- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
Szigorúan ár/érték, hordozhatóság, csatlakoztatási lehetőségek, stb. miatt ajánlottam, nálam is 2db van használatban, (mondjuk nálam nem pc-hez) teszik a dolgukat rendesen, a TWS-val kitölti a teret rendesen és méretéhez képest van basszus is, az mellett, hogy szépen tisztán szól + EQ val még hangolható, hangereje brutális. Kicsit olvass utána, yt-on meg vannak videók, megrendeled ha nem tetszik visszaküldöd
Nyilván méret/több basszus, mondjuk ha 20 ezres Lidlis hangszóró az alap, akkor nézelődhetsz feljebb is. Én a 20-as ból ajánlottam egy best buy-t, (2db, TWS, hordozható, aux, stb)
<Adamsky>Nem próbáltam pc-hez, de a fórumtárs is csak 1db ról érdeklődött, ezen meg ugye van aux, a tws már csak hab a tortán ebben az esetben, ha működik.
Vagy ahogy írtad, a házilag tákolt kábelel még lehet egy opció ha a pc-hez is sztereó kell...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Vezetékes FEJhallgatók
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest