Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

Sziasztok!
    Olyan kérdésem lenne, hogy milyen patch-et (v. hogyan) kell telepíteni a játékra, mert sem az 1.1, sem az 1.2 nem megy fel rá (azt írja, ez nem megfelelő kiadás), pedig a worldwide-ot töltöttem le, mást nem is találtam hozzá. Kiszedtem a .cab fájlból a cuccokat, és könyvtárakba rendezgetve, mindet szépen bemásoltam a játékba, de nekiállt nem talált fájlokra hivatkozva kidobálni (3 hiba volt, de nem írja, mit nem talál, csak azt, hogy a borderlands.exe file not found hibát jelzett).
    Lehet, hogy US verziót sikerült szerezni (haver vette neten)? Ez esetben, ha van valakinek EU-s .reg bejegyzése, azt megköszönném (talán onnan olvassa ki, viszont nem tudom, milyen kódot kéne beírni), mert akkor worldwide-nak hinné. Persze más ötletet is szívesen fogadok, mert alapból elég gyönge a játék (úgy játékilag irreális), és jól jönne vmi javítás, esetleg ésszerűsítő modok, ha léteznek, de nem találtam még ilyeneket, csak effélét.
    Előre is köszönöm, ha tudtok segíteni, sajna a keresővel nem találtam ilyen infót a topicban.

PaJa1: Állítsd a demigod-ot 1-re, én mindig azt használom, ha túlzásokba esik a játék. :) Valahogy nem bírom, ha 25 fejlövés kell közvetlen közelről is valaminek ahhoz, hogy kipurcanjon.

Új hozzászólás Aktív témák