- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- V.Milán: ⭐DICSŐSÉGFALAM⭐
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
carl18 #14274 üzenetére
Tudom, hogy szarkazmussal írtad az ominózus-nak ható mondatodat ("Akkor lehet velük kéne eszmecserét folytatnod nem velünk, ja bocs azok szóba se állnak veled.
", így nem veszem magamra.
Bocs, hogy félreérthető voltam, én is valós tapasztalatokra alapozom azt, hogy miről milyen véleményt alkotok. A Tronsmart T6-ról alkotott képem csak azért alakult ki, mert az egyik youtuber minden videotesztben szóba hozza, mint követendő példát a bluetooth hangszórók világában és kétlem, hogy ez fizetett reklám lenne, ha más gyártók termékei bemutatása alatt is szóba kerül. Mindenesetre nagy ízléstelenségre vall, ha azok a valós mélyek tényleg csak torz brummogások, ezek után tényleg csak a saját fülemben bízom. Zenehallgatás tekintetében egyébként is eléggé szubjektív megítélni azt, hogy mi jó vagy rossz, egyéni szubjektív ízlés kérdése is.Az Evolveo Armor 02-nél egyébként tegnap tapasztaltam, hogy a 2 db-ból az egyikben erőteljesebbek a 10k hz felett megszólaló magas hangok, persze ez dal függő is mennyire érzékelhető. Persze 5500 Ft-ért ezt elnézem, mert a 10k feletti tartomány kivételével nagyjából ugyanaz a hangkép mindkét darab esetében, így a sztereo tér valóban térbeli, annyi hogy azon dalokban, melyekben a 10k feletti magas hangok nagyobb szerepet kapnak picit hangosabban szólnak az egyik csatornán.
Kíváncsi vagyok, hogy a Tronsmart Groove esetében is van-e ilyen különbség 2 db esetén vagy esetleg kifogtam egy enyhén hibás darabot, amiben picit tompábbak a magas hangok?
(persze ennyi miatt nem küldöm vissza, mert mint írtam csak néhány dal esetében érezhetőbb és nem mondanám zavarónak)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Formula-1
- Parkside szerszám kibeszélő
- Sorozatok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Autós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm fehér/ezüst + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
- I7-7700K/32GB Ram/GTX1660 Super OC
- Erős Gamer PC! RTX 3080/32GB Ram/I5-11600K/Be quiet
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest