Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
- 

carl18 addikt válasz  Cyborg

üzenetére Cyborg

üzenetéreNekem a D Fine mondjuk úgy bevált, fél hangerőn el zenél 14 órát amit teljesen jó!  De ha kicsit odalövöm is sokáig lehet vele zenélni. De ha kicsit odalövöm is sokáig lehet vele zenélni.Hát szerintem attól függ kinek mire kell, bár szerintem sokat számít az ár-érték arány meg maga a hangzás vagy igény. 
 A Dockin példa értéküen játsza le a Rock zenéket, azt imádok rajta hallgatni.
 Igazság szerint ez emberfüggő kinek mi a ideális, más mindenkinek a ízlése na meg hogy milyen zenéket hallgat.
 Még amazonon olvastam egyszer a Dockin hangja olyan mint egy régi kazettás magnónak a 80-as évekből. 
 Egy biztos a 80-90-es évek klasszikusai nagyon jól szólnak rajta.Én sok-sok hangszórót kipróbáltam már(Vifa, Denon) Kimaradt. 
 De azért akartam valamit ami jól szól, szép letisztult és az akkuja is jól bírja. A Dockin ezeket nyújtotta és megfizethető áron. A Motion Boom volt nálam, nyilván egy jó kis hangszóró de ha mondjuk ugyan abba az árba kéne választanom D Fine és a Motion Boom között én a Dockint választanám. Én Anno 27E vásároltam a Ankert, akcióba megéri megvenni.  
 Bár ha nekem kéne rangsorolnom mit ajánlok adott árban.
 Belépőszint Tribit Xsound go ugraded, Tribit Maxsound Plus.
 Motion Plus, Motion Boom, Motion Boom Plus. Ezek nyilván jó vételek, főleg ha jó áron akaram az ember vásárolni.A Dockin D Fine Plus már nincs forgalomba, a Sima D Fine 120 euro plusz szállítás és enyhén mondva is kicsit elavult a Bluetooth szabványa. 4.0.   
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De ha kicsit odalövöm is sokáig lehet vele zenélni.
 De ha kicsit odalövöm is sokáig lehet vele zenélni.