- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #13884 üzenetére
Ezt egy kicsit Oluv túltolta ... szerintem.
" the one where you called me deaf " - írja Alen, Oluv-nak.... ill. ismerve a Motion+ -t Alan-nak sok igazsága van abban, hogy bizony sokszor utána kell állítani az EQ-nak attól függetlenül, hogy hol van épp a hangszóró (könyvespolc vs. ebédlőasztal). Adott beállítással, - bizonyos körülmények között - éppoly sz@rul tud szólni, mint Oluv videójában.
Szóval az igazság - szerintem - megint csak valahol félúton van. Igenis jó, ha van EQ, mert a körülményekhez (hely, hangerő, zene) jobban hozzá lehet hangolni. Ha pedig már van EQ, az azt jelenti, hogy van app is, amiben pl. ki lehet kapcsolni a welcome tone-t, ami nekem nagyon hiányozna. Éppen ezért nálam a Motion+ biztos marad. Amit esetleg lecserélek 1db ilyen Uboom L-re - már csak kíváncsiságból is - az Soundcore Boost-t.
Mindazonáltal, ami nekem az elejétől fogva hiányzott, hogy Oluv a saját beállításai mellett is összemérje a két hangszórót. Először a gyárival tesztelt, most pedig Alan-ét szedte ízekre.Egyébként nagyon keményen egymásnak estek. Kicsit túl keményen is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- RAM topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- NVIDIA® driverek topikja
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardcore café
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG934SUXEN) 49" 5K OLED GAMER ! akció!
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest