- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
Most egy rettenetes dolcsiért megvehető a humbli bundli csomagban az első rész goty kiadása, amiben minden benne van. Akinek nem ér egy dolcsit, az nyugodtan szívjon a kalózcuccokkal.
Második és harmadik(pre sequel) is kapható a bundliban, viszont a sok dlc miatt azok ennyire nem érik meg. Konkrétan a season pass alig van leárazva, akcióban olcsóbb venni egy goty teljest mint csak a passt. -
Zolás
addikt
válasz
DeFranco
üzenetére
A robot revoba is a szintedhez állítja a játék az ellenfeleket. Semmiképpen ne hagyd ki, akármekkora szinten is legyél.
Valahol lehet állítani, hogy a pt1-et vagy a kettőt akarod játszani. Szerintem ha átállítod egyre, akkor a robotost meg tudod csinálni, és nem kapsz majd annyi xp-t, hogy túlfejlődj. -
Zolás
addikt
Még pár órát akciós a játék steamen, aki még nem vette meg, és törttel nyomja, annak itt a lehetőség.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A doktor nedet meg a moxxit most vettem meg hozzá, teljes a szett.
-
Zolás
addikt
válasz
Kassadin
üzenetére
Ha te indítasz, akkor a te történeted folytatódik, ugyanazzal a karakterrel, amivel eddig is játszottál. Ha máshoz csatlakozol, szintén mehetsz ugyanazzal a karakterrel, viszont ha a másik előrébb van a sztoriban, akkor a te történeted nem fog haladni. Tehát ha ő már leadott egy küldetést, amit te még nem, akkor nem fogod tudni leadni. Ha így játszol pár órát, később elindítod a sajátod, akkor ugyanezeket a küldetéseket meg kell csinálnod neked is újra.
Továbbá minden magasabb szintű lesz, és jobb fegyvereket is fogtok találni, mintha egyedül lennél. Tehát több és táposabb ellen, viszont a csapattárs, ha haldoklasz, fel is segíthet, nem kell azzal vesződni, hogy valamit lelőhess. -
Zolás
addikt
válasz
intercooler
üzenetére
Steamen felvettelek.
-
Zolás
addikt
válasz
intercooler
üzenetére
Én tolom a mai napon is

-
Zolás
addikt
válasz
Fortissimus
üzenetére
Na akkor ügyesek voltak nagyon.....
-
Zolás
addikt
Gonosz on:
A rettegett steam adatokat lop rólad és a májkrémszoftnak adja őket tovább. Az összes letöltött empéhármadat felmérték és irtak a mahaszolós banidtáknak is. Reszkess
Gonosz off:
Még nem inditottam el a steamet és majd csak holnap fogom. Remélem a lvl-update jött.
-
Zolás
addikt
Köszönöm a válaszokat.

Sajna igy értelmét vesztette a PT2. 51 a max ami megtámad én meg 54es vagyok. Kissé unalmas igy. Olyan mintha extra fegyókkal nyomulnák. -
Zolás
addikt
Nemsokára végzek az alapjátékkal de meglepődtem közben. Lvl 52es vagyok és semmivel nem nyomtam csak az alapjátékkal!!! Nem hallottam hogy a leutóbbi peccs kiadta volna szintlépés lehetőségét.
Megvan a Knoxx dlc de még nem játszottam rajta ezzel a karakterrel ami most van. És eddig ugy tudtam hogy csak a Knoxx dlc-ben emelkedik a szint. Mostmár az alapban is? -
Zolás
addikt
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Bugyi pizzával... kihagyhatatlan páros

-
Zolás
addikt
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Párszor én is próbáltam ilyesmit haverokkal de mindig az lett a vége: Ja ide nem kellett volna bejönni

-
Zolás
addikt
válasz
Fortissimus
üzenetére
Ha már kint vagyok a verdából akkor már mindegy nekik

-
Zolás
addikt
válasz
Fortissimus
üzenetére
Azokkal nincs baj. Kis nitró és lemaradnak

-
Zolás
addikt
válasz
Fortissimus
üzenetére
[link]Itt van minden képekkel. Lehet nyálat csorgatni

-
Zolás
addikt
válasz
Fortissimus
üzenetére

Még kereshetsz egy darabig

-
Zolás
addikt
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Én is ugy tudtam hogy csak a dlc-ben emelkedik a szint

Na sebaj van még mit tanulni a játékban
-
Zolás
addikt
válasz
Fortissimus
üzenetére
47-48asnak kéne lenned és izzadnál rendesen

-
Zolás
addikt
válasz
Fortissimus
üzenetére
Mindegy ugyis szakadozik a netem
Esik az eső a UPC 29es körzetében 
Nem jelzi sehogy a dolgot. Leadod a kulcsot Tannisnak és elkezded a mellékküldiket nyomni. Aztán amikor 3 minimum lvl50es badass elkezd rád vadászni kösd föl a gatyát![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zolás
addikt
válasz
Fortissimus
üzenetére
Lehet csatalkozni??? Mennék

-
Zolás
addikt
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Ha jól olvasom az ellenek szintjére gondolt az alapjátékban nem a sajátjára

-
Zolás
addikt
válasz
Fortissimus
üzenetére
Az alapjátékban max pár badass és táposabb főgonosz éesz 51-52-max 53as szintű de ez is inkább a coop-ban észrevehető. Ha egyedül játszol esetleg egy-két 51es szintűvel összefuthatsz és annyi

Amit meg előtte leirtál sorrendet nagyjából jó is. Crawert hagyd a végére ugy lesz a vagány![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zolás
addikt
válasz
Fortissimus
üzenetére
Dlcknél is játszik minden ugyanugy. És könnyű lesz ha később jössz vissza

-
Zolás
addikt
válasz
Devil Smile
üzenetére
Pontosan. Uj karakter lvl1
A kis nyurga meg hidd el elbirja a fegyót a csaj meg nem fél semmitől 
Amugy én kinyomtam soldierral elsőnek mert nekem is az volt a szimpatikus. Aztán ráéreztem a madaras csókára és nem cserélném el senkiért![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zolás
addikt
válasz
Devil Smile
üzenetére
Szerintem a Brick karakter a teljesen felesleges. Fps lövöldözős játékban ki a franc akar ökölharcolni? Szóval csak a második legxarabbat választottad
Viszont csapatmunkában meg ott a helye az ammo regenes class moddal. Igy a többiek használhatnak más modot és nem fogy ki a lőszer
Ha leginkább egyedül nyomod akkor válts vagy a Mordecai karakterre vagy a Lilith karakterre. Nekem Mordecai jobban bejön a madárral valahogy hasznosabbnak tünik a szememben de a csaj képessége se piskóta ahogy erősebb lesz. -
Zolás
addikt
válasz
Fortissimus
üzenetére
Hát ha náthás lett a Craw akkor ideges is

-
Zolás
addikt
válasz
Skyhunter
üzenetére
Kitolod a pt2őt és csak utána nyomod a mellékszálakat. Viszont ha nyomsz mellé Knoxx-dlc-t akkor magasabb leszel mint lvl50 ugy meg nem lesz olyan brutál

Szóval alapjáték pt2 és utána a mellékküldik. Aztán ha már nem birsz el az ellennel nyomsz egy kis Knoxx-t hogy feljebbtápolódj
-
Zolás
addikt
válasz
Fortissimus
üzenetére
Mindenkinek köszönöm a gyors segitséget eddig az egeret nyomkodtam a nevekre de már tudom miért nem müködött

Nyomtam egy kis Knoxxot Pt1ben és lvl39 vagyok
Ezek szerint a PT2 sétagalopp lesz annyira tápos leszek a végére.
Kapcsolat88 felvettem azt a nevet amit megadtál ha nálad is megjelenik egy invite akkor az a neved
-
Zolás
addikt
Nem tudjátok hogy hostként hogy tudok kirúgni embereket? Engem dobtak már ki de nem találom hogy hol lehet ezt megcsinálni...
-
Zolás
addikt
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Köszi

Most mivel elcseréltem az egerem egy hatlamsa moncsira inkább egérre lenne szükségem
Meg a játékban használatos account nevedre hogy felvehesselek. 
-
Zolás
addikt
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Ehh ilyesmi Scavenger class modom volt mig el nem veszett a mentésem. Máig nem találtam méltó utódjára

-
Zolás
addikt
válasz
HS 2142
üzenetére
Egyet. Egybe lenyomtuk haverral és egyet kaptunk a végén. Lehet hogy ki lehet pörgetni mégegyszer de nekem egyszer is sok volt
(Moxxi Dlc)
És van külön Pt1és 2. Ha Pt1 ben elkezded a Knoxx-DLC-t akkor Pt2ben ujra lenyomhatod. Most próbáltam ki. Pt1ben meg van csinálva pár küldi pt2ben még semmi Knoxxnál. -
Zolás
addikt
válasz
Devil Smile
üzenetére
A küldik közben találsz sérült kis robotokat. Azoknak ha segitesz adnak neked egy 4es tárhelyet igy 4el több lesz a helyed. Ennyi.
Továbbá ha nem akarsz vele szórakozni leszeded a willowtree progit és akkorára állítod vele a tárhelyet amekkorára akarod.
Ne dobj el semmit. Bármelyik automatánál el lehet adni bármit hogy több legyen a pénzed. -
Zolás
addikt
Csak a steamesekkel nem fogsz tudni mert a legujabb peccs csak nekik van. Mindenki mással tökéletesen fogsz tudni multizni.
Nálam ugy néz ki megoldódott a probléma. Egyszerüen nem szereti a 2x2gigás modult. 2x1gigás ramjaimmal tökéletesen fut a játék. Marha érdekes most vagy 3órát nyomtam hiba nélkül..... -
Zolás
addikt
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Pedig itt van
Igen shotgun.
Viszont a weapon proficiences nem növekszik ugyhogy azt majd kézzel be kell állítanom![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zolás
addikt
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Nagyon szuper köszönöm.
Igaz hagytál egy brutális lvl48as sotit is nálam de legalább lesz pénzem
Jók a fegyók is
-
Zolás
addikt
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Köszi mindjárt meglesem

-
Zolás
addikt
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Majd kiosztom őket köszönöm

-
Zolás
addikt
Marhajó
Felmentem multizni. Megvolt a leaving firestone küldi csak én lvl16os voltam az ellenek meg lvl18-19-20. Na mondom kicsit multiba felhúzom a karaktert. Nézem lvl52es ember Knoxx dlc-ben rácsatlakozom. Ahogy beléptem rögtön felrántott lvl70re! és az összes acsit megadta! A retkes kurva uristenit a modder k. @nyjának. 
Valaki megtenné nekem hogy csinál egy Mordecai figurát lvl16 környékén? Már próbáltam de valószinüleg elrontom mert lefagy tőle. A mellékküldikre nem mentem rá gondoltam majd playtrough 2.5ben hogy izgalmas legyen. Szóval csak a főszál leaving firestone küldivel. Köszönöm.
-
Zolás
addikt
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Ehh nem vagy elég fanatikus.

Még annó haverokkal lenyomtuk egybe az egészet. Hát párszor meg kellett állni pisi-k@ki-eszik-iszik miegymás indokból. Egyikünk se tudta mi lesz a vége. Na utána 3 hétig nem játszottunk vele

-
Zolás
addikt
válasz
kapcsolat88
üzenetére
A Moxxi ha minden arénát lenyomtál ad egy pontot a skill-tree-hez. Mondjuk elég gyér ajándék sacc 10óra henteléshez de ad

-
Zolás
addikt
Aki vett Borderlands four packot az sikitson legyen szives mert beszállnék

-
Zolás
addikt
Marha jó hogy a Steamre kiadták a peccset de esetleg kiadhatnák a többieknek is. Nem tudok a haverral multizni mert nem a steamen vettem

-
Zolás
addikt
válasz
BandiHUN
üzenetére
Na ez már igy érthető

Ilyennel még nem találkoztam tul sokszor ilyenkor kihivom duelre és az UltimateKillerrel egy lövésből kivégzem
Ilyenkor csendben maradnak vagy lelépnek 
BC2 topikról mit tudsz? Bezárták egy másik topik miatt de hiába irtam be 2x is a modkerbe b@sznak válaszolni engem meg idegesit. Végre kezdtünk valamit a topikkal hogy eltüntek belőle a szerveres dolgok erre 1 nap zárás.
Crawnál multkor nem is lőttem csak élesztenék erre mindenkit kiütöttek odarohanok az egyikhez hogy felszedjem mire lelökött az egyik kukac
Khm kezdhettük előlről majd leestem a székről ugy röhögtem ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zolás
addikt
Nekem is van UltimateKillerem crawer 5 lövés és fekszik
És szintén igy szoktam használni. Becsatizok valahova és megkérdem lehet-e modded fegyókat használni vagy sem. Az erőfegyvert meg akkor veszem elő ha véletlen levisznek a földre
Addig meg fun meg van pár amugy is erős fegyverem nem szorulok rá hogy mindent 1 lövésből elfektessek. -
Zolás
addikt
válasz
BandiHUN
üzenetére
Hü ember de szar hangulatba vagy. Játszottunk együtt párszor de ha ekkora arcod van inkább én töröllek bocs. És én kérek elnézést mert meg mertelek szólitani. Biztos alpári a stilusom mert megkérdeztem mit lehet elb@szni játék közben.
Ja és a csodafegyver meg nálad van a rásegitett eridián istennyila amivel fél óráig lehet lőni anélkül hogy kifogyna és alacsony a sebzése is.
Ja meg a pajzsok is szarok amiket használsz.
Hagyjuk az egészet mert csak ideges leszek a hülyeségtől. Más szemében a szálkát sajátban a gerendát nem látod.
Ja és nem kötelező a ezen bunkó stilusu hsz-re reagálni nem várja el senki
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Filmvilág
- World of Tanks - MMO
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- 191 - Lenovo Legion 5 (15AKP10) - AMD Ryzen AI 7 350, RTX 5060 (ELKELT)
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Felmentem multizni. Megvolt a leaving firestone küldi csak én lvl16os voltam az ellenek meg lvl18-19-20. Na mondom kicsit multiba felhúzom a karaktert. Nézem lvl52es ember Knoxx dlc-ben rácsatlakozom. Ahogy beléptem rögtön felrántott lvl70re! és az összes acsit megadta! A retkes kurva uristenit a modder k. @nyjának.