Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz BandiHUN #1352 üzenetére

Sejtettem, hogy nekem is írtad. ;) Van egyébként egy hiper-tűzgyorsaságú SMG-m, 96 sebzéssel, és semmi extrával, azzal elég szépen tudok aratni, csak gyakran kell tölteni. Van egy 115-ös géppuskám, az sem rossz.

Nehézséget mire célszerű állítani? Alapból +1.0-n van, levettem +0.5-re, de nem lett könnyebb a játék. Igazából vmi realizáló mod kéne, amilyenek pl. FO3-hoz vannak.

Patchelt DLC-khez esetleg linkek? (Pü-ben is jöhet.) Wikit kösz, megnézem, csak az a baj, hogy a szar Pannon modem csak XP-n működik, BL meg W7 alatt van, és amikor egyszer XP alól használtam, eltűnt az összes addigi játékom, alapról indult az egész gama.

Lilith milyen azzal a dimenzió-ugrással? Érdemes a fő karakter mellett másikat is elindítani? Valahol azt olvastam, hogy az egyik karakterrel eldobott cucc felvehető a másikkal, ha átlépsz abba, de nem próbáltam ezt, főleg, hogy így is elég szopatós tud lenni a kilépés, amikor pl. egy másik pályára rak vissza, esetleg ellenségek közé.

Akkor Crazy Earl az az idióta a skagos elejű pályán, aki mindig csak az ételbeadón leseget ki? :F

Új hozzászólás Aktív témák