Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Idővándor
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
Én is kérnék tanácsot közben. Elgondolkodtam én is egy Motion Boom Plus-szon. De egyrészt nincs, másrészt azért jó lenne kevesebbet költeni, harmadrészt pedig ugye azért hallani ezt-azt, hogy nincs minden rendben vele. Így lebeszéltem magam róla. Mit ajánlanátok?
Hordozhatóság annyira nem szempont. Vízállóság egyáltalán nem fontos, power bank funkció, LED fények, TWS, meg mittudomén mi, szintén nem számít. A jó üzemidő, tiszta hangzás, telt mélyek viszont annál inkább. Na meg azért hangerő se árt szabadtéri használathoz. A DOSS Soundbox XL jó kis hangszóró volt, de talán feljebb lépnék egy hasonlóan jó ár/érték arányú hangszóróval. Tehát ez a minimum szint hangzásban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Haditechnika, harcászat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest