- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: tpm.msc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Trk.Adam87 #14230 üzenetére
Én anno az Earfun Uboomot 42 dolláros áron ingyen szállítással 12800 ft-ból vettem. Annyiért szerintem remek vétel volt, és a Groove se olcsóbb.
Szerintem ennek a nagy előnye hogy nagy strapabíró a bevonat, ez ha le ejted se lesz sok baja. Meg nem olyan drága ha tönkre megy szívrohamot kapsz, ehhez hozzá nyúlhatsz malteros kézzel is.
Dockint leejteném keményen meglátszodna rajta, meg alkalmanként át kell súrolnom kefével mert mint apró szösz/morzsa is bele akad a rácsba.
Bár néztem pár Teardown videót, úgy látszik ennek a hangszórónak is a fő gyenge pontja a Driver. A Számlán az van áfa nélkül 4300 ft, és durva nekik már ezen rajta van a hasznuk. Az import költség gyártási díj és anyag ár. Bele se akarok gondolni mennyibe volt kínai nagy ker áron a 58mm driver ára? 200 ft ?
Az a olcsó filléres dóm a középen se túl biztató.A JBL Replikákba raknak hasonlókat ahol még az akku is utánzatt.
De még egy darabig hallgatom járatom, majd meglátjuk mi a hosszú távú tapasztalatom vele. Az 5500 mai világba meg már nem sok pénz, főleg minden drága.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged