- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #14035 üzenetére
" ... a Dockin 65MM-es Woofereivel szemben a 90MM már igen is sokat számít ... "
Igen, csak te most a mélyekről beszélsz. Azzal - ha jól értelek - a "sima" Boom esetében sem volt gondod. Sokkal inkább a zenei "tisztaságával" → " ... Ellie Goulding ének hangja ... "
Nos én leginkább erre gondoltam, mikor azt írtam, hogy nem értelek. A Boom Plus ugyanis nem igazán mondható zeneibbnek, mint az elődje. Hangosabb, több benne a mély. Legalábbis Alan tesztjeiből én ezt a következtetést vonom le.A Go+Play-el most a Tribit Stormbox Blast van egy szinten. Lehet, hogy van egy minimális difi (akárcsak a Boombox 2 esetén) de simán egy liga. Nagy kár, hogy olyan bűn ronda.
-
silver10
aktív tag
válasz
carl18 #14035 üzenetére
„Bár mikor Alan a HK GO+Play ellen tesztelte, a HK basszusban jobb volt pedig azonos a Wooferek mérete. Mint kettőnek 90MM
"
Gyanus nekem, hogy az Ankernél az a súlycsökkentő koncepció oltárán (is) vérezhetett el. Neodímium vs. ferrit. Előbbinek van hátránya is szépen az előnyök mellett. De szinte csak Csájna, Mongólia az előfordulási helye. Ezért előszerettel népszerűsítik a kínai felhasználók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen autót vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Battlefield 6
- Windows 11
- További aktív témák...
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest