- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Rap, Hip-hop 90'
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ph_5.5
aktív tag
válasz
carl18 #14319 üzenetére
Panasonic TMax 10-es hangszórónk van pár hónapja. Brutális basszust tud, halkan is normálisan szól. Power bankról is megy- bár én zárt térben hálózatról hallgatom. Mivel "nehéz", és nem a a hordozható forma, max a teraszig vinném. Philips mini hifit váltott, nagyon más világ, de szerintem hangzásra teljesen vállalható.
Nem oly rég halottam a szólni élőben pár órát a JBL valamelyik nagyméretű partyboxát. Az minden várakozásomat túlteljesítette. Mondjuk árban is 3 kiló körül van ha jól értettem a tulajdonost.
Más- de ehhez kapcsolódó kérdés. Ebayen most tűntek fel vagy régi történet hogy JBL Boombox 2-es verziók már 44e Ft körüli összegért megvehetőek? 2-3 eladásos 100%-os hirdetők (tehát kamuk...) de vannak 91%-os értékelésű eladók is köztük. 44-75ezer között legalább 10 helyen láttam belőle. Hazai hiatalos ár 200e felett. Szóval tudom hogy kamu, de akkor sem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple Watch Series 7 41mm NIKE GPS
- Acer Nitro XV340CKP WQHD 144HZ IPS KALIBRÁLT
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB , 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Realme GT Neo 3T Dragon Ball Limited Edition
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest