- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Exodius #13911 üzenetére
Szerintem az ilyen kínai gyárakba, mikor videót láttam akkor tudtommal 8 órába 3600 a darabszám. 12 órába meg talán 5000 körül, így még ha van is Quality Control akkor is elég nagy lesz a szórás.
Itt is az lehet jelen hogy a mennyiség a minőség javára megy.
Bár még a gyártás elején még csak a béta tesztelés zajlik és le gyártanak néhány próba darabot.
Biztos próbálnak odafigyelni a dologra, de Alan szerintem a 3 Motion Plus közt is elégé feltűnt a különbség.
Szóval ilyen árkategóriába szerintem nem a minőség az első hanem hogy olcsón le tudják gyártani.
Ha meg valami rossz, egyszerűbb garanciába cserélni mint sem komolyan vegyék a minőség felügyelést.Talán az olyan cégek mint a Vifa, és Minirig akiknél valóban elég komolyan veszik a Quality Controlt. A JBL és Harman kardon is odafigyelhet hogy ne legyen extrém mértékű a szórás.
Talán erre egy megoldás lenne ha vissza jönne europába a gyártás, és végre a régi német precíz minőség kerülne piacra.
NÉha gondolok arra ha a Dockin D Fine valóban németek álltal lett volna gyártva és valóban a precíz minőséget jelképezni.De ez csak egy állom
De nem túl jól sikerült példányt arra értettem, hogy ami hozzád kerül nem fog olyan jól szólni mint ami Oluvnál a videóban.
De a kínai kereskedők is szoktak csalni, még az Anker is hazudott a Motion Boom Plus valódi teljesítményét illetően.
80 watt helyet a teardown videóba csak 60 watt volt a natív.A Dockin is hazudhattot az akkuval kapcsolatban, a Fine Plus 9000 mah helyet csak 7000 mah körül tudhat. És itt főleg az a baj hogy kideritse a kis ember hogy most a kínai nagyker csapta be a céget, vagy hogy a cég aki ezt gyártsa szándékosan sumákol.
Mert bizony a hamís spec adatokat, bizony megtévesztés és marketing csapda.
Szóval azt mondom ami kínába készül, ott minden kétes eredetű.
-
carl18
addikt
válasz
Exodius #13909 üzenetére
Nem Oluvot akarom leszólni stb, de én azért megvárom ameddig Alan Ross tesztje is megjelenik. Kíváncsi lennék a basszus mélységére, vagy hogy mennyire állja meg a helyét a konkurencia ellen.
Egy Sony Xb33 ellen jó lenne látni mit produkál.
Bár Alan és Oluv között volt is egy vita, és Oluv asszem írt olyat ö se tudja garantálni hogy amit a vásárló vásáról hangszórót az valóban úgy fog szólni mint az ö példánya.
De Alan is írta van neki 3 Motion Plus, és mindegyik máshogy szól.Szóval még ha jó is lesz a hangszóró, még mindig benne van a pakliba kifogsz egy nem túl jól sikerült példányt és senki se válal felelőséget utána.
Szóval én várnék vele pár hetet, és utána gondolkodnák el a vásárláson.
Attól függ neked mennyire sürgős.
Én lehet kívárok fekete péntekig, hátha addig erősödik a forint.
-
carl18
addikt
Ijjj, na idén se rendelek semmit se külföldröl!
402 forint egy dollár, az Euro meg lassan 420.
Brutális ami most a forinttal történik, nagyon nem lesz értéke.
Egy 60 Dolláros Uboom akcióba is lassan 25E forint.
Nem lesz ennek jó vége, hogy ennyire nem ér semmit a pénzünk.
Egy 20-ast simán kiadnák az Uboom L-re. -
carl18
addikt
válasz
silver10 #13904 üzenetére
Uhh bakker, ne is akard megtudni mennyi most egy euro, a 400 még nem is a vége. 416....Lassan benne van egy Blast 120E-be.
Ma megjött a Charge 2+, egy 96 értékelésses tagtól vásároltam.
Ez alapján elég nagy bízalmat szavaztam a tagnak, és bíztam benne.
Foxpost autómatából kivettem, kicsomagoltam és jött is a rossz szájíz.
SD Kártya bemenet, + ronda fénylő membánok.
Ez egy koppintás, a hangja meg borzalmas.De eredeti-nak hirdette, még írta is csak az akkuját nem tudja hány órás.
Így bízzon manapság bárkibe az ember, -
carl18
addikt
válasz
carl18 #13891 üzenetére
Ja meg így utolag, most láttom borzalmasan lent van a forint.
Sajnos ez minden külföldi rendelésnek meg fogja nyomni az árát.
402 forint egy euro, de a 385 ft dollár is brutális.
Mindegy mit veszünk érezni fogjuk az árakon, én is lestem mikor a 60 dolláros Uboom L 24E forintnak felel meg.Borzalmas időszak lesz ez, így meg főleg nem fogja megérni külföldröl rendelni.
De a Motion Boom Plus/Tribit Blast árait is szépen megnyomja a rossz árfolyam.
-
carl18
addikt
válasz
Aureal #13888 üzenetére
Alan már írta vesz Uboom L-t szóval nem kell félni az egyik fél biztos nem adja fel. Oluv meg már amúgy is nagy részt Patreonon nyomul, szóval neki a youtube csak másodlagos.
Sokan elég szépen oda írtak Oluvnak, 3 éve még a Motion Plus volt a legjobb hangszóró most hogy változott ekkorát a nézző pontja?
De Oluv szerint minden gyártó csak szemét (Trash) A Dockint, Anker is szidja rendesen milyen rosszul szól. Nekem is írt egy keményet, mikor rákérdeztem egy dologra poénból.
Nyilván nem az a fő probéma mikor valaki szövetkezik egy gyártóval egy jobb termék reményében, de mostanság annyira szíd mindent hogy mekkora hulladék.
A D Fine miatta futott be 5 éve, gyakorlatilag mindent szid.
Anker, Dockin, Bose egyszerűen mindegyik rossz szerinte.Egyenlőre 2 gyártó jó szerinte, az Earfun és a Vifa.
Bár tény hallani kéne az Uboom L-t hogy valóban más ligában zenél-e mint a többi.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #13886 üzenetére
Hát azért Oluv videója kicsit tény és való túlzás volt, Alan EQ-ját videóba használni az Earfun prezentációjára.
Itt nem azzal van a gond , hanem hogy Oluv eltűnt youtube-ról de mióta kijött az Uboom L már a 4. Videót rakja fel vele kapcsolatban, teljesen egyértelmű hogy ez egy fizetett sponzoráció. Csak szerintem Oluv-tól is túlzás hogy ennyire reklámozzon valamit.Alan már írt a kommentemre, lesz Uboom L Tesztje!
Szóval kíváncsi leszek Alan tesztjében a Total Bass decibel tesztekbe hogy állja meg a helyét.Vagy hogy milyen mélyre tud menni.
Bár nyilván nem lehet a 60 dollárért és a 650 grammos súlytól se csodát várni.
Bár kétségtelen egy viszonylag jó hangszóró lesz az uboom L.
De hogy egy Motion Plust valóban oda ver-e az oluv által említett módon abban már lesznek kétségeim.Ezen azért nem kell csodálkozni, lehet régóta vannak nézzet eltéréseik csak ez a videó tett pontot az űgy végére. Most bújt ki a zsákból.
Nekem lesz egy Charge 2+, de lehet majd veszek mellé egy Uboom L-t.
Kíváncsi vagyok hogy állja meg a helyét egy old school heavy bass hangszóró ellen. -
carl18
addikt
válasz
francz'70 #13880 üzenetére
"egy go3 nál valóban jobb a groove" neked meg van egy go-d ha jól emlékszem...
"
Egy 460 Grammos súlyától ez el is várható tőle....
"evolveo armor 02 olyan 5500 "
Nekem ezt dobja....
GLS - 48h (RENDELÉS MUNKANAP DÉLI 12 ÓRÁIG)750 FtKészpénz utánvétellelFizetendő végösszeg:8 350 FtAz 5500 jelentősen túl megy az mint amit te írtál.
Mert ha azt mondom a szar helyet hogy nem rossz jobban érzed magad? Neked elég és elégedett vagy vele.
Nekem megjön a JBL Go utodja szerdára, a Chage 2+ személyében.
A Puding próbája az evés, jól mondod.
De a Charge 2 ellen így se úgy se veszi fel a versenyt.
Nekem 10E forintot nem ér a Groove, 10e volt Earfun Go is.#13882<Adamsky>
Igen, de már kapja Oluv az ivet kommentbe is. Írták neki eddig a Motion+ volt a legjobb hangszóró most meg már Bommi a hangja, írták neki vegye vissza a túlvezérelt basszust és már is nem lesz Bommi.
Azért kapja Oluv az ívet, még nem láttam hogy így szét trollkodják.Azért hallani kéne ezeket élőbe, az kétségtelen az Uboom L egy elég jó hangszóró. De lehet a Motion + túl nagy falat neki, alapból előnye van sokkal nagyobb 2 útas hangrendszer és az egyedi EQ miatt is borzasztóan személyre szabható.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #13874 üzenetére
Boombox 2 ellen is megállja a helyét de sokkal olcsóbb!
Tribit Stormbox Blast vs JBL Boombox 2 big bass boombox speakers
-
carl18
addikt
válasz
Aureal #13870 üzenetére
Azt megtaláltam én is, a Tronsmart Groove alternatívája asszem a Evolveo Armo O2!
Én se mertem próba gyanánt be rendelni, mert nem bíztam annyiba ebben a gyártóban. Ami unokaöcsémnek van, Evolveo az egy W-King D8 mini alternatíva, egy biztos az már valóban jól szól!
De a Tronsmart Groove/Armor O2 valszeg ugyan ott készült és csak a matrica más rajta. Meg baromira ronda is, így mondhatni túl nagy a kockázat és én nem vállalnám.
Meg megvenni valamit vissza küldeni stb, kész kínlódás az egész."úgyhogy én inkább kivárósat játszok, ha majd tényleg jön vmi #beszabehu egyszer csak."
Az Earfun Uboom L( Elméletileg ilyen hangszóró lesz)
Azért én megnézném Alan tesztjében hogy szerepel majd a Oluv tuned hangszóró. -
carl18
addikt
válasz
francz'70 #13867 üzenetére
Vissza olvastam kicsit toppikba a jelenléted, egy tag nem volt aki téged ígazolt volna
(Idézek Január)
"
Nem tudom, pontosan melyik típus volt: T6 néven maradt a bt eszközlistában és henger alakú volt. És borzalmas. Leginkább az.
Ezek után csodálom az elhivatottságod!"
Tény és való a Tronsmart jobb mint a kínai 2X3 wattos kínai replikák, itt nem a gyártási minőséggel van a fő gond hanem a hangolással.
Én amúgy azzal kezdtem ezt az egész perpatvart, hogy ne prómozd itt jó alternatívaként ezt mert láthatod csak másokat vezetsz vele félre.
Én az Earfun Uboomot akcióba vettem 12800 ft táján ingyen szállítással, kicsit nehezebb mint a Tronsmart Groove de határozttan egyértelmű hogy jobban szól és nem kell EQ-val bajlodni, mert a gyári hangja jó.
Az Earfun Go-d anno szállítással 10E forintért vettem, na az kegyetlen jól szólt a méretéhez képest.
Nekem is volt Tronsmart T6, EQ mellet elfogadhatóan szól de akkoriban még nem volt sok lehetőségem sok hangszórót kipróbálni.
De a 16E vásárolt Divoom Onbeat 500 elég szépen felmosta vele a padlót.Én a Tronsmart T6-ot a sok pozítiv értékelés miatt vettem, aztán mikor meglett hát elégé kiábrándultam belőle.
Egy darabig elhasználtam mert nem akartam vissza küldeni, EQ-kötelező volt alatta.Amúgy nincs gond a jelenléteddel a topikba, de valahogy rajtad kívül egy tagnak se esett még le az álla a tronsmartól.
#13868Aureal
Már lusta vagyok ki keresni a régi véleményed, de hogy nem tetszett?
Csúnya kásás vagy torz volt a hangja?Hát pont ezért nem rendelem be én se, mert ősszintén megrendelem kipróbálom és ha xar meg küldheted vissza.
Vagy eladni használt piacon bolti ár alatt, hát ez nem a év üzlete. -
carl18
addikt
válasz
francz'70 #13858 üzenetére
Egyáltalán nem csúsztam szét, csak helyére raktam a dolgot!
Én tudom mire számíthatok nincs meglepetés. xdCsak helyére raktam a dolgokat, sajnos sok helyen sántít a kijelentésed.
Nálam a HK az egyik nagy csúcspont a hangzás terén, a te általad bírtokolt márka meg a sereghajtó. Sajnálom ez a tapasztalatom, és itt a forumba nem én gondolom így.
Jó éjt és sok szerencsét!
Ha már más szinten nem is tudom kipróbálni, nyomj a hangszórón egy teljes hangerős akku tesztet. Feltöltöd teljesen, és egy zene lejátszási listát teljes hangerőn letolsz, a D FIne Plus 3 óra 32 percet megy maxon.
Kíváncsi lennék a te eredményedre a Groove-al.
-
carl18
addikt
válasz
francz'70 #13856 üzenetére
"Én inkább személyesen kipróbálnám, mielőtt lehúzom..."
Mi tart vissza? Mit vársz ? Verebet aki lesz helyeted teszt alany?Vedd meg hozzom a Dockin és össze mérjük!
Ha annyira hiszel benne miért nem te veszed meg? Ja és hogy ajánlasz valami másnak ha te magad se mered megvenni.
Ja bocsánat, az én hibám hogy 7 éve foglalkozok bluetooth hangszórókkal sok tapasztalatom van.
Szerintem olvass vissza a topikot, én nekem nincs kedvem lefekvés előtt magam ajnározni.
Alan Rossi is kijelentette komment szekció nincs több Tronsmart nem nagyon nem üti meg azt a szintet ami megérdemli a teszet.
Oluvnak is égnel áll a haja ha azt a márkát hallja.Én nekem volt pár éve Tronsmart T6, havernek T6 Plus, utána Mega, meg a T6 Max. Nekem volt 3 hónapig T6 Max por fogónak, és egyik se kreált semmi maradandót. Na most 4 év döglödés után mi változott náluk?
És ez csak egy márka, nekem nagyon kiábrádító volt.
Én hallottam 100 hangszórót kb az évek alatt, szóval azért már van egy viszonyítási alapom mi a jó és rossz, és mi a vállalhatatlan. -
carl18
addikt
válasz
minek?:S #13850 üzenetére
Az Evolveo 6A egy W-King D8 Mininek felel meg, a W-King D8 alternatíva a sima Evolveo 6.
EVOLVEO Armor POWER 6, kültéri Bluetooth hangszóró
Hazai piacról garanciával nem tud sok alternatívát, talán ez már elfogadhatóan szól. A tronsmart bang meg teljesen kockázatos beruházás, az Xtreme 1 ellen se állja meg a helyét. -
carl18
addikt
válasz
francz'70 #13853 üzenetére
"A Bang viszont egy új szerzemény és nem tűnik rossznak"
Az old school JBL Xtreme 1 ellen nem állja meg a helyét, szóval jónak se nevezzük!
Tronsmart Bang VS JBL Xtreme
A videó alapján teljes mértékbe tudom hova lehet ezt besorolni.
Olyan semmilyen a hangja, a basszus is nagy 0. Tisza hars a hangja, ezt hallanom se kell élőbe és már tudom hogy rossz.Dockin D Fine>JBL Xtreme>>>Tronsmart Bang.
Teljesen egyértelmű az erősorrend.Amúgy ha hazai piacról kéne valami akkor inkább ott az Evolveo (W-King D8) Alternatívája. Én ilyen áron nem kockáztatnák, a biztosat nem cserélném a bizonytalanra.
Vagy veszel valamit ami vagy jól szól vagy nem, vagy vásárolhatsz olyat ami garantáltan megállja helyét a piacon.Kíváncsi vagyok a Tronsmart Bangra, de nekem ez pénzt nem ér főleg nem 34E forintot. Túl drága tanuló pénz, na meg túl sok hangszórót hallottam ami kiábrándította a ízlésem.
+ ha már hangszórót ajánlasz szerintem ne más kárára tedd, ha valamivel nincs tapasztalatod, jött ide egy tag aki vásárolni akar.
Lehet berendeli azt a hulladékot és ha véletlen elégedetlen lesz meg majd a topikot köpködni hogy szart ajánlottak. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #13798 üzenetére
Én is ilyesmire gondoltam, szerintem pár év és lehúzhatják a rólot!
amazonon olvastam egyszer a Dockin úgyan úgy profit orientált cég, kínába összerakják a hangszórót itt eladják és dől a lé.De a D Fine 2 megjelenéne után se volt egyértelmű hogy méltó utodja az első generációnak. Sokan azt írtak rossz a hangja és tompák a magas hangok és hogy a D Fine Plus szebben szól.
Miután nem olvastam túl jókat róla, nem akartam kockáztatni és úgy berendelni.Ami hulladékokat most felraktak az oldalukra azokról nem lett mit írni, látszik rajtuk gatyik. Dockin D Tube 2
-
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #13796 üzenetére
A Tribit Blast inkább a JBL Boombox kategóriájába tartozik!
Ezt a súlya és mérete is megmutatja!
Igen a Dockin 28X10X10 és durván 2 kg, így mondjuk még pont hordozható.
Jó dolog ez a Blast, feltéve ha kihasználja az ember!
Írtam amúgy a Dockin cégnek lesz-e D Fine 3? Már elég régóta lapítanak -
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #13794 üzenetére
Hát nekem is bejön a Tribit, csak ez sokkal nagyobb és 5,5 kg nem úgy mint a Dockin (2KG) azért ez határozottan nehezebb hordozni.
Bár lekopogom a Dockin azért teljesen hangerőn elég nagyott tud szólni.
Én mondjuk pont ez az a méret ami valóban jól szól és még hordozható is.Ha 4 éves akkor jól bírja, a srác akinek kipróbáltam a Dockinját az 5 éves idén. Mondjuk és is úgy vagyok vele használom ameddig tudom.
-
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #13792 üzenetére
Ha kihasználnám a tudását engem is érdekelne egy ilyen hangszóró, de szerintem sokszor már-már Overkill a teljesítménye!
Sok helyre már a Dockin is túl hangos, de mondhatni azért a D Fine is megállja a helyét még sok helyen.
Arra kíváncsi leszek lesz-e D Fine 3 és ha igen milyen tunningal fog megjeleni a piaon.
D Fine 2 plus 2 éves és annyira nem tünt nagy durranásnak.Nekem még remekül müködik a D FINE Plus, talán egyszer az akkuja adja meg magát de azt még lehet cserélni!
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #13788 üzenetére
Hát a Tribit Blast szerintem határozottan jobb cucc, Jó lenne a Motion Boom Plus is de a hibáit nagyon korrigálni kéne.
Tény és való könnyü mert durván 2,5 kg, próbálták kis súlyba megoldani de valahogy ez nem lett olyan jó mint ahogy sokan várták tőle.Én például konkrétan többet vártam a M-Boom Plustól, az ára is nagyon rajta van a Tribit Blaston akció nélkül. És még ha a Tribit nehezebb határozottan jobban szól, a 9X18650-es 2200 mah-es akkuról ne is beszéljünk. Nem sporolt a Tribit semmin se, kalapom emelem előttük.
(Igen az valóban érdekes hogy a marketing 80 watt a gyakorlatban lehet csak 50-60. ) Talán elszál elszaladt velük a ló mert volt egy pár jó hangszórójuk.
Nekem határozottan azért is volt most csalódás a anker új hangszórója, mindenki arról álmodozott kidobnak egy 2 utas nagyobb hangszórót és mindenkinek le esik az álla az a hangzástól.
Úgy látszik a Motion +-nak nem igazán lesz méltó utodja, az Anker egyszer alkotott nagyott, de lehet nem fogja tudni megismételni.Ha nekem kéne valami nagyon Boombox szerű valami, nyilván a Tribit Stormbox mellet rakná le a voksom, a Motion Boom Plus se lehet rossz a kérdés milyen áron vásárlolja meg az ember.
120euro-ért például teljesen jó, de a 180 euro overkill érte szerintem. De a hibát mindenkép korrigálni kéne, mert jelenleg nem igazán perfect.
-
carl18
addikt
válasz
silver10 #13784 üzenetére
A videó alapján teljesen egyértelmű, úgy látom a Motion Boom mágnesét kapta meg a Motion Boom Plus.
Soundcore Motion Boom Plus Free Air Test "VERY TINY MAGNETS?!"
A Wooferhez képest elég apró az a neodium mágnes, talán ez a egyik oka hogy nem olyan nagy durranás a mély tartomány.
Nagyobb mágnes kéne arra és utána lehetne tesztelni mennyit javulna a hangja. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #13783 üzenetére
Én is ma láttam Oluv tesztjét a Motion Boom Plus vs Tribit Stormbox Blast. A Tribit sokkal jobban megtartja a basszust és szerintem sokkal jobban is szól. Teljes hangerőn is jobban jelen van a mély és erős basszus, bár tény és való nincsenek is egy súlyban.
A Motion Boom Plus woofere kis könnyü neodium mágnest kapott, nem véletlen lett 2,4 kg a vége. A Stormbox Blast egészen biztos közelebb van a JBL Boomboxhoz.Szerintem az Anker hangszórója a M Boom Plus nem sikerült annyira jól.
Meg itt olvasom komment szekcióba melegbe a passzív membrán is beragadt. Alan is hiába EQ-za agyon valahogy még se jó a végeredmény.
Nyilván a költségvetés le volt korlátozva, de valahogy lehetett volna ez jobb is.Vagy majd kiadnák egy frissitet verziót amibe már hagyományos mágnes lesz és korrigálják a hibákat.
Az M Boom Plus mondhatni új kategória mert a Boomboxtol kisebb de az Xtreme-től nagyobb.De ha úgy nézzük mennyi az adott ár, 180 euro a Motion Boom Plus, ha nem lesz rajta akció. A Tribit meg 190 euro, még a nehezebb is megéri majd a 10 euro felárat.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #13737 üzenetére
Igen, a PH már nem az első eset hogy valamit félre tesztelnek.
Valahogy a videókártya/cpu benchmarkok se szoktak jók lenni." Sony SRS-XB23 adnak hasonló áron hasonló tudást, személyes tapasztalatom csak utóbbival van, a Sony jóval tisztább hanggal bír, mint az EarFun."
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #13732 üzenetére
Igen, jó lenne ha az Anker termékeket is hangolhatná!
Azért ha úgy nézzük Oluv első generációs Bluetooth hangszóró szakértő.
Már 2013-2014 táján rakta fel a videókat a Bose Soundlink miniről és több termék is miatta örvendhetet népszerűségnek.A Dockin D Fine is valszeg Oluv által futhatott be, a híres JBL Xtreme killer anno 2017-ben ez volt a legjobb deal.
És akkár hogy nézzük Oluvnak nem volt bevétele abból, az amazon részesedéseitől is el esett még pár éve.
Szóval neki pont abba az írányba kell menni, ahol termékeket hangol és vagy egy márkával szövetkezik. Vagy egy új saját márkát hozz létre, bár egy biztos Oluv szavára mindig adtam és ezek után is adni fogok.Még a W-King X10 is megérné egy misét, annak kíváncsi vagyok a hangjára.
-
carl18
addikt
Halványan bennem is felmerült az a kérdés, hogy a Uboom L valóban olyan jó-e mint ahogy Oluv Mondja.
Szerintem is-is.
Bár ez az első olyan Bluetooth hangszóró amit hívatalosan is Oluv hangolt, szóval ameddig nincs vele tapasztalat ne szóljuk le.A Bose Flex ellen a Bose valahogy több basszust produkált, de nyilván azért a 60 dollárból és 650 grammból nem biztos lehet többet kihozni.
#13728<Adamsky>
Nekem is a Welcome 30 kuponnal volt 40-42 dollár körül a Uboom. -
carl18
addikt
válasz
francz'70 #13709 üzenetére
Úgy ahogy mondod, de a Dockin is más dimenzió az Uboom mellet.
Dockin D Fine Plus VS Earfun Uboom? How to big the difference?
De majd vennem kell megint valami fél kilós vackót amivel meg tudom fingatni a Groove-ot!#13708<Adamsky>
Hát én még kicsit várok, megnézném Allan Ross véleményét is a hangszóróval kapcsolatban.
De eddig mind a kül alak és felépítés szimpatikus.Nekem Earfun dolgokkal csak jó élményeim vannak.
-
carl18
addikt
válasz
francz'70 #13701 üzenetére
Én az Earfun Uboomot akcióba vettem anno 12E forintért ingyen szállítással, ha ráadjuk a Tronsmart Groovra a szállítási költséget majd nem ugyan ott van.
Súlyba is majd ugyan az, kicsit nehezebb az uboom.
"miközben egy jbl go-ra azt montad, hogy meglepődtél hogy szól"
A hangminőség és a teljesítmény között van azért egy pár különbség.
Biztos hogy nagyobb a teljesítménye mint a Go-nak, de ha ugyan úgy torz és puffogó basszusa van mint az Element T6-nak alapból tárgytalan.Az Earfun Go-t is 10.000 ft-ért vásároltam szállítással.
Szóval ne mond már más ligában vannak......
A Tronsmart Groove ellen meg harcba külföm az Earfun Go-t!
Earfun Go - Maximum Bass ComplitationKár már kifutott széria, kellet nekem mindig kíváncsiskodni új hangszóró után.
#13705<Adamsky>
Jó látni megjelent, Ha a Bose-t odaveri akkor tényleg nagy durranáss lesz.Hiába a 2X55mm Driver csak megteszi a hatását.
Pláne ha Oluv hangolja, arra kíváncsi vagyok egy old school SRS-XB30 hogy állná meg a helyét az Uboom L. -
carl18
addikt
válasz
francz'70 #13686 üzenetére
Én azért össze ereszteném ezt a Tron... Groovot valami konkurenciával.
És utána hívnám bestbuynak.Egy Earfun Uboom, vagy Tribit Xsound Go.
#13673mckay
20E alatt a legjobb vétel egyértelműen haza piacról az ami unokaöcsémnek van.EVOLVEO Armor POWER 6A, outdoorový Bluetooth reproduktor
Erre pénzbe is merek fogadni hogy ez odaver 2 Tronsmart Groove-t...
Ha már kijelent néhány tag legyen tétje is.
20.000 rámerek ajánlani, ha már lúd legyen kövér.
Nekem valahogy science fiction hogy egy Tronsmart termék jól szól vagy hogy ár-érték bajnok. Valahogy nem veszi be a gyomrom, sajnálom. -
carl18
addikt
válasz
Cyborg #13676 üzenetére
Nekem a D Fine mondjuk úgy bevált, fél hangerőn el zenél 14 órát amit teljesen jó!
De ha kicsit odalövöm is sokáig lehet vele zenélni.
Hát szerintem attól függ kinek mire kell, bár szerintem sokat számít az ár-érték arány meg maga a hangzás vagy igény.
A Dockin példa értéküen játsza le a Rock zenéket, azt imádok rajta hallgatni.
Igazság szerint ez emberfüggő kinek mi a ideális, más mindenkinek a ízlése na meg hogy milyen zenéket hallgat.
Még amazonon olvastam egyszer a Dockin hangja olyan mint egy régi kazettás magnónak a 80-as évekből.
Egy biztos a 80-90-es évek klasszikusai nagyon jól szólnak rajta.Én sok-sok hangszórót kipróbáltam már(Vifa, Denon) Kimaradt.
De azért akartam valamit ami jól szól, szép letisztult és az akkuja is jól bírja. A Dockin ezeket nyújtotta és megfizethető áron.A Motion Boom volt nálam, nyilván egy jó kis hangszóró de ha mondjuk ugyan abba az árba kéne választanom D Fine és a Motion Boom között én a Dockint választanám. Én Anno 27E vásároltam a Ankert, akcióba megéri megvenni.
Bár ha nekem kéne rangsorolnom mit ajánlok adott árban.
Belépőszint Tribit Xsound go ugraded, Tribit Maxsound Plus.
Motion Plus, Motion Boom, Motion Boom Plus. Ezek nyilván jó vételek, főleg ha jó áron akaram az ember vásárolni.A Dockin D Fine Plus már nincs forgalomba, a Sima D Fine 120 euro plusz szállítás és enyhén mondva is kicsit elavult a Bluetooth szabványa. 4.0.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #13662 üzenetére
Hát igen, az én gondolataim is az voltak hogy néhány év elteltével a kínai nagy gyártók majd képesek lesznek reprodukálni a Go+Play hangzását.
Szerintem az lehet az ok amit írtam, hogy mindegyik kínai gyártó /Anker/Dockin a kínai nagy kertől vesznek az alkatrészeket gombokért.
Amit egy kínai mérnők dob össze gyorsan, viszonylag legyen jó a hangja és legyen olcsón legyártható.A Harman GO+Play meg eredetileg egy 300-400 dolláros hangszóró, és a Harman Kardon mérnőkei szinte egész biztos hogy a Woofereket szándékosan ahhoz a hangszóróhoz tervezték.
Nyilván nem kellet seholse sporolni, és nem is egy költségvetési vonal.Mert én is sokat gondolkodtam, sok-sok hangszóró járt a kezem között.
A Motion Boomot én próba gyanánt vásároltam, kíváncsi voltam a hangjára. Tény nagyon egyénre szabható az EQ és tény valóban szépen és hangosan szól, de mikor a Dockin ellen mértem nekem volt pár gondom.
Akkár hogy EQualiztereztem agyon, valahogy akkor is érződött a Tweeter hiánya a Dockinnal szembe, a másik nagy baj hogy teljesen hangerőn teljesen elgyengült a basszus.
Egyéni EQ mellet még 50-65% hangerő mellet is egész szépen falta az akkut. Nekem Sokszor vegyes felhasználás mellet 5-7 óra alatt is sikerült lemereítenem.Mikor teljes hangerőn oda csavartam, határozttan éreztem a Dockin hangjába jelentősen jobban megmaradnak a mély hangok.
Az én szempontomból a Dockin jobban szólt.Más felől az a Deep Bass még se volt olyan mély, az Underground 1 Liljon Getlow számába az Ankernak is ugyan úgy beletört a bicskája.
Egy Biztos inkább vegyen valaki Motion Boomot, mint sem Charge 5-öt 60-70E-ért!
De én kicsit többet vártam,a tesztek alapján.
És még ha volt is neki valami fajta mély basszusa, még közel se olyan módon produkálta mint egy HK hangszóró.Tesómnak még mai napig remekül müködik hálozatról a Harman Kardon Onyx Studio 3, és hiába viszonylag jó hangszóró a Motion Boom de az old Onyxnak a nyomába se érhet.
Egy biztos ha jön egy gyártó és a Harman Kardon Go-Play hangzását elsőnek tudja reprodukálni, egész biztosan megfogom vásárolni.
De hogy erre hány évet kell várni, az elégé megkérdőjelezhető.#136642ofthem
Én nem vagyunk elfogult, Volt Anker Motion Boomom, tényleg jól szól de azért távol áll a Harman Kardontól, és a Tweeterek hiánya is sokszor érződött a magasokon.De mikor haver JBL Xtreme 2-je ellen viszonyitottuk akkor is igazán vegyes érzelmet jutottak eszünkbe vele kapcsolatban.
Egy Budget Boombox ami viszonylag olcsón beszerezhető.
-
carl18
addikt
válasz
szab120 #13657 üzenetére
Hát mondjuk úgy én a fekete pénteki akcióban super áron fogtam ki, még anno és nem tudok olyan amire hirtelen megéri váltani és ugyan úgy még hordozható kategória.
A maga idejében az első cég volt ami a JBL-t megszorongatta.
Oluvnál láttam annak idején,
Elsőnek személyesen 2017-ben tudtam kipróbálna a Dockint, de a brutális hangerejétől már akkor is le esett az állam.
Akkoriban egy Sony SRS X300-at használtam, ezzel 2016-2017 táján minden ismerösöm Bluetooth hangfalát odavertem.
A Dockin D Fine volt az egyetlen ami minden téren jelentősen túl teljesítette a Sonyt.Csak úgy a Dockin élet tartalmával kicsit bizonytalan vagyok, vigyázok nincs agyon használva de valahogy nem igazán létezik semmi fajta közvéleménykutatás egy ilyen Bluetooth hangszóró meddig bírja.
Majd lesz valahogy, ami müködik azt használni kell.!
-
carl18
addikt
válasz
szab120 #13655 üzenetére
Igen, azzal egyet értek hogy a Motion Boomot nem félti úgy az ember, nem túl drága és és nem is könnyen karcolodik stb. Ha tönkre megy elopják se bukik az ember akkorát mint egy Xtreme 3 esetén
Nekem a Fő hangszóróm a Dockin D Fine, de kajak könnyen karcolodik és úgy kell mindentől ovni mint egy kis dedet. Tény és való az enyém 1,5 éves de eddig jól jól vigyáztam rá.
De a hangszóró rácsaiba könnyen beleragad a morzsa vagy apro por.
Szóval fogkefével néha-néha ki kell sikálni.Bár mondjuk mindegy milyen hangszórót vásárolunk abba biztos vagy 5-10 éven belül jönnek ki olyan modellek ami miatt a jelenlegit biztos hogy megéri-e majd leváltani.
Vifa/Olufsen/Devialet
Tény ezek remek cuccok, de nem is az átlagembernek megfizethető kategória.Mondjuk mikor a Telefon 50E-60E forintért üritette raktárait Vifa Cuccokkal az igazán jó lehetőség volna.
Bár mondjuk a Motion Boom Plus alapjáraton egy Party hangszóró, és szerintem arra bőven megálja a helyét, hangós jó a basszusa és megfizethető mi kell még? -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #13650 üzenetére
Hát én mondjuk pont tudom hova lehet belőnni a Motion Boom Plust, de Alan is elmondta a videóba van basszus, de nem a Harman Kardon színten.
Nyilván egy Motion Boom csak tovább fejlesztve, de mikor 2X Motion Boom ellen mérték össze már közel se volt olyan egyértelmű a létezése.
Szóval mondjuk úgy szerintem mindig mindegyik gyártónak lenne hova fejlődni. Majd amelyik elsőként tudja repródukálni a Harman Kardon Féle öblös erős mély hangokat, az fogja majd kiérdemelni a az arany plakátot.
Azért elég sok év és fejlesztés végbe ment, nyilván sokat fejlődtek a hangszórók. De A HK öblés mély hangjai valahogy még mindig nincsenek jelen a piacon. Nyilván behozhatatlan anyagi tőkével rendelkeznek, és ott a sok-sok év tapasztalat is.
Én mondjuk azt szűrtem le, hogy mondjuk amit úgy vásárolhat az ember, Anker/Dockin, stb márkától azoknak mind kínai nagykereskedőktöl származnak. Nyilván egyedi megrendelésre fognak rajta egy kicsit módosítani, stb "Dupla tekercselt mágnes a Dockin esetében"
Amit tudtak kihoztak belőle, de nem is egy High end vagy HK szint.
Mikor nekem Motion Boom volt, az anyagán nagyon érződni lehetett az olcsó kínai műanyag borítást, valahogy nagyon gagyi összehatást eredményezett.
Én mondjuk arra vagyok kíváncsi hogy lassan már életbe fog lépni a tervezett elavulás ellenes jogszabály. Már az unió rebesgette hogy a kötelező garanciát ki lehetne tolni, de a tönkre ment eszközökhöz is kéne forgalmazni kötelezően potalkatrészeket.
Mert azért az szívás hogy az ember vesz egy jó minőségű hangszórót, aztán ha valami elszál bene néha bizony javíthatatlan lesz.
Mint pár hónapja írt ide a kollega a DOSS SOUND XL kapcsán.Mert szerintem a kínai beszálitok se igazán megbízhatóak.
-
carl18
addikt
Ma voltam a LIDL-be!
hát komolyan volt 2 fajta hangszóró is, a 3 év garancia biztató.
De valahogy én nem biztam a termék minőségében. Szóval szerintem marad a Go2 még egy jó darabig.Aztán Az Earfun Uboom L meg majd leváltja.
Persze ha megjelenik a közeljövőben.
-
carl18
addikt
Akkor a Dockin D fine megmarad örök időkig, ameddig világ a világ!
Bár jó volna meghallgatni hogy szól a Motion Boom Plus.
Ma a Média markba egy 6 éves Go+Play-ről hallgatták az ott dolgozok a zenét.
Úgy látszik senkinek se kell már, vagy szimplán az ára ragadt be nem vállalható szintre.
Eszméletlen jól szólt, éreztem a HK minőséget rajta.Hát egy dologra jó lesz a mostani időszak, hogy értékeljünk mindent amit megvásárlunk.
Vagy hogy a társadalomból kiölje a vedd meg dobd el mentalítást.Igen, én is úgy láttom lesz ez még rosszabb de valamilyen szinten a cégek se emelhetnek öröké árat. Szerintem a jelenlegi időszakba 120E nem fognak sokan lecsapni egy Xtreme 3-ra.
Még úgy hogy én is a zenehallgatás rajongója vagyok se éri meg nekem azt a összeget.De a Go+Play példája is azt mutatja, inkább hagyják hogy rájuk rohadjon mint sem árból engedjeenk .
Szóval ez lesz ezeknek a cégenek a veszte, a túl nagy mohóság.
-
carl18
addikt
Ma jártam ismét Média markba, valahogy nagyon pocsék árakat láttam.
JBL Xtreme 3 120.000ftEnnyit biztos hogy nem ér.
De egy Go 2 is 12E forint, komolyan nagyon beteg árakat láttam.
Így már egyre jobb vételnek tünik a Dockin D fine Plus fekete pénteki ára!
Komolyan sose gondoltam lesz ilyen, de most jobban jársz tárgyak birtoklásával mint sem pénzbe tartsa valaki a vagyonát. Nem hogy olcsobb lesz, minden csak drágább.Ehhez képest az Anker Boomboxa igen baráti áron megy, szóval akcióban a Motion Boom Plus biztosan jó vétel lesz.
Nővérem 65 colos Qled tévéje ami fekete pénteken 160E volt most 350E....
Én mondjuk tévét 10 évente veszek, szóval engem nem érdekel jön ki egy újabb model!
-
carl18
addikt
válasz
knoxhu #13605 üzenetére
Ez adatok alapján a teljesítményhez képest elég hordozhatóra sikerült.
38,9 cm x 14 cm x 19,56 cm & 2,28 kgHa ez valóban úgy szól ahogy illik neki, sok gyártónak borsot törhet az orra alá. Azért ahogy elnézzem, méretben egy fokkal nagyobb mint a Xteme/D Fine kategória. De a JBL boomboxtol kisebb de sokkal könyebb.
Majd ha megunnom a D Fine-t lehet kipróbálom Motion Boom Plust, biztos lesz még rá akció!
Bár a Dockin is nagy részt porfogó -
carl18
addikt
válasz
Doky1988 #13516 üzenetére
Egyenlőre csak US Only a start, a hangszóró hívatalosan még el se rajtolt így fogalmunk sincs mikor. Valszeg Júniusba azért már lehet lesz raktáron, senki se tud semmit az anker is hallgat.
#13510Aureal
Nekem volt Motion Boom, az áráért tény remek hangszóró. De az Xtreme 2 ellen teljesítménybe még se nevezném egyoldalúan győztesnek. Azért mindenkinek legyen a termékekkel saját tapasztalata, és ha van és kellő érzékszerve akkor megtanulja a dolgokat helyén kezelni.#13508<Adamsky>
Az Earfun Go-t eladtam meg már nincs is forgalomba, ezért írtam annak már tárgytalan a beszerzése.
Az Earfun Uboom L ami idén biztosan startol, az talán már jól fög döngetni. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #13491 üzenetére
A JBL Go volt az első bluetooth hangszóró, akartam egy sajátot.
Amúgy 6000 volt szállítással, sokat nem vesztettem,ha megunnom tovább tudom adni.Csak így hogy a sajátom jobban körbe tudom járni,tesztelni.
Ma unokaöcsém régi sony SRS X11-es hangszórója ellen össze tudtam mérni. A Go 2 határozottan szebben és tisztában szólt, és anno az X11 ment 20-25E forintért is. Persze ők a telefon mellé kapták, de a 25E árcédula nyilván túlzás érte. A Sony hangja olyan dobozos volt, és zömök basszus. A Go 2 basszusa sokkal lágyabb volt és emészthetőbb.
Azért a saját méret/súly kategóriájában a Go 2 megállja a helyét.
De nyilván én is azt mondom valahogy a 400-500 grammos hangszórók azok amik már képesek nyújtani valami élvezhető hangminőséget.Bár tudtam mire számíthatok, arra mondjuk tőkéletes hogy egy telefon hangszóróját kiváltsa vele az ember. Bár a mélyre se igazán tud lemenni, 180Hz az alja a JBL szerint.
Arra viszont emlékszek az Earfun go ettől határozttan többet produkált. És annak akcióba 10 körül volt az ára szállításal, csak kicsit nagyobb és nehezebb is cserébe.
Amúgy az Earfunnak jön minden igaz hangszórója, Earfun Uboom L elméletileg most májusban startol. Ha a JBL Go 2-őt cserélnem kéne, talán erre érné meg. Úgy látszik valóban nagyobb méret és súlyba kell mennem, mert ennek számomra túl vékony a hangja sok-sok zenénél. Igazság szerint úgy volt építek magamnak egy kis bluetooth hangszórót, de aztán az építési költség majd annyiba lett volna mint ha veszek egy Go 2-őt.
Használtan jó áron megvehető.
kmarci25
Mondjuk ezen én is filóztam, ha egyszer a Dockin bemondja az unalmas akkor hogyan hol tudok ebbe majd ismét életet lehelni?
A piacon vettem egy ezer éves Boomboxot, panasonic 1979-es.
Durva hogy idén 43 éves és még mindig mindennap szól rajta a zene.
Apám ezen hallgat mindig zenét, szóval mondhatjuk ez egy örök életű darab.Tervezett elavulás ide vagy oda, ez 43 év után is hűen szolgál.
Én is azon gondolkoztam, hogy ezeknek ha gyártóknak ha más nem kéne egy közös szervízt üzzemeltetni, mert ez így nem mehet örökre.
Még mindig a vedd meg dobd el társadalmat éljük, ha valami nincs dívatba és müködik már sokkan kidobják mert van egy újabb.
Ha valami tönkre megy, lehet csak egy filléres kondenzátor adta meg magát. Sokan már úgy állnak hozzá tönkre ment, javíthatatlan és lehet kidobni, vagy eldobozolni mert nincs ember aki csinálja.
Ha meg van is szervíz aki bele kell az már majd az új termék árába is belekerülhetne.
#13504francz'70
Sajnos valahogy Tronsmartot nem akarok, azt nem veszi be a gyomrom. Túl sok termékük járt a kezem között, egyiknek se jött be a hangzása. Egyiknek se volt jól hangolva, Evolveo inkább talán azt vennék. -
carl18
addikt
válasz
Richard! #13487 üzenetére
Még egyenlőre használom egy pár hónapig a Go2-őt! Aztán majd meglátszik mi lesz neki a méltó cseréje.
Egy biztos ettől az Earfun go klasszisokkal jobb volt, minden téren bőven felülmúlja. Hangminőség és basszus terén is sokkal de sokkal jobbat produkált az Earfun.Mondjuk a JBL Go2-őt csak azért vettem, mert a nagy gyártó neve mellete volt. De nem is értem erre hogy van annyi pozitív értékelés árukeresőn, mert annyira nem szól jól.
Csak az árukeresőn rengeteg a jó értékelés, de ez annyira nem jó hangszóró hogy ezt megérdemelje.De azért annyiból jó hogy super kompakt és könnyen hordozható.
Zsebre vágod és viszed, és nem kell szenvedni a hordozásával.Háttérzenének kell, és arra biztos jól megálja majd a helyét.
-
carl18
addikt
válasz
Aureal #13483 üzenetére
Na megjött ma a JBL Go 2, hát valóban nem egy nagy eresztés.
Kicsit többet vártam, a basszus se veri le a vesém.Úgy viszonylag szépen és tisztán szól, valóban kis könnyű kompakt méret. Egy darabig marad, de ha találok tőle jobb hangú hangszórót kis méretbe akkor lehet cserélem majd.
Akkor lehet valóban a Sony SRS Xb10-13 széria volna a jó alternatíva a basszus és akku idő végett.
-
carl18
addikt
válasz
Aureal #13479 üzenetére
Már elutaltam a Go2 árát, a héten megjön kipróbálom.
Ha szépen szól és jól teljesít marad, ha nem meg tovább adom.
De én mikor életembe elsőnek hallottam Bluetooth hangszórót(JBL GO1) akkor elégé lenyűgözött az a kis doboz milyen teljesítményre képes.Úgy kíváncsi vagyok a hangjára, aztán ha ne adj isten gyenge az akku idő vagy nem hozza a tőle várható szintet még el tudom adni.
Utána még meg vehetem az Evolveo hangszórót is.Csak akarok egy kis hangszórót ami viszonylag szépen és tisztán szól, de nem okoz gondot a hordozása. Csak 185 gramm így nem volna gond a hordozhatósággal.
#13481<Adamsky>
Igen, én is néztem ez a 3 utas hangrendszer elég betyár dolog.
teljesen jól állnak hozzá, a mélyből elég 1 darab középre egy 1 erős.
A 2 oldalsó passzív membrán miatt úgy is két oldalt is szórja valamelyest a mély hangót.Egy biztos a JBL Xtreme 4 is ebbe az írányba fog szerintem elmozdulnni. Én is gondolkoztam ha a JBL tovább akarna nővelni a hangzást vagy a Wooferek méretén kell nővelnie, vagy meglépik azt mint a Charge 4 esetén, hogy a mélyhangokért felelős hangszóró egy nagy ovális lesz.
A Dockin D Fine 2 is idén 2 éves, szóval idén lehet abból is jön a harmadik verzió. Kíváncsi vagyok fog-e még idén más gyártó is termékkel előállni.
Még ami érdekes lehet jön az Earfun UBOOM L ami idén májusban bedütál ha minden jól megy. 2X55 driverekkel, így basszusban jobb lesz mint a sima Uboom.
-
carl18
addikt
válasz
francz'70 #13477 üzenetére
Szerintem nem is fogsz tesztet találni, bár ki tudja lehet teljes mértékben ugyan az. Csak Evolveo helyett Trashmart van rányomtatva, de valahogy Trons..smart dolgot nem fogok venni.
Az eddigi tapasztalataim alapján semmi esetben se vennék tőlük semmit. Az Evolveo ami unokaöcsémnek van azért első benyomásra is elég jó teljesítményt mutatott.
Én pár napja/hete pár hallottam egy JBL GO 3-at, jött pár fiatal velem szembe lestem is honnan szól a zene. Voltak mélyek és szép tiszta hangzás, meglepetésemre egy piros JBL GO3-ról szólt a zene.
Nyilván az Evolveo mérlegére billen az akku idő és az SD kártya lejátszás, és lehet basszusból is több van,de ettől függetlenül nem vagyok benne biztos szebben szól mint egy JBL.
De lehet veszek egy JBL Go2-et próba gyanánt, hardverapron egy tag árulja 5500-ért. Sokat nem kockáztatok vele, kicsi szép és kompakt.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #13473 üzenetére
Én eddig amit úgy nyomokban találtam róla úgy látszik a Wooferek valóban jelentős mértékben nőttek. 3,5 inch darabja, az az 2X90MM
2,4 kg így minden téren nővekedett.Igen, még mindig nem olyan elegáns mint egy Dockin D Fine, örülnék ha egy kicsit az e-fajta modern letisztult forma tervezés írányába mozdulának el. Ha a Dockin csak a polcon van még csak ránézni is jó, valahogy nagyon eltalálták a dízájnt.
#13471francz'70
Hát nem is tudom, már csak a márkanévből ki indulni biztos nem kockáztatnák ennyit. Ha már ilyen hangszórót kéne vennem, inkább venném az Evolveo verziót, az lehet sokkal jobban van behangolva.Unokaöcsémnek az Evolveo hangszórója amit karácsonyra kapott, még mai napig remekül teljesít, néha csak lesek milyen szépen és tisztán szól még maximum hangerő mellet is.
Haza piacról szerintem 20 alatt ez az ár-érték arány bajnok.EVOLVEO ARMOR POWER 6A Outdoor Soundcheck. (Winter)
Gyári hangzás, EQ nélkül.
Aki meg alázást akar, Abádszalókon meg lehet hallgatni.
Jöhet a Trashmart Element T6 Ugraded micsoda!esélye sincs.
Bár nem csoda hogy jól szól. egy W-King D8 Mini alternatíva.
Én is lestem, mikor feltekertem maxra milyen erősen basszus teljesen szól torzítás nélkül.(Már én is keresek valami ultra portable micro speakert.)
A JBL Go jó volna, de az a 700 mah-es akkumulátor nem túl biztató.
Talán lehetne rajta MICRO SD foglalat, és akkor szólna egésznap SD kártyáról. A 2 év garancia azért nem ártana, de a hangminőség is lehet elfogadható.Sajnos ezeknek a a krétiriumoknak nem sok hangszóró felel meg.
-
carl18
addikt
válasz
Richard! #13443 üzenetére
144 dollár hol lenne drága?
Azért ha valóban annyival nagyobb lesz a teljesítménye akkor simán megéri a felárat.Az Anker nem olyan cég aki hazúdik/vetít. Már az is elég hardnak hangzik hogy szimplán 60 watt csak a mély hangokra megy el.
A Sony SRS XB23 CES árdédulája 150 dollár, de egy JBL FLip is ilyen árban megy. Szóval úgy ne írjuk már le a terméket hogy nem hallotuk a hangját.
Egy biztos ez már sokkal szebb mint a Motion Boom/és a hordozhatóság is jobb a vállpánt miatt.
Persze azért elsőnek meghallgatom majd hogy szerepel a teszteken, Alan és Oluv biztos csinál majd róla videót.Annyi biztos 80 watt és 2,4kg az anker meg nem a Trashmart márka hogy rá hazudja a teljesítményt.
Lehet olvasták a visszajelzést amit írtam, megkapta a vállpántot és a Tweetert.
A Wooferek méretéről viszont nem találtam információt. Lehet azon is nőveltek, így mélyebbre tud majd menni.
-
carl18
addikt
válasz
LanyUs #13414 üzenetére
Hát ennyiért kétlem sokan veszik majd, max valami új gazdag aki nincs tisztában a pénz értékével és minden hülyeségre elfecsérli.
Még anno sok sok évi Hörbi csatornáján láttam az első ilyen Vibro Speakert. Amit egy bizonyos felületre lerakva, a rezgést alakítja át hangjá. Ez az anyagtól is függ milyen, és milyen jól szól...
Vakon én se fizetnék ezért 75E forintot, még a harmadát is sokkalom.KLANGEI Next vibrációs zenelejátszónkat Szabó András Csuti is kipróbálta :)
Hát gyerekek, ez valahogy "K&rvára Cringe!
-
carl18
addikt
válasz
Aureal #13382 üzenetére
"Eleve úgy gyártják ma a cuccokat, hogy pár év után biztos kidobd. Ha nincs extra garod, akkor meg tuti a kuka."
Ilyen téren mindegyik cég egyforma, nekik egyáltalán nem céljük hogy a régi készüléked megjavítsd. Ha megjavítható, azt majd egy új termék vételárával vetekszik.
De ha más nem legalább elfogadható áron egy darabig forgalmazhatnának potalkatrészeket. Most nálam is ott van a Dockin D Fine Plus, jelenleg működik teszi a dolgát. De ha mondjuk 5 év múlva tönkre menne, azért sajnálnám kidobni, főleg ha csak egy alaplap cserével orvosolható lenne a probléma.
Valahogy én úgy gondolom, ha más nem a gyártó azért 3-5 évig pénzért cserébe forgalmazhatna egy darabig pótalkatrészt.
Azért a Doss/Dockin/JBL ilyen téren mindegyik egy kútya, csak addig vagy jó ameddig fizetsz. Ők olcsón előállítják a hangszórót, a Garancia időt 99%-al túléli és hogy utána annak mi lesz a sorsa a gyártót már nem érdekli. Megvetted működött, 5 év múlva meg javíthatatlan.
A Dockin D fine-ba max Kondenzátor cserét lehet házilag kivitelezni, esetleg akkumulátor csere is szóba jöhet házilag.
Nem tudom ki hogy van vele, de én az utobbi időben igen keményen elkezdtem tudatos fogyasztó lenni. És komolyan én ráuntam erre az életmódra , vedd meg dobd el mentalítás. Én ősszintén, még ha aprobb karbantartásokkal is de szeretném ezt a Dockin több 10 évig használni. Nyilván tudom, néha-néha majd majd ráfér egy nagy szervíz stb.
Bár tény és való, ha jönne a Motion + és Motion Boom szerelem gyereke, akkor az már méltó utodja volna a D Fine-nak.
De valahogy én még se érzem jól magam ettől a fogyasztói társadalomból.És itt a legnagyobb gond, hogy már a hozzá értő szakík se tudnak bizonyos problémákat orvosolni.
#13374Aureal
Bocs a késői válaszért, manapság nem gépezek sokat.
Igen tisztában vagyok nem egy egyszerű szakma. De ha az emberben van kellő elhívatotság esetleg egy kis tehetség és érdekli is amit csinál akkor valszeg előbb utobb csak eléri a célját.
Mikor még jó régen a Shuffle-t is elkezdtem tanulni, 2009-ben ott is azt mondták hát milyen nehéz meg ezt nem tanulom meg.
Aztán még is sikerült Mezőkövesd Shuffle, Divoom OnBeat 500 2ND sound test.Nyilván tisztában vagyok, ezek a kítanulása nem lesz gyerek játék.
De ha nem adom fel, és mindig apránként fektettek bele energiát akkor eljuthatok olyan szintre hogy alap javításokba belefogjak.
Meg szokták mondani, az ember csinálja azt ami érdekli/boldoggá teszi. Én meg úgy néha-néha szeretek szerelni, rekonstruálni.
Itthon már van 3 működö playstaion konzolom, amiket hibásként árultak. Már mindegyik működik, így mondhatni örülöm van vannak apro sikererek.Tudom most kicsit sok volt az ott topik, aki akarja úgy is elolvassa.
Meg én jó magam úgy láttom, tulajdonkép csak béreljük ezeket a vásárolt cikkeket, mert ha 5 év múlva tönkre megy és nem javítható elfogadható áron. Akkor 5 évvel el kell osztani az évi bérleti díjat és megkapjuk az eredményt.
-
carl18
addikt
válasz
stellaz #13378 üzenetére
Sajnos ilyenek ezek a kereskedők, mit ne mondjak néhol egész jó fej társasággal találkozik az ember. Én mikor Debrecenbe Bluetooth hangszórókat mentem kipróbálni, a csoka nagyon a vásárlásra akart ösztönözni. Persze megmondtam van otthon 3 is, csak kíváncsi voltam a kínálatra!
De valahogy nagyon nyűgös volt, de hát én nem vagyok veréb. CSip CSirip. Szóval engem nem nagyon lehet vásárlásra ösztönözni, max ha a termék valóban remek és nincs nekem otthon belőle.
-
carl18
addikt
válasz
Aureal #13371 üzenetére
Én mondjuk gondolkoztam már azon érdemes volna lerakni a műszerész szakmát. És akkor hívatalosan is foglalkozhatnák idővel ilyen ketyerék javításával.
Eleinte úgy gondoltam hogy kezdetnek az is elég, ha a saját eszközeim meg tudom javítani.A jövő úgy is az hogy a pazarló életmódot fel kell számolni, ne dobd ki javítsd meg. Így szerintem mindenkinek jobb, ha a kis hibás eszközöket megjavítjuk.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #13365 üzenetére
Igen azért írtam neki is, még ha apró a hangszóró baja.
A bontási díj, + a hibás egység megtalálása kicserélése azért nem két forint lesz. Azért írtam ha el is viszi szerelőhöz akkor 10E alatt nem igazán lesz orvosolva ez a hiba. Még csak csak pár apro 20 forintos kondi is adta meg magát.Anno 15-20E táján megvehető volt a DOSS SOUND XL, de most a javítási költség kétlem kijön-e 10E alatt. És akkor még a szerelő aki javítja olcsón is dolgozott.
Talán a legjobb opció ha ö bontja és egy műszerész ismerőssel átnézeti baráti áron.
-
carl18
addikt
Leírtam a megoldást, valahogy el se jutt az agyadig vagy csak szimplán nem akarod megérteni mert makacs vagy.
Azért a Doss Sound XL mint a Dockin D fine fekete, ez a tűző napon nagyon magába tudja szívni a meleget. Írtam ezeket a Bluetooth kegyeréket azért érdemes fenntartásokkal használni.
Nyilván nyáron is használhatod, de muszáj árnyékba raknod.És hiába viszed szervízbe, ha nyáron a napon hagyod akkor ennek nem lesz hosszú távú élet tartalma az holt biztos.
Egy biztos a Litium akkuknál a 40 celcius a Maximum amit még biztonságosan elviselnek károsodás nélkül. Egy Zárt fekete dobozban ettől jelentősen több lesz. Nem véletlen írta a gyártó se hogy robbanás veszélyes.(Elektronikai toppikban írj inkább, itt nem lesz más válasz)
Ott talán találsz szakembert aki javítja, és hasznos választ.WARNING
Batteries ( battery pack or batteries installed ) shall not be exposed
to excessive heat such as sunshine, fire or the like.A Dockin használati utasításából van, de minden Litium akkus hangszóró szintén ez vonatkozik.
Akkár hogy erőlködsz árral szembe usszol, ezt nem játszod ki sehogy se.És ez egy Tsunami, szóval a fizikát nem tudod kijátszani.
Egyetértek, a Doss Sound XL egy túl jó hangszóró ahhoz hogy kidobd. Csak hát azért figyelj oda jobban, milyen körülmények között használod.
-
carl18
addikt
Üdv! Egyszerű a megoldás, nem használod napon!
Én egyszer a Dockint egy tavaszi 18-20 fokos napsűtésben kint hagytam 5-10 percre utána tűzforró volt a teteje. Én mindig árnyékba használom, ha kültéren hallgatom neked is ajánlom tartsd be az e fajta védelmeket.Több gyártó 2020 után szó szerint bele írta a használati utasításba hogy ne használja senki se őket tűző napon(Tűz és robbanás veszélyes)
Talán nincs nagy baja és hátha csak valami filléres alkatrészt kellene kicserélni.
Szerintem amúgy se találsz olyan szakembert aki neked a filléres alkatrészt kicseréli neked gombokért. Még ha valaki javítja és bontja neked 10E alatt nem nyúl hozzá.
Mennyi energia befektetés egy széket oda rakni mellé árnyék gyanánt?
-
carl18
addikt
válasz
herdsman12 #13246 üzenetére
Csak hallgas zenét amit szeretsz és majd bejáratodik az.
Minimálisan lehet javul a hangzása, de ahogy használod majd bejáratodik.Nekem a D Fine Plus is direkt volt hogy 50% hangerő mellet 14 órát ment, de azt is 2 nap alatt jött össze.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #13232 üzenetére
Igen a FW frissités hozhat ki javulás, de csodát azért nem kell várni tőle.
Szerintem idén jön új Anker hangszóró, a Motion Plus is idén már 2 éves szóval gondolom jöhet majd egy napra készen tartás.
Már az is nagy dolog volna ha csak a Motion Plus kapna utodott.
Reméljük jön a Motion+Motion Boom fúziója, az űtöképes hangszóró volna. Annak örülök vannak gyártók akik kihagyják a RGB led világítást a hangszóróból.
A Motion Boom hátránya valahogy a fogantyú miatt borzalmasan rondára sikeredett.Dockin valahogy elég szépre sikeredett, ez a Modern Szolid dízájn bejön.
-
carl18
addikt
válasz
Lami66 #13188 üzenetére
Ja oké, de az hogy eddig nem futtotál zátonyra még nem jelenti a jövőben se fogsz belefutni.
Azért tömkelegével vannak átvert emberek, nyilván ha valaminek az ára nagyon piaci alatt van akkor az valóban túl szép hogy igaz legyen.
Mikor 35E találtam Ryzen 5 3600-at gondoltam hogy 99% hogy átverés.
Bár én is az Old school Hitachi Boomboxomat onnan vettem, lekopogom azzal valóban jól jártam. De én még akkor is fen tartásokkal kezelem a jofogás és társain az üzletelést.
Mivel nincs igazán értékelési, rendszer mindig van rá esély hogy a másik fél nem tisztán üzletel. -
carl18
addikt
válasz
Aureal #13177 üzenetére
Hát, nyilván embere válogatja kinek mi az izlése.
De az évek alatt a tapasztalatom azt mutatja, egyszerűbb egy jó hangszórót venni mint sok-gagyit vagy elégséges.Itt nyilván nem az tripla X Márkákra gondolok és a több száz ezres modelekre.
Például én 38E forintért vettem a Dockin D Fine-t anno.
A T6 Max 22-27 táján mozgott anno idehaza, de a Docki teljes mértékben megéri a felárat. Hangminőség, űzzemidő, hordozhatóság, kínézet. Minden szinten klasszisokkal jobb.Nyilván nem mindenki vásárol küföldröl, de az adott árkategóriában onnan lehet megvenni a legjobb hangszórókat.
Így 2022-ben meg már főleg nem vennék "Anonim" Márkát senki által nem halott márkától.
Earfun, Tribit ha budget jó hangszóró kéne.Bár én egy jó darabig el leszek még a Dockinnal, arra kíváncsi leszek a következő 5-10 évben a Bluetooth hangszórók mekkorát fognak fejlődni. 2013 óta vannak úgy átlagba jelen a piacon, és azóta elég brutálisat fejlődött a felhozatal.
Úgy gondolom 2023-ra minden mértékbe közel tőkéletes hangszóró már piacon lesz.Idén még lehet jön a Motion boom utodja, a Motion plus+Boom fúziót szívesen megnézném mit produkálna.
-
carl18
addikt
válasz
Aureal #13172 üzenetére
Oké ki indulok a saját tapatalataimból. A Dockin D Fine eredeti 4.0 Bluetooth-al rendelkezik, A T6 Max 5.0 bluetooth-al, és még is mérfőrdekkel veri a Dockin a T6 maxot.
Itt már rég nem a Bluetooth szabvány alapján kéne a hangot megítélni. Lehet legújabb bluetooth szabvány, ha a hanszóró rosszul van hangolva semmit se fog érni.
De nyilván te kezdő vagy és nics tapasztalatod így nem tudsz mihez viszonyítani. De nyilván a spec alapján döntesz na meg kinek jobb a marketingje. De írtam ha erre jársz szívesen megmutatom milyen egy viszonylag jó hangszóró.
Nyilvá nem az enyém a legjobb, de ha valaki hallja le szokod döbbeni. -
carl18
addikt
válasz
Aureal #13168 üzenetére
"volt T6 Max! Próba gyanánt! Tegyük hozzá.
De kicsit vissza olvasol írtam is gyakorlatilag porfogó volt mert 2X hallgattam elég is volt belőle. Nem jó hangszóró, nincs jó hangja.
Én akkor hagytam abba a Headsetes zenehallgatás kerékpározás közbe mikor egy centire voltam a haláltól. Fél óráig szívdobogás érzésem volt, és kifert a vizis.
Ősszintén, szerintem kerékpározás közbe nem szabad bedugni a fület. Én többet nem használok headsetet, nem éri meg a kockázatot.Én legyen egy kis Bluetooth hangszóró a kormányon, az mellet még hallja az ember a környezet hangjait.
-
carl18
addikt
válasz
Aureal #13158 üzenetére
A Earfun Uboom sehogy se ér 36E forintot 1.
2. Balázs véleménye sose számított a Bluetooth hangszórók piacán.
Alan Ross, vagy Oluv Gadgets tesztjeire adok.
Az Earfun Uboom 15E alatt igen jól szólt.Én 20E vettem tavaly a W-King D8-at. Na az volt a legjobb bluetooth hangszóró budget árért cserébe. Még a Dockinommal is versengett, ami azért nagy szó.
Dockin D Fine + VS W-King D8
A Dockin jelentősen jobban produkálta a mély basszust. -
carl18
addikt
válasz
Aureal #13156 üzenetére
Hát én ha már olcsó hangszórót vennék, akkor ott volt az Earfun Uboom. Az én 12E forint táján vettem közvetlen a gyártótól, és nem vagyok abba biztos a Xiaomi felveszi vele a versenyt.
Igen, tudom hogy nem Hifi helyére valók a Bluetooth hangszórók.
De azért elég nagy márkánként a szórás, én is anno kezdtem a Sony SRS BTX 300-al, aztán lett divoom onbeat 500 és Tronsmart T6 is.
Nyilván a viszonylag olcsó hangszórókat a helyén kell kezelni.
De azért tudom egy adott árért mi az elvárható hangzás.Én ha kis budget hangszórót vennék, akkor Tribit Xsound Go(ugraded) Volna a választásom. Ami lehet zsebre csapni, és szépen kiegyensúlyozottan szólna.
Earfun Review! Earfun Go Vs JBL Charge 2+.
Nekem anno a Earfun go elég szépen versengett a JBL Charge 2-es hangszóróval.
Dockin D Fine Plus VS Earfun Uboom? How to big the difference?
Az Earfun az árához képest valóban jól szólt. -
carl18
addikt
válasz
Aureal #13154 üzenetére
Szóval az áráért minimum olyan jó mindenes cuccnak szvsz, mint a Lidlös Silvercrest, ezt jól látja @flanki.
Egy Anker Motion+ ebben a méretben 3x drágább pl.
Azért a dolgokat jó lenne helyén valóan kezelni, a Motion+ nem véletlen drágább 3X hangzásba is sokkal jobb.
Nyilván a drágább jobb is.
Ha Szolnok megyében jársz szívesen megmutatom mire képes egy jobb hangszóró hanzásilag.
-
carl18
addikt
-
carl18
addikt
válasz
stellaz #13136 üzenetére
Igen, van egy ősrégi Boomboxom. Panasonic, inkább azt használnám zenehallgatásra mint a T6 Maxot!
1979-es pedig.
Old Boombox - Panasonic RX-5012 LS
Korához képest rádió zenék egész jól szólnak rajta.Durva 43 éves, és még mindig működik rendesen.
Piacon vettem 2500 ft-ért, annyiért jó vétel.Kíváncsi vagyok hol lesznek a Dockin/JBL és társai 40 év múlva.
#13137zsiz
Hát ezt szomorú hallani, így belegondolva egy mai Bluetooth hangszóró ha megpurcan aligha javíható.
Sajnos Doss Sound XL mellé alaplapot max kínában kaphatnál a gyártótól. De kétlem hogy a gyártók foglalkoznak azzal hogy hosszú távon mivé válik a termékűk.
A Garancia időt élje túl, aztán kalap kabát. Gondolom ez a hozzá állásuk, na meg a olcsó előállítás. -
carl18
addikt
válasz
Aureal #13129 üzenetére
Nekem volt T6 Max több hónapig, porfogó feladatát tőkéletesen ellátja. A Blitzwolf valszeg ugyan az csak más név alatt kiadva.
Megmondom ősszintén, ennyiért már kapni valóban jó hangszórót is.
Motion Boom vagy W-King D8 már van ennyiért.Szóval azonos árba semmi értelme kockáztatni, ha van jól bevált model ami valóban jól szól miért venné az ember a rosszabat.
Nekem volt tavaly W-King D8 jó árba vettem, a T6 Maxtól sokkal de sokkal jobb. Szóval ha valaki hangszórót akkar ne fizetett marketing videókat kéne alapul venni. Ott nyilván csak azért dícsérik mert el akarják neked adni, és keresik a verebet a horogra.
Szóval, én biztos nem kockáztatnák ennyi pénzért főleg.
A T6 Max is csak azért került hozzám, mert egy winyora cseréltem haverralDe amúgy pénzt nem adnák érte.
Bár csodálkoztam aki megvette az elégedett volt vele, bele se gondolok akkor milyen lehet a rossz.#13134<Adamsky>
Igen, valahogy Alan Rossi-nál is a Trashmart márka csak 1 videó erejéig szerepelt, ott se sikerült semmi különösen produkálnia.Meg, úgy ősszintén szerintem a piacot azzal tudjuk írányitani ahogy vásárlunk. De ameddig minden gyártó alja, rossz minőségét és megveszik az embereket addig nem kell csodálkozni hogy ilyen sok a hulladék kategória.
Persze, én nem tartom magam Audiófilnek. De az a baj sok márka még az átlagos hangzást se hozza amit az ember elvárhat tőle.
Aztán akik megveszik a rossz minőségű hangszórókat nyilván azért dícsérik mert egyszerűen még nem is halloták valóban jó hangú bluetooth hangszórót se. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #13123 üzenetére
Linkin Park New Divide remek zene, egyik transformers filmel debütált emlékeim szerint. Bár jó régen volt, így nem tudom pontosan
Ez még nagy kedvencem volt fiatalon.
What I've Done [Official Live in Red Square 2011] - Linkin Park -
carl18
addikt
Nagy zene a múltból!
Kedbenc, offtopik!
Philip Bailey, Phil Collins - Easy Lover -
carl18
addikt
Üdv!
Szerintem minimális lehet a hiba, mert működni működik csak hát ne mindig.!Mennyi idős a készülék? Talán egy apro alkatrész elfráradt és azért rosszalkodik.
Videót megnéztem, durva valóban mint ha be lenne lassúlva.Egy műszerészel kéne ránézetni, "Dominik műhelye?"
#13113JohnnyWeiss
Nekem a Motion Boom 3-5 percen belül lefrissül szóval lehet a más a hiba.Internet sebbeség?
-
carl18
addikt
válasz
Aureal #13080 üzenetére
Néha be kell vállalni a nagyobb méretet, ha az ember jobb hangzást kap cserébe.
Nekem volt Earfun Go, és lazán csepre tudtam csapni szóval nem foglal sok helyet.Bár igen, sajnos úgy látszik kifutott széria. Akkor Tribit Xsound Go ugraded edition, még ez kicsi hordozható is egész kiegyensúlyozottan szól. Bár most nagyon gyenge a forint/euro/dollár árfolyam így jelentösen tud emelkedni a vásárlás.
-
carl18
addikt
válasz
Aureal #13060 üzenetére
Igen, tipikus marketing lépés. A csaj jó a hangszóró meg forintot se ér
Eddig még nem hallottam jó "Trashmart" Készüléket.
Bár aki megvette Tölem a T6 Maxot azt írta nagyon jó a hangja.
Nincs audió fil igényem, de még az átlagot se tudja hozzni.#13071Aureal
Nézz más gyártó termékei után, Tribit, Earfun ha már Budget célokra akarsz hangszórót vásárolni. -
carl18
addikt
Na rég voltam itt, mit gondoltok a Motion Boom utodja mikor kerül piacra?
2022. talán nyarára de az is lehet 2023-ba kerül piacra, ki tudja.
Gondolom az ankernak már írtak néhányan hogy a Motion+ Boom tulajdonságait vegyitve jöhetne egy új hangszóró.A Motiom + 2019 nyarán jött, a Motion Boom meg 2020 decemberébe.
Szóval ha lesz új hangszóró akkor az még idén piacra kerülhet ha minden jól megy. -
carl18
addikt
Szerintem a Motion Boomal elégedett leszel, utobbi időben én is rájöttem rengeteget számít az elhelyezés. Például az ágyon fél hangerőn egyedi EQ-val brutális mélyet produkál mikor a gép előtt ülök.
Persze nyilván közre játszik az egyéni izlés is. Mert ahány ember annyi fajta izlés, amúgy gondoltam leírom hogy elkelt a T6 Max, és a vásárló aki megvette azt írta baromi jó hangja van. XD Bele se gondolok akkor a Dockinra mit mondana.
Megmondom ősszintén, most már én is elpaszolok minden fölösleges hangszórót.
Talán csak egyet tartok meg, A Motion Boomot/vagy A Dockint, majd attól függ melyik kell el hamarabb.Egyenlőre most nem tervezek új hangszórót venni, inkább várok valami igazán nagy ágyúra.
A Dockin ha minden jól megy megmarad, ezt szerintem lazán elhasználom még 4-5 évig.Talán még a Motion Boom/Motion+ Fúzió ami érdekelne, de ki tudja mikor kerül ez még piacra stb. A W-King D9/X10 is érdekele, de csak azért hogy kipróbáljam a hangját, nincs kedvem berendelni. Mostanság rámentem arra hogy kicsit tudatosabban legyek fogyasztó, és csak olyan dolgot vásárlók amit valóban használok is. (Kevesebb "E-Szemét")
Egyenlőre lehet a topikban és jó darabig inaktív leszek, talán majd vissza térek ha valami valóban nagy fejlődés történik. De valahogy nekem a D Fine+ teljesen kiszolgálja az igényeimet. Évi 2X azért lehet benézik, de sajnos nem igazán vannak új hangszórók a piacon.
Alan/Oluv néha-néha kirak egy új videót, de azt vettem észre most valahogy stagnálás van. -
carl18
addikt
válasz
Aby_2014 #12935 üzenetére
Nem is egy réteg termék!
Nekem is pont elég hobbi felhasználásra egy Motion Boom/Dockin D Fine."Na az mindennel együtt olyan 1.100.000 körül van.
Hallottam kettőt sztereóban. Azt kell mondjam megéri. Nagyon meg."Relatív kinek mi éri meg, én bárhogy is nézzem ennyi pénzt a szemembe nem ér meg egy hordozható bluetooth hangszóró bárhogy is szóljon.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #12848 üzenetére
A Youtube linket azért mutattam, mert kíváncsi voltam felismeri-e valakit a zenét.
Szerintem a youtube minősége még simán vállalható.
Én Inkább a magnó kazetták hangminőségétől megyek falnak, ez az ami mai szemmel számomra abszólut "Borzalmas" Kategória.A Számítógépen ha youtubon zenét hallgatok, a youtube videók mondjuk egy részt a videóklip miatt fealingesebb. Nyilván ott is nagy a szórás, néhány klip hangminősége például kritikán aluli.
A Youtube hangtömörítése 128kb/44hz, én is mikor gyerek voltam és zenét hallgattam arra jöttem rá ez alatt már jelentősen érzi az ember a hangminőség romlást.
Nekem egy Sony LBT 709-es hangfal rendeszerem, van átlagban erről megy itthon a zene. Szerintem teljesen jó, hobbi zenehallgatásra filmet/sorozatot nézni. -
carl18
addikt
Az hogy nem tetszik még nagyon szelíd véleményem, inkább úgy írok akinek átlagos ígénye elvárása még annak se tetszik.
A zene ízléshez meg kell érni, mondom ezt friss 29 éves fejjel.
Fleetwood Mac - Dreams (Official Music Video)
A Dockin ez alatt kb 100X jobban zenél mint a T6 MAX
Jó a zenei ízlésem nincs mese, persze fiatatabb korosztály egy része nem érti az ilyen zenéket, de az ember rá tud unni egy idő után a buli zenékre. -
carl18
addikt
Tronsmart T6 Max? Valakit nem érdekel?
Árukeresőn úgy fel van pontozva, élőbe meg a kutyának se kell. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #12833 üzenetére
Igen, de sajnos úgy látszik a HK ezt így gondolja és ez nem is fog változni. A HK GO Play ment a kukába, az Onyx vonalat megtartják és ezen szerintem nem fog változni semmi.
Pedig egy napra kész Go Play-ra lenne kereslet, Az Onyx 7 Woofereiből 2 brutális hangzást biztositana. De ezzel a JBL szériát is betámadná. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #12827 üzenetére
Mi a bánatos franckarikáért nem fejleszti a H/K a Go + Play-t?
Igen ez egy nagyon jó kérdés, a HK és a JBL Testvér cégek, valszeg nem akarnak konkurenciát állítani a saját vállalatuknak.
Pedig egy Go+Play útódnak volna értelme,
Úgy látszik csak az Onyx vonalat tartották meg és a Multi-Room rendszerekre gyúrnak.
#12830fabri07
Talán ha közel van a mellkasodhoz képes lehet ilyesmire, örülök hogy sikerült jól választani.
így hogy a Motion Boom ilyen jól szerepel, vicces belegondolni anno az Xtreme 1 300 dollárértért rajtolt. -
carl18
addikt
válasz
fabri07 #12822 üzenetére
Nincs mit!
Nyilván hatalmas előrelépés. sokkal erősebb dolog a Motion Boom.
Bár az Anker alkalmazását érdemes letölteni és egyedi EQ-t használni, jelentősen jobb lesz a hangja. Ha kell majd átküldöm a saját EQ beállításom, sokat dob a hangján.#12823csƵ
Örülök hogy be vált az Onyx Studio 6, igen a maga nemében kategóriája legjobbja.
Bár tény hálozatról jelentősen nagyobb teljesítményt tud leadni, sajnos akkus módba jelentősen gyengébb. Akkor legalább az elégedettség meg van, a 120 mm-es Woofer végzi tiszteségesen dolgát.#12824iRiver
Én is Onyx 6-ot akartam egy időben, de a bolha fing akku engem is eltántoritott. -
carl18
addikt
válasz
francz'70 #12815 üzenetére
Igen ja bennem a hiba, én is segítő szándékkal írtam de gyakorlatilag bármit írok lepattan rólad. Mindig jössz téged nem érdekel mit produkál a többi, mert a Tronsmart aztán fű micsoda jót alkotott. Mert egy 500 grammos Flip 5-el felveszi a versenyt, vagy csak te a sajátod itélted jobbnak.
2014 óta foglalkozok bluetooth hangszórókkal, sok sok modelt kipróbáltam. Nincsenek Audifil igényeium, de a Tronsmart még csak emlékezeteset se tud produkálni.
Az első komolyabb hangszóróm a Sony SRS BTX 300 legalább valóban jól szólt.
Azért ne kenj már minden rám, a naív és elfogult álláspontod legalább olyan idegesítő.
Meg írtam, ha annyira komolyan gondolod lehet való világba is hangteszt.
Ahol olyan márkákkal is össze lehet mérni, akik már valóban elértek valamit.
Még tudok egy ismerőst, ő is hozza az Xtreme 2-őt.Nekem a Motion Boom annyiba fájt karácsonyi akcióba mint neked egy Tronsmart KB.
10 noname ember ha leszólitunk és megkérdezűk melyik a jobb, szerintem egyértelmű lesz szavazásuk. -
carl18
addikt
válasz
francz'70 #12812 üzenetére
Mindegy, én elengedtem a dolgot, ennek értelme nincs max idő pazarlás.
Te írsz folyton ide, írtam ha elégedett vagy az számít.A 2Tronsmart árából már kijött volna egy Motion Boom is, akkár Dockin is.
"Miért kampányolsz folyamatosan a dockin és társai mellett, ha nekem nincs rá igényem, tudom, hogy szuper hangszórók de igazán leeshetett volna már, hogy ez nyamvadt tronsmart hangolgatása jobban érdekel."Igazság szerint, nem miattad hanem mások miatt. Egy nonami emberke betalál a topikba, és olvassa "Micsoda" Bestbuy a tronsmart. Megveszi, sír a szája elégedettlen és kidob pénzt, időt energiát. Írtam ha te elégedett vagy az számít, de nyilván sok jobb hangszóró, ezért az árért meg főleg.
Igazság szerintem, de kezdtél el személyeskedni, próbáljam a tronsmartot egy 300E csúcs mobil mellet hogy jó minőséget produkáljon. Én csak reagáltam a provokálásra, élőbe kipróbálhatjuk mennyit számít a mobil.
+ Azért vedd észre fordítva ülsz a hajón, egyik tag se élteti a hangszóród. A Másik kolega szerint is borzalmas a hangja.#12813francz'70
Láttom ha valakinek nem egyezik a véleménye betámadod. Szép gratulálok#12811Kapanyél
A Hazai webshopok 24-26 táján árulták, de a borzalmas hangért ez a ár már bőven nem tólerálható szerinten. Ennyiért az ember kap valóban jó hangú hangszórót is. -
carl18
addikt
válasz
Lami66 #12809 üzenetére
Hát igen, egy jó bluetooth hangszóró hosszú távú beruházás. Én nem a tronsmartot akarom ocsárolni, de sajnos nagyon távol van a jó minőségtől.
A HK hangzása meg szó szerint más dimenzió, fényév távolság van a két gyártó között.
HK, Bose, Denon, Marshall, Vifa, ilyen árkategóriában már a márka is garantálja a jó hangzást.A fent említett gyártókkal az ember tudja hogy nem lő mellé.
Talán élőben kéne hallania egy valóban jó hangszórót, ami a Tronsmartot kenterbe veri.
Ezért is írtam a Dockin D FIne Plus teljesitményét szívesen felkínálom.
Szerintem már ez is elég szépen helyben hadja a 2X T6 UE Agyon Equalizerett hangját.
+ Az akkumulátor idő se elhanyagolható szempont, szerintem a Fine+ 52% hangerő mellet olyan hangos mint a Tronsmart 75-85% környékén. -
carl18
addikt
válasz
francz'70 #12805 üzenetére
"Valahol írtad, hogy xiaomid van, próbáld meg egy csúcs samuval,...hátha neked is sikerül számodra elfogadhatót kisajtolni
"
Igen egy 20 ezer forintos hangszóróhoz használjuk 300E forintos csúcs mobilt. "Fuck Logic"
Én a beszélgetésből kiléptem, ennek már semmi értelme.
Biztos a telefon hibbája ha a hangszóró szar.Ha meg ennyire biztos vagy az év vételét csináltad, hoztad a T6 UE-t fúziónáld őket és EQ-t agyon a csúcs mobilodal. "A Xiaomi mobilom a D FIne mellet garantáltan jobb hangzást fog produkálni" És ezt bármelyik PH-tag előtt be is mutatom, a te véleményed meg talán csak akkor fog változni ha hallod egy valóban jó hangszóró milyen köröket ver a T6 Plusra.
Az árkategória meg ugyan az, a 2 Tronsmartod annyiért vetted mint én az 1 Dockinom.
Szóval szívesen felmosom velük a padlót...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest