- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
carl18 #13869 üzenetére
Csúnya kásás vagy torz volt a hangja?
Ha már a teszteknek nem nagyon hiszel, (meg nekem sem) Aureal szerint is, idézem: "egy go3 nál valóban jobb a groove" neked meg van egy go-d ha jól emlékszem...
Amúgy meg egy evolveo armor 02 olyan 5500 körül van, tényleg nem az év biznisze, totál anyagi csőd, pláne, hogy vissza is lehet küldeniJa, amúgy hidd el nekem sem esik le a Tronstól az állam, nem is állítottam ilyet soha, csak annyira "szerintem" nem rossz, mint ahogy itt le van húzva, én legalább is eddig tudtam rajta segíteni, számomra (és nem csak számomra) elfogadhatóra hangolni.
Nyilván minden hangzás javítót bevetve, így azért tényleg melós, de nagyon más lesz a hangja pozitív irányban -
Aureal
őstag
válasz
carl18 #13869 üzenetére
Attól a titán vagy milyen membrántól vártam volna én is, hogy komolyabb megoldás a Groove a kategóriájában, de se szépen se kellően hangosan nem szólt számomra. Előtte ugye Sony XB13-hoz tudtam hasonlítani, mint kis portable könnyű hangszóró.
Persze mostanság az Evolveo vagy milyen klónját is reklámoztátok. Hát nem biztos hogy rápróbálnék arra is. Meg van is mit hallgatni, úgyhogy én inkább kivárósat játszok, ha majd tényleg jön vmi #beszabehu egyszer csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest