Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

válasz carl18 #14309 üzenetére

Még egy utolsó, én azért nagyon kíváncsi lennék egy ilyen hangszórónak a fejlesztési stádiumára. Hogy működik ez, mennyi idő alatt mik a kritériumok.
    Mert nyilván egy 120 USD/Euros hangszórónál igen sok költséget ki kell fizetni, és nyilván sok/sok helyen rá mennek a spórolásra.
    Szerintem manapság úgy van ez hogy olcsó legyártják, a cég eladja aztán a hasznát megkeresi és a profit a lényeg. Csak arra lennék én kíváncsi ha az Anker is azt mondaná hogy oké 140 euro helyet 280 de akkor a minőség is klasszisokkal jobb.

Mert a Motion Boom Plus rajtán is érződni lehetett ez erőltettve volt, és nem volt még az a Speaker végső stádiumba.

De arra kíváncsi lennék, ha a megboldogult Orion magyarba neki állna gyártani ilyen bluetooth hangszórót az mennyire lenne versenyképes a mai viszonyokba.
    Bár egy dolgot egyáltalán nem találok az Interneten, hogy az Anker/Dockin/JBL/HK hol és milyen viszonyok között volt gyártva. A D Fine esetében annyit megtaláltam Kínában Shenzenbe lehetett gyártva de semmi mást nem.
    The Shenzhen Speakers Factory
    De valszeg az ilyen körülmények között csinálják a gyártást. :U

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés