Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

válasz carl18 #13912 üzenetére

Ja meg még hogy gyorsan lezárjam, mert álmosodok!

A kínai nagykernél meg pont az a baj, hogy nagyon sokszor ha csak 50 centet is spórolhat darabján akkor azt meg is fogja tenni.
    Úgy vannak vele, műküdik és ha a minőség és élet tartalom rovására is megy őket nem érdekli. Az ilyen kapitalista/profit alapú cégeknél egy a lényeg a termék túlélje a garanciális időt.

Ha azon túl tönkre megy, őket nem érdekli. :U

A JBL Charge 3-nak része is a rossz gyártási minőség miatt az a 2 mini Woofer(Full Range Driver) egy idő után elkezd recsegni, silány forrasztás eredménye.

A Charge 4-nek meg alapból olcsóbb lehetett az előállítása, belegondolunk 1 aktív hangszórója volt. Minél kevesebb alkatrész annál kisebb a hiba lehetőség is.

Szóval ha belegondolsz ha az ilyen nagy múlti cégeknél ilyen a Quality Control, gondolj bele milyen lehet a kisebbeknél.... :(

Bocs kicsit sokat írtam, de ha belejön az ember nehéz megállni :C
    Jelenleg ez még mindig a vedd meg dobd el társadalom, örülnék ha végre a garancia idők 2 év minimumból indulnának.

Úgy úgy vagyok vele, inkább fizetnék 50%-al többet ha az garantáltan tovább is bírná vagy több garanciát adnának rá.

5-10 garancia lenne az ideális szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés