- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
carl18 #13972 üzenetére
Off: Hát hallod, vannak gondjaid rendesen...
Egyáltalán nem azért írtam, ... szerinted érdekel, hogy kinek milyen telója van? Egyszerűen csak elhintettem egy kis infómorzsát a p30 pro videó képességeiről + hogy lettek volna jobb alternatívák is, ennyi. (ha már megosztottad, hogy mennyire fontos a videós képessége a telódnak.)Mit lapátoltál már megint itt össze....ez már beteges
.....miért forgatsz ki minden kommentet és ugrasz rá a cinikusan lekezelő stílusoddal
..bár nem annak szántam de legalább kaptál egy kis ízelítőt a stílusodból amit már nekem is elsütöttél, kicseréltem a szereplőket ( most sem a Note-ot hozom fel) és idézem: egy mezei A52/72 "szívesen felmossa a padlót" a p30 proddal
Off/Off:
(amúgy meg gyorsan vegyél vissza az arcodból takny@s....kinek képzeled magad, hogy ilyen stílusban kioktass, nem őriztünk eggyütt disznót fuck you...
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Napelem
- Villanyszerelés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest