- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #13650 üzenetére
Hát én mondjuk pont tudom hova lehet belőnni a Motion Boom Plust, de Alan is elmondta a videóba van basszus, de nem a Harman Kardon színten.
Nyilván egy Motion Boom csak tovább fejlesztve, de mikor 2X Motion Boom ellen mérték össze már közel se volt olyan egyértelmű a létezése.
Szóval mondjuk úgy szerintem mindig mindegyik gyártónak lenne hova fejlődni. Majd amelyik elsőként tudja repródukálni a Harman Kardon Féle öblös erős mély hangokat, az fogja majd kiérdemelni a az arany plakátot.
Azért elég sok év és fejlesztés végbe ment, nyilván sokat fejlődtek a hangszórók. De A HK öblés mély hangjai valahogy még mindig nincsenek jelen a piacon. Nyilván behozhatatlan anyagi tőkével rendelkeznek, és ott a sok-sok év tapasztalat is.
Én mondjuk azt szűrtem le, hogy mondjuk amit úgy vásárolhat az ember, Anker/Dockin, stb márkától azoknak mind kínai nagykereskedőktöl származnak. Nyilván egyedi megrendelésre fognak rajta egy kicsit módosítani, stb "Dupla tekercselt mágnes a Dockin esetében"
Amit tudtak kihoztak belőle, de nem is egy High end vagy HK szint.
Mikor nekem Motion Boom volt, az anyagán nagyon érződni lehetett az olcsó kínai műanyag borítást, valahogy nagyon gagyi összehatást eredményezett.
Én mondjuk arra vagyok kíváncsi hogy lassan már életbe fog lépni a tervezett elavulás ellenes jogszabály. Már az unió rebesgette hogy a kötelező garanciát ki lehetne tolni, de a tönkre ment eszközökhöz is kéne forgalmazni kötelezően potalkatrészeket.
Mert azért az szívás hogy az ember vesz egy jó minőségű hangszórót, aztán ha valami elszál bene néha bizony javíthatatlan lesz.
Mint pár hónapja írt ide a kollega a DOSS SOUND XL kapcsán.Mert szerintem a kínai beszálitok se igazán megbízhatóak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPad topik
- Léghűtés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Ford topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest