy Scooternek (New Heaven fegyverbolt) van küldetése, de hiába megyek oda, nincs semmi. Bug?

Ja, a roma csávót kicsit nehezen gyaktam le, vagyis nem is annyira őt (bár elég durva fegyvere volt), hanem a sok, egyszerre rám zúduló óriásbarmot. Trafó gránátok, küzdelem az életemért (2X), tűztámadós pajzs, gyógycsomag segítettek.

Hogy is van ez a fegyó-összerakás?

Ill. Salt előtti pályán láttam 3 óriási, rózsaszín energiasugarat, amelyek egy pontban egyesülve fellőttek az űrbe, az micsoda?

Új hozzászólás Aktív témák