Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz Gyuri16 #1318 üzenetére

persze,hogy tudsz attól coopozni!nem a Steam adja a szerverkeresőt,hanem a játékban van eleve,tehát aki a gémben felmegy,az ugyanúgy látja a futó játékokat,bárhonnan vette...ami még segit külső program futó játékokat találni,az a GameRanger...ahol egyszerűbb egyébként egy játékot hostolni,a hostságnak egyébként elég hülye routerbütykölési dolgai vannak,a témáról irtam sokat nemrég,lapozz vissza a részletekért...de nekem nem tetszik a GameRangers,nekem az alatt nem voltak videók a játékban és nem jelent meg a területek közötti váltáskor sem a töltőkép.csak feketeség volt helyette...meg a játékban jobban is találtam partnert,a GameRangeren sok jelszavas parti volt jobbára,TTomax-al ott játszottunk,de egyébként a kutya nem jött be a hostba,pedig nyitott volt,kint is volt,hogy Magyarok,de egyébként külföldi attól bejöhetett volna...a játékban levő módon viszont jókat játszok minden este,sokszor 2-3 ember is bejön...barátlista pl.van a játékban,a gamespy.com-on kell az onlinehoz regisztrálni,de semmilyen kliensprogram,stb nem kell eredetileg.csatlakozni futó játékhoz egyébként bárki tud,ott nincsenek router állitgatások,csak a parti létrehozás ilyen nyűgös.én általában fent vagyok minden este,saját hoston,már full végigtoltam egyszer,igy most extra ellenfelek ellen jó is többedmagunkkal :DDD

Új hozzászólás Aktív témák