Hirdetés
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Autó költségek
- Personal notes '12
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
francz'70
üzenetére
"Én inkább személyesen kipróbálnám, mielőtt lehúzom..."
Mi tart vissza? Mit vársz ? Verebet aki lesz helyeted teszt alany?Vedd meg hozzom a Dockin és össze mérjük!
Ha annyira hiszel benne miért nem te veszed meg? Ja és hogy ajánlasz valami másnak ha te magad se mered megvenni. 
Ja bocsánat, az én hibám hogy 7 éve foglalkozok bluetooth hangszórókkal sok tapasztalatom van.
Szerintem olvass vissza a topikot, én nekem nincs kedvem lefekvés előtt magam ajnározni.
Alan Rossi is kijelentette komment szekció nincs több Tronsmart nem nagyon nem üti meg azt a szintet ami megérdemli a teszet.
Oluvnak is égnel áll a haja ha azt a márkát hallja.Én nekem volt pár éve Tronsmart T6, havernek T6 Plus, utána Mega, meg a T6 Max. Nekem volt 3 hónapig T6 Max por fogónak, és egyik se kreált semmi maradandót. Na most 4 év döglödés után mi változott náluk?
És ez csak egy márka, nekem nagyon kiábrádító volt.
Én hallottam 100 hangszórót kb az évek alatt, szóval azért már van egy viszonyítási alapom mi a jó és rossz, és mi a vállalhatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha annyira hiszel benne miért nem te veszed meg? Ja és hogy ajánlasz valami másnak ha te magad se mered megvenni.