Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz PaJa1 #1357 üzenetére

az agyast én se fejeztem be :DDD végülis nem oszt-szoroz nagyon,mert a zombi TK Baha nem köhögött fel semmi normális fegyót...de mivel a moxxi horror lett,lehet azért "agyalok" egy kicsit :DD sajna az a gáz,hogy igazából a zombisziget nem nyújt nagyon semmi olyat,ami miatt érdemes lenne nekiállni mégegyszer,sok zombi,sok potya mászkálás,sajna kevésféle zombi...pl.sajnálom,hogy magába a kórházba,ahová felmegy az ember,nem lehet bemenni,megérdemelt volna egy helyszin méretű épületkomplexumot,kicsit olyan Resident Evil stilusban,vagy mondhatnám a Silent Hill-t is,egyfajta tisztelgésként a nagy ősök előtt,nomeg a túlélő horror kedvelőinek.nem mondom,hogy ötlettelen,de inkább vártak volna még a kiadással,de összehozhattak volna több sztorielemet,szerintem be lehetett volna hozni több élőt is a dologba,némi besegitéssel pl.egy megmaradt emberi csoport védelmében,stb...a moxxi is elkapkodott szerintem,alapból az első 3 hely tulajdonképp rémkönnyű,a második 3 meg az időigény miatt lett rémálom...jól saccoltam,tegnap 3-an 50esek nekiálltunk multiban,és majd 3 óra után a 11.kör után adtuk fel...egyszerűen ha mindenkinek 1 lövés kéne,akkoris durba a 100 wave,és arról,hogy ezért mi járna,utána lesz-e valami,még semmi hir.vagy hogy legalább valami videó van-e a végén,stb...én pl.kivi lennék,mi lesz a győztessel,mert a Moxxi férjet akar ugye,de hát nem tudom mit kezd,ha csajjal viszem végig :DDD :B egyébként persze azért rpg ez is,mégha a light változatból is,mert igy kell játszani...fejlődni,gyűjtögetni.csak itt annyi a külömbség,hogy itt ha jól célzol,ellensúlyozhatod a gyengébb felszerelést/kisebb szintet,és többféleképp,akár messziről sniperrel,vagy tankként közelről shotival is letudhatod a dolgokat,lehet kombinálgatni.a multi szerintem jó tud lenni nagyon,sajna kevesen nyomják...de inkább szerintem már magasabb szinten éri meg,amikor már végig is van játszva,mert bekavar a szintnek,bekavar a küldiknek,avagy poénokat lő le az ember,ha olyan küldibe csöppen,amit nem tudja,hol talál majd a sajátjában pl...a szint mondjuk jó is lehet,mert egy 50-es mellé becsöppenve jól fel lehet nyomni a karit akár úgy is ,hogy belépek,aztán kimegyek egy cigire...türelmetlenebbeknek javasolt a kellő erőnlét érdekében. ;] egyébként az agyakhoz jobbak a sima fegyók,mert az elementálos,ha mellémegy,a tűz,stb megsüti a zombit,és oda az agy,de simával,ha nem ölt a lövés,akkor újratábla :D én triplákat lövő smg-vel szedtem,azok pontosak,és már gyengébbel is könnyű ölni a gyors tripla critlövéssel...nomeg ritkábban kell tárazni,és jók általában távcsővel is,vannak elég pontosak.

Új hozzászólás Aktív témák