- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #14016 üzenetére
Hát azért volt több oka is, egy felől a Motion Boom iszonyú ronda volt.
Fej-fej mellet hallgatva azért a Dockinnak volt előnye a a Tweeter miatt is. Egy ének vokál sokkal szebben jött ki a Dockinból, a M Boom meg EQ mellet se tudta a Tweeter hiányát orvosolni.
Ellie Goulding ének hangja sokkal jobb volt a Dockinon, bárhogy EQ-ztam az ankert nem ment a Dockin szintjére.
Az akkumulátor idő és egy érv marad a Dockin mellet, én nálam a Dockin fél hangerőn szokott menni, az már sokszor elég tud lenni.
Az Anker ugyan ezen hangerőn nem ígazán bírt 10 órát, Az egyéni EQ miatt meg a membrán is úgy járt oldalán mint.. Egy biztos szívta az akkut rendesen.
Itt a Motion Boom videóm januárból, 1 videóba vágtam is feltöltöttem.
Bár tény és való annyiért amennyiért vettem 27E forint valóban remek kis hangszórót kapott az ember.Anker Motion Boom (Complitation)
De azért volna pár dolog amibe a Motion Boom fejlődhetne, lehetne mondjuk kicsit szebb. A Másik kaphatna 2 Tweetert és a Wooferek is lehetnének kicsit nagyobbak (70MM Mondjuk) és akkor nem menne a hordozhatóság rovására.
Talán a D Fine és Motion Boom fúziója adná nekem a legideálisabb hangzást.Bár már lehet gondolkozok érdemes volna-e a Dockint cserélni egy Motion Boom Plusra. 2X90MM Woofernek miatt van jelentős elönye, hát majd meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest