- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
carl18 #13972 üzenetére
Off: Hát hallod, vannak gondjaid rendesen...
Egyáltalán nem azért írtam, ... szerinted érdekel, hogy kinek milyen telója van? Egyszerűen csak elhintettem egy kis infómorzsát a p30 pro videó képességeiről + hogy lettek volna jobb alternatívák is, ennyi. (ha már megosztottad, hogy mennyire fontos a videós képessége a telódnak.)Mit lapátoltál már megint itt össze....ez már beteges
.....miért forgatsz ki minden kommentet és ugrasz rá a cinikusan lekezelő stílusoddal
..bár nem annak szántam de legalább kaptál egy kis ízelítőt a stílusodból amit már nekem is elsütöttél, kicseréltem a szereplőket ( most sem a Note-ot hozom fel) és idézem: egy mezei A52/72 "szívesen felmossa a padlót" a p30 proddal
Off/Off:
(amúgy meg gyorsan vegyél vissza az arcodból takny@s....kinek képzeled magad, hogy ilyen stílusban kioktass, nem őriztünk eggyütt disznót fuck you...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest