- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
baluka26
üzenetére
Próbálkozni mindig érdemes, max veszítesz egy kis pénzmagot meg lőszert.
Pár Eridián /ammo regen fegyód legyen, ha 61 alatt odamész, mert nagyon tápos a dög.
Úgy olvastam, hogy mindig 2 szinttel keményebb, mint a játékos, de minimum 61-es. Ráadásul vannak haverjai is, akik 1 szinttel lesznek jobbak, mint te.
Az elérhető maximális szint 69.
-
baluka26
veterán
Oh, van ilyen topik is

Nagyszerű játék, erősen addiktív

Mi a maximum elérhető szint? Crawmerax-szel 61-es szintig biztos nem érdemes megpróbálkozni?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
chungee
addikt
Ejuj. Mivel nem vagyok RPG gémer. Ezért nem értettem. Most már értem. Köszi. Érdekes, hogy FPS-ként magával ragad a környezet és az atmoszféra. Nem is foglalkoztam a fejlődéssel. Standard FPS gém stílus módra rush-olok. Volt 1-2 ellen, ahol haver coop-ban kisegített. Lényegében most már értem, hogy nem kell állandóan őt hívnom, ha erős az ellenfél, mert én is lehetek olyan erős. Ahogy ő mondja "tápolni" kell.
-
BandiHUN
veterán
válasz
chungee
üzenetére
fehér-zöld-kék-lila-sárga-világos narancs-sötét narancs(plusz a General Knoxx DLC-ből a pearl,ilyen világos zöldeskék,az lenne a legjobb,de csak pár ilyen fegyó van,és csak onnan,korántsem annyira "über" cuccok) elvileg a sorrend,a sötétnarancsok elvileg a legértékesebbek(az alapgémben),de lényegében jó fegyver lehet akár zöld is,főleg még nem maximum szinten,van egyfajta "csúszás" a játékban,vagyis pl.lvl20-on még nem fogsz nagyon lila fegyót se találni,max szinten meg már elég sok sötétnarancs tud esni,egy karimnál nekem van egy több,mint 300darabos narancs gyűjtemény

Párszáz óra alatt összejön
Pearlokat nem nagyon használtma,van,ami jó,de mivel csak kategóriánként 1 fajta van,vannak jobbak,hatásosabbak is sokszor.Eridiánból pedig csak a dlc-kben találni kéket és narancsot,zöld az átlag,teljesen jók,ha kellő szintűek.
De attól vannak remek fegyverek gyengébb kategóriában is,és a narancsok közül sem jó korántsem mind,szóval érdemes az adatait lesegetni,revolverekből pl.igen finom kis 1500as sebzésűek vannak zöldből,narancsban ha jól emlékszem,csak a Jakobs éri ezt el,de annak nincs elementál sebzése.És pl.revolvernél is hiába gyors a tüzelés,hiába 6os tár,ha egy zöld 2lövetű lassabb cuccal,ami 1500as+200% kritikus és savas(defilerek,lvl69) elsőre fejenlőve a legtöbb nem extrém ellen kinyiffan kritikusra. -
chungee
addikt
Fegyóknál különböző színek vannak kiírva. Mit jelent a zöld, lila stb...?
-
chungee
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Értem. Köszönöm. A jobb klikkre van megoldás

-
chungee
addikt
Hellósztok!
Hol tudom beállítani, hogy ne kellejen lentartani a balklikket a folyamatos célzásért

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Én szeretem a rakétavetőt, és használom is, mert gránátból a 8db édeskevés...
Egy faja rakétavető 4x-es elemi sebzéssel. Tűz, vagy korrózió. Annak területi hatása van. Belelősz a tömegbe kettőt és a fedezék mögül biztonságban végighallhatod, ahogy szerencsétlenek üvöltözve esnek össze.
Bár most egy elemi sebzés nélküli van betéve, de mikor kaptam nem volt jobb.
Az előzőnek 4x korozív sebzése volt + 750DMG. Ez egymaga sebez 1500 fölött. Az előző tárában egyetlen rakéta volt, ebben 4 van. Jah, és van Unreal-es vonatkozása is. Narancssárga a cucc, és pirossal az van bele írva, hogy Monster Kill!.
Gránátot nem nagyon használok. Xar célozni vele, és sebzés terén a rakétavető teljesen kiváltja...
Nem nagyon cserélgetek fegyvereket, csak ha minden értéke jobb, mint az aktuális (némi kompromisszummal persze). Ettől eltekintve csak az Eridián mordályokat gyűjtöm. Hobbi szint, nem használom őket, mennek a trezorba...
Nem először tolom a játékot, ismerem a csemegéket, csak a jó loot-hoz csapat kell, ami meg az osztozkodásnál vet fel kérdéseket...
-
kapcsolat88
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nah...ja...a jóból is megárt a sok
A rakétavetők egyébként sztem a leghasználhatatlanabb fegyverek a játékban.Próbáltam már Brick-kel is de nem változott a véleményem...némelyik típusból van nálam mindig,de csak a látványosság kedvéért.A lőszerrel kapcsolatban,ha szerencsés leszel majd fogsz találni ammo regen fegyvereket.Nem a legnagyobb sebzésűek,de ha másra nem arra jók lesznek,hogy amikor üresjárat van előkapod és regenerálja a töltényeidet.Van ilyen colt,pisztoly,sörétes,smg,rifle...asszem ennyi.Távcsövesre meg esetleg egy klafa class mod.Ha esetleg kíváncsi vagy ilyen "csemegékre" akkor később tudok mutatni,talán adni is ilyeneket. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Csapatmunka...
Jó XP...
Percenként egy halál, táboronként egy lőszerautomata...
Nagyon élvezetes volt...
Hérába beleeresztettem a fél sörét-készletet, 20 rakétét, 4 gránátot, és még karddal is megkínáltam, miközben a többiek folyamatosan lőtték. Ez arra volt elég, hogy lemenjen életerejének 1/3-a, aztán beugrott egy lvl69-es Brute és egyetlen ütéssel kifektette...
Itt léptem ki. Eddig is vicces volt, de miután felemelte az ellenfelek szintjét lvl60-ra, nem láttam semmi esélyt a továbbjutásra...
Egyébként egyet értek. Én se szeretem a rohangálást, mert mint írtam két darálógép mellett hajamra kenhetem a mesterlövész puskámat, de ez van. Az emberek zömének ez kell...
-
kapcsolat88
tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Üdv

Nekem ez nagyon jól hangzik
Olyan játékban voltál ahol nem a rohanás,hanem az igazi csapatmunka volt a lényeg
Ez az én vágyam minden egyes alkalommal amikor neten játszom,ám ritkán lehet ilyet találni . Na,meg jó xp-t kaptatok,meg is dolgoztatok érte 
-
TESCO-Zsömle
titán
Ma toltam németekkel, tökéletesen ment, csak egy kukkot nem értettünk egymás szavából...
Hárman voltunk. Lvl 46,47,48, aztán beugrott mellénk egy lvl56-os fickó és onnantól fuccs a játékmenetnek.
Nem maradt sokáig, de távozása után maradtak a lvl50+-os ellenségek. Hát képzelheted... +3-4 szint... Felkiáltójel a nevük mellett... Én konkrétan 10-es osztóval sebeztem. A Badmutha Brute-nak kellett 50 fejlövés egy Jacobs sniperből, hogy kinyúljon...
If it took more than one shot, you fight with a higher level enemy...

És amint szintet léptünk, léptek az ellenek is. Hamar fent voltunk 49-en mind, de akkor már az ellenek is 52-54-en voltak, szóval eléggé érdekes volt... Az egyikünk mindig előre ment, a másik kettő a háta mögül lőtt, vagy gyógyított, amire szükség volt...
Egy-egy tábor után kereshettük a lőszerboltot...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
BandiHUN
üzenetére
Az elejével teljesen tisztában vagyok, nem először tolom végig a cuccot.
Nekem eddig nem nagyon szűrt... lvl1-es pályakezdőket éppúgy bead, mint lvl69-es loot-vadászokat...
Savegame edit nem játszik. Ha nincs egyezés Steam visszatölti felhőből az utolsó oda mentett állást.
Mordecai-om van S-MG*, Shoti, Sniper, Rakéta. Utóbbi gránátok helyett. Kifogtam egy faxa naranccsárgát. 1600-as sebzés, 4 skuló a tárban... Azt mondja Monster Kill!...
Sörétessel a legjobb a proficiency, aztán Sniper, és S-MG. Sörétesből csak olyat használok, ami pontos. Ez jelenleg 70+-os pontosságot jelent, távolra is elég jól visz. Távcsöves, és 12 lőszer van a tárban, ráadásul gyorsan is lő. Ezt rá(m)rohanó ellenfelekkel szemben használtam anno, de tökéletesen bevált rakétások ellen, és Boss-okat közelről critikus helyen megkínálva is elég drasztikus a sebzése. Sniperrel értelem szerűen egy lövés-egy halál, az is oylan messziről, hogy a többiek nem indulnak támadni. Szépen leszedek mindenkit egyesével. Itt mindennél fontosabb a pontosság, még a sebzésnél is, de most van egy Jacobs**-om...
Eridián fegyókat gyűjtöm, de nem használom. Ahogy te is mondtad, kevés az, ami igazán versenyképes, ráadásul egy sima mordályt elég újratölteni, ha kifogy a tár, ott meg ugye várhatsz... Senkinek nem ajánlom, csak ha direkt szórakozni akar.
SMG-t, pisztolyt nem találtam használhatónak. Az első hamar elszórja a tárat, a másodikba meg kevés van. Utóbbi oknál fogva nincs revolverem se. Kicsi a tár. Egy akció közepén nem egy kézi Sniper-rel akarok hadakozni...
* - Nem SMG, Support Maghine Gun
SPOILER
** - Robot Revolution végén, mielőtt beszáll a kis dög a tankba, akkorát szakadtam Marcus-on, hogy az kész... Nagyon ütött... -
BandiHUN
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Próbálkozni kell,meg persze lehetőleg hazánkfiával.Nomeg korlátozza a multit az is,hogy "idegen" hostokból csak azt látod,amik ott tartanak,mint te,vagy visszább,én offline végigvittem,nem erőltettem adig a coopozást.Ráadásul megkavarhatja a küldetéseid is,mert olyan új missziókat tesz be,amik neked ugyan elérhetőek,de nem vetted még fel,de a host már igen,és meg is csinálhatsz pl.rutinosabb mellett vagy több fővel úgy missziókat,hogy azt se tudod,hogyan lett meg,mert pl.neked automatán hozzáadta,aztán más meg is csinál pl.valami gyűjtögetést útközben.Mert ugyanis a missziókat mindegy,ki teljesíti épp,ha neked is nyitott az adott küldi,evidensen meglesz neked is,mindenkinek.Kivétel persze azok a missziók,amiket te még nem vehetsz fel az aktuális haladásodban,azokban résztvehetsz,de ott lesz az Ineligible felirat,vagyis amikor elérhető lesz,fel kell venned és újra megcsinálnod.
Szintre meg figyelni kell...5 szinttel lejjebb halott vagy,mert alig sebzel,+5 szinttel meg könnyű dolgod van...magasabbakhoz emiatt érdemes óvatosan bemenni,mert a hosthoz igazítja az ellen szintjét,és csak esel-kelsz.Igaz a játék rendes,magas hostnál,mivel az xp közös,és a pénz is,mindegy,ki szerzimindenki megkapja,de arányosan,vagyis kis szintűként nagyok között rengeteg xp-t ad,kicsik közé bemenve meg nem kapsz szinte semmit.
Amúgy,ha egyedül játszva is nehéz,akkor tápolni kell sajna...csinálni mellékküldiket,csatangolni ellenfelek után,hogy menjen a szint,és találj jobb fegyvereket is.
Persze túlzásba vinni se jó,mert a sztorival arányosan nő a követelmény,ha túlfejlett vagy,bár pár lövés mindenki,meg 1 tár egy nagyobbacska ellen is,de nem is kapsz érte sokat...
Plusza hozzád képest kisszintű ellenek kisszintű gyenge fegyvert fognak dobálni is.
Szóval ha túl kevés a jutalom,vinni kell a fősztorin,nem éri meg öldösni feleslegesen.
Mégegy tipp ezzel kapcsolatban:a proficiency-t is az xp-vel lehet növelni,nem megölt ellenfél darabra megy!Szóval érdemes odafigyelni,hogy amikor olyan részen vagy,amin adják az ellenek jól az xp-t,a kívánt fegyvereket kell használni váltogatva!
Később eshetsz abba a csapdába,hogy a végére már kevés xp-ket kapsz az ölésekért,és ott leszel például 1 kedvencebb fegyverrel tunningolva,de a többi proficiency-jén már nehezen tudsz növelni!
A proficiency jó dolog,50 a max,de ott már pl.duplaakkorát sebzel,mint amekkora a egyesen lenne,stb..Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik,hogy később ezen lehet segíteni némi savegame-edittel,meg persze más dolgokon is,de a "tiszta" úton érdemes erre figyelni!Egyébként a shotgunokat,pisztolyt,rakétavetőt lényegében felesleges használni,nem sokat érnek.Amik jók,azok a revolverek(best of! 200% kritikus találat,alapból is nagy sebzés,a snipert is elérő pontosság...),az smg-k(itt elég jó sebzés,közelről a elementálosak jobbjaival nagyobb brigádokat is felgyújthatsz-besavazhatsz...),és esetleg Mordecai-val a sniper(ez a revolverek mellett nem különösebben lényeges a többinél,Mordecai kap rá azért pluszokat,és főleg a játék elején a sniperekből hamarabb jönnek jobbak,mint pl.revolverből,de a revolverek aztán bőven túlmennek sebzésben),mást nagyon nem érdemes használni.Illetve az eridian fegyverek néha,inkább ínyenc dolgok,mint nagyon hasznosak,pajzs ellen jók,de amúgy...ami elég jó,az az eridian shotgun,vagy a General Knoxx DLC-ben található fire és blobgun,eridian rifle(de ezek csak ott találhatók,bár ha már vannak,használni persze mindenhol lehet),a többi itt is hanyagolható.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Be se volt kapcsolva.
Végül is tegnap sikerült tolnom két fickóval, de nem volt nagy élmény a LAG miatt. A lövéseim fele közvetlen közelről sem talált, a másik fele meg alig sebzett a szintkülönbség miatt...
-
BandiHUN
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
No,az érdekes...de egy tuti tippem van+másnak is,gondokra:a beállításokban van egy opció,ahol ki lehet kapcsolni a statisztikai adatgyűjtést vagy mit,hirtelen nem tudomNekem is okozott gondot,valami ilyet,a steam fórumán,de talán még a gearboxén is javasolták,be is vált.
-
BandiHUN
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Beléd is
Én szoktam még néha,bár ritkán...
Nem leszel laggos,ha te indítod a partit,ugye.A többi persze random,én sokszor bevállaltam a késést,mert pl.remeket játszottam ausztrálokkal,usásokkal,eu-ban azért vannak tahók/aki csak ökörködik,nem missziózik,és az ember meg azért haladna. -
TESCO-Zsömle
titán
Ahoy.
Szokott itt vki mutizni?
Ma megpróbáltam, de olyan lagom volt ,hogy rá lehetett támaszkodni...
-
BandiHUN
veterán
Szerntem ember nem használ már xfire-t..eredeti játékhoz ugyanis a cod4 óta nem jó kábé/felesleges/ott a steam,origin..3 éve fel se tettem,pdig alap dolog volt nekem is.
Nomeg jó kérdés,mit takar a "beszerzés".Megvetted?Mert ha nem,akkor nemigen van miről beszélnünk...
Egyébként van itt kereső is...jobbra fent.
A willowtree-vel meg óvatosan,mert 1 mozdulat,és kuka a mentésed.
Nézz szét a http://blmodding.wikidot.com és a http://borderlands.wikia.com oldalakon,az első a willowtree-hez kapcsolódik,a második általános leírás mindenről. -
rusSSSSh
csendes tag
válasz
intercooler
üzenetére
hello!
kicsit későn szereztem be ezt a játékot, de nagyon tetszik

mindenhol olvasom ezt a willow tree nevű programot, de kicsit homályos ez nekem, meg a használata se egyértelmű, még netet böngészve sem
van aki tudna nekem segíteni a használatában?
xfire elérést tudok adni, aztán ott egyszerűen lehet kommunikálni
xfire elérhetőségem: rusSSSSSh
köszi -
BandiHUN
veterán
válasz
intercooler
üzenetére
Én se tudom,mi az a Border...

-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Pár napja én is Borderlands tulaj lettem. Esetleg néhány ember megadná a STEAM nevét, hogy együtt játszunk multiban?

-
intercooler
őstag
válasz
shotgunner
üzenetére
Enyhén moddolt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Debilon
addikt
válasz
shotgunner
üzenetére
nagyobb kép nem volt?

-
shotgunner
csendes tag

-
shotgunner
csendes tag

KAPTAM EGY ILYET

-
shotgunner
csendes tag
Szerintetek melyik a jobb fegyver a Sniper vagy a géppuska

-
boneshaw
csendes tag
válasz
intercooler
üzenetére
72-őt ír ki
-
BandiHUN
veterán
No hát igen...csak a gond ezzel az lesz,hogy 2.5 éves a játék...vagyis eléggé elkésett,főleghogy szöveges rész nincs is,duma kevés,aki középfok+ beszél angolul,az fog egy diktafont,és kész is a fordítás...DE szerintem felesleges is,mert sztori nem nagyon van.
Pénzért meg főleg összekaphatta volna magát egy kicsit,mert bár 800+ órám van a gémben,de még én sem fogom beleölni a kb.60 órát egy feliratos végigjátszásba...pedig én mondhatni fanatikus vagyok...A Border egész sztorija belefér egy péhás postba. -
TazLeacher
nagyúr
Sziasztok!
Nem tudom, hogy ki tudja/nem tudja, de hamarosan elkészül a játékhoz a komplett magyarítás. (A teljes játék + összes DLC). A fordító már lerakott az asztalra ezt-azt, tehát bizonyos, hogy minőségi munkát kapunk. A fordítás már hosszú hetek óta készen van, már csak a technikai jellegű feladatok vannak (a szöveg visszarakása a játékba), de ez egy kicsit pepecs munka, de hamarosan vége van.
Ami miatt ide írtam: a játék fordítója kisebb anyagi válságba került. Amennyiben van módotok/kedvek támogassátok légyszíves, hiszen több 10 órányi munkája fekszik abban, amit utána ingyen fog a rendelkezésünkre bocsátani, ő még nem állt be azok közé, akik pénzt kérnek a munkájukért. Nektek pár száz, vagy ezer Ft, de neki egyrészről sokat jelent, másrészről egy megbecsülés, és a tisztelet jele. Nem szeretném nyilvánosságra hozni az adatait, mert nem lenne korrekt, de akit komolyan érdekel, az úgyis megtalálja, vagy egyszerűen ír egy privit, és dobom a linket a honlapjára.
Bocsánat, hogy raboltam az időtöket!
-
Debilon
addikt
válasz
intercooler
üzenetére
news menüpont steamen:
Borderlands Update Released
Product Update - Valve
• Updated data collection system for BTest2. Visit http://labs.gearboxsoftware.com/ to learn more.
• Support all languages for BTest2 data collection.
• Data collection runs through January 31, 2012. -
intercooler
őstag
Sziasztok!
Tudja valaki mit tartalmazott ez a közel 300 megás update steamen

-
shotgunner
csendes tag
Nem tud valaki xbox-ra pajzskészítőt mondani

-
shotgunner
csendes tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Én még csak 2 pearl fegyvert találtam többet nem

szerinted hol érdemes ilyeneket keresni????

-
Kareszovics
addikt
válasz
shotgunner
üzenetére
Egyszer bejött, aztán sikeresen elcsesztem, utána mindig észrevettek.
Két másik sráccal sikerült megcsinálni csak.
-
shotgunner
csendes tag
Találtam videókat, de azt nem tudom, hogy melyik fegyverrel érdemes nekimenni

sniper
shotgun
machin gun
SMG

Ja és próbáltátok már, hogy leugrotok az egyik hegy mellé, és a rák nem vesz észre

-
Kareszovics
addikt
válasz
shotgunner
üzenetére
Nehezen + YouTube segít.
-
Debilon
addikt
válasz
shotgunner
üzenetére
miért nem egy hsz-be írtad ezt a 3at?

miért kell nagy betűvel írni?

-
shotgunner
csendes tag
Ha KÉRDÉSETEK VAN ÍRJATOK

-
shotgunner
csendes tag
Helósztok
Nekem a Borderlands már 3 éve megvan, és még most is azzal játszok
69-es szintű vagyok és 387x12 erősségű shotgunom van
XBOX360-al játsok.
Most még nincs netem az xbox-hoz de nemsoká lesz.
Ha van ismerősötök aki xbox-on játszik írjatok létszi
KÖSZ
))))))) -
kapcsolat88
tag
Most éppen azt hiszem,hogy Steam-en keresztül lehet így üzenetet küldeni.Kár,hogy elfelejtettem a Steames jelszavamat... Így nehéz lesz kipróbálni

-
kapcsolat88
tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Esküszöm megtörtént,nem is egyszer.Talán van ez a csak barátoknak,vagy személyre szóló üzenet (ezzel már találkoztam,de elfelejtettem hogyan kell,amire emlékszem,hogy nem T-t kell nyomni,hanem valami mást az üzenet előtt) és ezzel lehet összefüggésben....nemtom. Ám létező jelenség,ebben biztos vagyok.
-
BandiHUN
veterán
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Üzenetet elvileg nem lehet küldeni,bent chatelhettek ugye a játékban+ a barilistádat behívva invitálhatsz embereket,és a lobby-t átnézve felveheted barilistára,akivel épp játszol,vagy játékon kívül név alapján vehetsz fel barit,tudtommal ennyi lehetőség van.
-
kapcsolat88
tag
Hali

Valaki tudja hogyan lehet üzenetet küldeni egy olyan embernek aki nem velem játszik?
Példa: valamelyik nap egy teli szerveren,ami azt jelenti,hogy 4en játszottunk,kaptam egy üzenetet egy másik játékostól,egy másik host-ból,aki nem velünk játszott.
Remélem érthetően leírtam,bár lehet ez csak nekem új...Szép napokat

-
Ez egy nagyon jó kis játék

A grafikája külön tetszik, hogy nem próbál meg fotorealisztikus lenni (úgysem sikerülne), hanem ilyen jó kis képregény/rajzfilm feeling
-
Megvettem ezt a játékot, és azt írja a dobozán, hogy jár hozzá ajándékba a sok DLC, viszont csak egyszer lehet a kóddal aktiválni őket.
Még nincs telepítve, és hamarosan új konfig lesz, de addig is a mostanival tolnám.Szóval a kérdés, hogy a DLC-k letölthetőek, tehát fájlként le tudom menteni és később újra telepíteni a másik konfigra, vagy játékon belül tölti le és telepíti, vagyis meg kell várnom velük az új konfiigot?
-
BandiHUN
veterán
jaja,"olcsón" én is tervezem beszerezni,remélhetőleg a felemás fogadtatás miatt leverik hamar a cdkeyshop-os árait is...persze ha kijavítják.A coop-os missziók végülis poénok,viszont durva,hogy átlagos embernek minden mellékküldivel(lineáris amúgy,mint jósoltam,nem nagyon van ilyen)9 óra sincs végigjátszani...
És igen a BL-t 3 dolog teszi naggyá igazán,a coop,a sandbox játékmenet DLC-kkel együtt irtózatos nagy területen,marhasok játékidővel és misszióval,és szerintem a 3. maga a játék hangulata,a zene,a grafika,ami szerintem nagyon eltalált és egyben van,mondhatni egy ténylegesen megteremtett,kidolgozott világ.
A +1 pedig a szerepjátékelemek,abból is a rengetegféle fegyver és egyéb holmi,hogy pont annyit tettek át a szerepjátékokból,amennyi sokat dob egy shooteren,de abszolút nem teszi még bonyolulttá egy kicsit sem,hanem adja a változatosságot,egy szinte végtelen lootolási kedvet,azt,hogy akár semmilyen missziót nem csinálva is élvezetes legyen a játék,csak lövöldözgetve is.Egyébként alternatívának ott a Dead Island,szintén sandbox,szintén marhanagy terület és rengeteg misszió(50 órával még a 2/3-nál járok csak...
ok,persze tápolás,felfedezés,mellékküldik,de csak az alapszál is több,mint a Rage),és ennek is jó a koopja,nincs annyiféle fegyver,de szintén random találni sok variációt,ÉS itt lehet különféle alkatrészekkel felszerelni,a Borderhez hasonlóan x1-x4ig adva tüzes,mérgező,elektromos effekteket hozzá,stb...
Mondjuk annak hátránya,hogy lőfegyver kevés van,és az is jobbára az emberi ellenfelek ellen jó,de nagyon rá lehet érezni a közelharc ízére is,mert nem csak suhogtatás valamivel,hanem rendesen irányított csapások csonkolással,csonttöréssel,stb...
Unatkozó Border-rajongóknak nagyon ajánlom,ugyanúgy lehet szeretni,sok a közös vonás,rengeteg tartalom,szerintem baromi szép,és emmellé igen jól optimalizált(az én gépemen nem tudok mit ráadni,hogy ne menjen fix 60-on v-synccel full hd-n...rég láttam ilyen játékot....),mondjuk persze nem hibamentes,de remélhetőleg lassan javítják,mert sajna pont a coop-ot érinti főleg egy nagy hiba,hogy a mentési rendszer checkpointos,mint a Bordernél,csak itt automatán ment,és sajna coopkor,kapcsolati hibánál,vagy egy missziót rosszkor megszakítva keletkezhet hibás mentés,ami hazavágja a karit....de ez orvosolható a savegame mentésével,remélhetőleg patchelik majd,olyan helyeken fordul elő,ahová nem lehet később visszamenni/megváltozik,ha az ember megcsinálja ott a kalandot,és közben kiszállva logikai bukfenc keletkezik,mert a misszió kész,de még nem került át máshová az ember checkpointja,és inentől hiba keletkezik kilépéskor,mert ott kéne lenni,ahol már logikailag nem lehet.
De ez nem vészes dolog,menteni kell,a Border is ilyen volt,amikor kijött,cuccok vesztek el,stb...
Egyébként egy olyan game,ahol még ráadásul moddolni is lehet lényegében mindent,egyszerűen,pl.jó ka különféle időjárás(!) modok,reality mod,stb...
De még a mesterséges intelligenciába is bele lehet nyúlni,lényegében mindenbe.
Képességfa van hasonlóan a Borderhez,szintén van extra "támadás" hasonlóan a Borderhez,igaz itt a killek töltik fel,és nem tárgyi vagy hasonló,mint a Border Bloodwingje Mordecai-val,hanem "begőzölünk",és a karakterre jellemző módon(4 kari van,mind másban jobb,mint az átlag)brutális irtást csinálhatunk
Jaés elvileg hamarosan jön a Bloodbath Arena DLC,ahol arénákban lehet közösen meccseket nyomni,tudtommal a cod-ok zombi módjához hasonlóan hullámokban jövő támadások ellen. -
BandiHUN
veterán
Azért vicces,hogy a Rage mekkora gáz lett tényleg...
Mondjuk én már megmondtam annó is,de nem gondoltam,hogy még meg is fejelik pár buggal,stb...
Csak jöjjön mihamarabb a Borer2
-
persil
nagyúr
válasz
Antonius1978
üzenetére
Azt vettem észre(bár lehet, hogy ez csak számomra újdonság), hogy amelyik ellenfelet szinte képtelenség kinyírni a legbrutálisabb fegyveremmel, azt egy másik fegyverrel pikk-pakk el lehet intézni. Csak minden szörnynél meg kell figyelni, hogy mire allergiás.
Például a lila csúszómászó férgeknek(a shock barlangban, a játék elején) kellett jópár lövés az akkori legerősebb mesterlövész puskámmal, amin nem volt elementál, de durva sebzése volt, viszont egy annál sokkal gyengébb revolver, amin robbanás sebzés volt, az ezreket sebzett crit-el az arcukba, szóval 1 shot, 1 kill. Így, kicsit gondolkodva, taktikázva sokkal könnyebb és élvezetesebb is a játék.
-
Antonius1978
addikt
En is most jatszom a jatekkal.
A fo kuldetest talan olyan 31-33 szinten fejeztem be, nem emlekszem egesz pontosan.
Aztan jott a zombis kaland, ott asszem minden mellekkuldetest vegigtoltam.
Most jelenleg a Cirkuszban/Arenaban vagyok 42-es szinten, de vert izzadok, alig tudok gyozni, mivel a fegyvereim nem a szintemhez igazodnak.En is Mordecai-al vagyok amugy, van egy elektromos mesterloveszpuskam, egy tuzsebzest okozo forgopisztoly, gyorstuzelo pisztoly, geppisztoly, gepkarabely stb, de kb midegyik olyan 22-30 szintu csak.Azzal eleg nehez tarolni.Amelyik egy picitt utosebb, annak kissebb a tara, igy inkabb alacsonyabb szintu, de nagyob tarhelyu fegyverekkel vagyok kenytelen mukodni.
A sniper hiba nalam is jelentkezett amugy. -
persil
nagyúr
válasz
BandiHUN
üzenetére
Értelek, köszi a választ

Igazából - mivel egyedül tolom - a tápolgatás háttérbe szorul kissé a story mögött nekem, szóval inkább csak küldizgetek, meg lövöldözgetek, de nem úgy tekintek a játékra, mint mondjuk egy diablo-ra.
Tehát arra gondoltam, hogy első playthrough után belekezdhetek-e a dlc pakkokba?Még az nem volt teljesen világos, amit írtál, hogy a dlc-kben nincsen fast travel. Ezt úgy értsem, hogy egyszer odamegyek, elkezdem és akkor csináljam végig az egészet egyszerre, csak utána lépjek ki, különben elvész a munkálkodásom, vagy szimplán csak a dlc (mondjuk így, hogy) kezdő területén kezdek és pluszba kell mászkálnom?
-
BandiHUN
veterán
Lilithel a legkönnyebb talán,ha nem szeretsz tápolgatni,mert vele meg lehet phasewalk-al lógni,egyúttal gyógyít és ellent is sebez...
A -dLC-ket igazából bármikor kezdheted,bár van egy alapszintjük,20 alatt nemigen érsz semmit,úgy rémlik a zombis ott kezdődik,a Knoxx-bam meg talán még nagyobbak a katonák.
Egyébként természetesen kapsz +szintet a Moxxi-t kivéve a dlc-ken,ígyalap,hogy a simára túlfejlett leszel,de hát ez van,ha bountyzol,dettó ez a vége,nincs "optimum" igazán.Mondjuk az öröm időszakos,mert ha leállsz bountyzni/1 területen harcolgatsz,úgy kapsz egyre kevesebb xp-ket,szóval a játék egy szinten igyekszik tartani.De akkor már jobb inkább minél nagyobb szinttel
Egyébként az első playtrough-t végülis mind1,hogy csinálod,de a pt2 már megintcsak lehet szívatós,persze más kérdés,hogy ennyire érdekel-e a játék.Viszont ha igen,a PT2-ben nem érdemes bountyzni egyáltalán,mert a 2 után jön a PT2.5,de ott már csak a maradék(bounty) dolgokat csinálhatod az 50-es,brutális ellenfelek ellen.
A dlc-k növelik a max szintet is,de csak akkor,ha odamész 1x,igazából szerintem 50-es vagy afeletti kariig nem érdemes,max a zombisat nyomni,a többi lényegében,márcsak a későbbi megjelenése miatt is már fullos karihoz lett tervezve. -
persil
nagyúr
válasz
BandiHUN
üzenetére
Sok játékot vettem már meg ahhoz, hogy néha megtehessem

Bár, amilyen áron most láttam steam-en még lehet belőle valami
Azért köszi a választ

Még egy dolog nem tiszta. Most 18-as vagyok az alapsztoriban. Ha belekezdek az egyik dlc-be és végigcsinálom, akkor nem leszek-e túl nagy majd, hogy ott folytassam az alaptörténetet, illetve eleve nem vagyok-e most túl gyenge a dlc-khez?
A másik, hogy olyat lehet tudni, hogy az első végigjátszás alkalmával kb milyen szintet lehet elérni? Érdemes-e a mellékküldiket csinálgatni, vagy inkább rusholjak végig a játékon és majd másodjára tökölök?Régen már toltam egyébként, csak szarul csináltam, ráadásul nem nekem való karakterrel(Roland-al) és így borzasztó nehéz volt, minden kis boss egy agyrém volt. Most új esélyt kapott a játék, Mordecai sokkal inkább nekem való és valahogy az ő skilljeit is hasznosabbnak találom az én stílusomhoz, most minden rendben megy. Mondjuk az arena utolsó köre húzós volt így friss 18ason, de sikerült

-
BandiHUN
veterán
Csak nem warezolsz?Mert a Steames automatikusan felteszi,szerintem a boltban kapható GOTY is...

Egyébként a DLC-khez egy-egy Fast travel cím tartozik,mindegyik különálló,függetlenek egymástól is és az alapsztoritól is,párhuzamosan az alappal is lehet csinálni mindegyiket.
1 hátrány van:a dlc-kben nincs fast travel...vagyis ha mész,akkor a kezdőre jutsz mindig,ha befejezed,másnap indításkor szintén oda tesz,szóval annyi extra,hogy érdemes az adott kalandot a dlc-ben befejezve kilépni,ha nem akarsz potyára mászkálni. -
persil
nagyúr
Egyébként a dlc-ket érdemes már egyből feltenni, vagy előbb toljam végig a játékot?
(most 16-os szintű vagyok, szóval az elején)Ha fent vannak, akkor tudok ugyanúgy tovább játszani, csak bent lesznek az új tartalmak, vagy akkor az adott dlc-t kell végigtolnom, ami akár a szint stb miatt túl nehéz is lehet?
-
persil
nagyúr
válasz
Cyberbeni
üzenetére
"...az akkori, mostaninál sokkal szarabb gépemen is folyamatos volt dinamikus árnyékok mellett..."
Nekem csak ez a furcsa. Amúgy alapból magasról sajnálom le, mert nem valami életszerűek azok a "dinamikus" árnyékok, csak furcsa, hogy anno nem volt különösebb sebesség csökkenés, most meg ennyire durva. De, ahogy elnézem külföldi fórumokon másnál se jobb a helyet.
-
persil
nagyúr
Hali mindenkinek!
Senki nem találkozott olyan buggal(megpróbálom érthetően elmagyarázni
), hogy amikor a karakter lapon a fegyver proficiency-k fölött húzom az egeret, akkor a sniper-t kihagyja, egyszerűen átugrik felette.Tehát a proficiency bónuszokat csak akkor írja ki, ha rákattintok, attól, hogy rámegyek az egérrel még nem, rá is kell kattintani. A többi fegyvernél normálisan működik.
Not a big deal, de Mordecai-al játszok, szóval pont a mesterlövész puskák bónuszait szoktam nézegetni

A másik - pusztán érdekesség - hogy amikor először játszottam a játékkal, az akkori, mostaninál sokkal szarabb gépemen is folyamatos volt dinamikus árnyékok mellett, most meg, ha bekapcsolom, akkor alig 30-40 fps(ami ennél a játéknál valamiért lassúnak tűnik. Olyan, mint a just cause, hiába megy 30-40el olyan mintha szaggatna, 50-60 fölött látszik csak folyamatosnak), ha meg kikapcsolom, akkor 60 fölött van mindig. Mondjuk nem halok bele, mert amúgy is eléggé halottak ezek az állítülagos "dinamikus" árnyékok

-
david012
csendes tag
Helló Mindenkinek!
(Még Új vagyok)
De ha van kedvetek Coopban Játszani írhatnátok mert egyedül egy kicsit unalmas.... -
Cyberbeni
addikt
válasz
Antonius1978
üzenetére
ha steames és moddoltak a mentéseid, akkor az lehet gond
-
DeFranco
nagyúr
Messze van ez az eredeti B1 trailerhez képest még, de hátha jön jobb. Remélem találnak hozzá egy elgalább olyan jó zenét, mint a no heaven volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- Suzuki topik
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- Google Pixel topik
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- Eladó gyönyörű iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue
- ASUS GeForce RTX 5080 NOCTUA OC // ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét // Magánszemély
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
- Eladó több darab Skhynix 16GB 2666Mhz laptop ram
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ez az én vágyam minden egyes alkalommal amikor neten játszom,ám ritkán lehet ilyet találni . Na,meg jó xp-t kaptatok,meg is dolgoztatok érte 
most hogy mondod mi is az