- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy milyen patch-et (v. hogyan) kell telepíteni a játékra, mert sem az 1.1, sem az 1.2 nem megy fel rá (azt írja, ez nem megfelelő kiadás), pedig a worldwide-ot töltöttem le, mást nem is találtam hozzá. Kiszedtem a .cab fájlból a cuccokat, és könyvtárakba rendezgetve, mindet szépen bemásoltam a játékba, de nekiállt nem talált fájlokra hivatkozva kidobálni (3 hiba volt, de nem írja, mit nem talál, csak azt, hogy a borderlands.exe file not found hibát jelzett).
Lehet, hogy US verziót sikerült szerezni (haver vette neten)? Ez esetben, ha van valakinek EU-s .reg bejegyzése, azt megköszönném (talán onnan olvassa ki, viszont nem tudom, milyen kódot kéne beírni), mert akkor worldwide-nak hinné. Persze más ötletet is szívesen fogadok, mert alapból elég gyönge a játék (úgy játékilag irreális), és jól jönne vmi javítás, esetleg ésszerűsítő modok, ha léteznek, de nem találtam még ilyeneket, csak effélét.
Előre is köszönöm, ha tudtok segíteni, sajna a keresővel nem találtam ilyen infót a topicban.PaJa1: Állítsd a demigod-ot 1-re, én mindig azt használom, ha túlzásokba esik a játék.
Valahogy nem bírom, ha 25 fejlövés kell közvetlen közelről is valaminek ahhoz, hogy kipurcanjon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128 gb Mélylila - Hibátlan állapot!
- NetApp StorageGrid SG5712 (NAJ-1502)- adattároló hdd nélkül -3 db
- HPE BladeSystem c7000 Enclosure (403321-B22)-without Blades -
- Intel Modular Server Chassis MFSYS25 adattároló --4x900GB HDD + 7x600GB HDD
- EMC 15-slot Disk Array Enclosure for DataDomain -15x3TB HDD- Adattároló - 2db van
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Valahogy nem bírom, ha 25 fejlövés kell közvetlen közelről is valaminek ahhoz, hogy kipurcanjon.