Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
carl18
üzenetére
Tudom, hogy szarkazmussal írtad az ominózus-nak ható mondatodat ("Akkor lehet velük kéne eszmecserét folytatnod nem velünk, ja bocs azok szóba se állnak veled.
", így nem veszem magamra.
Bocs, hogy félreérthető voltam, én is valós tapasztalatokra alapozom azt, hogy miről milyen véleményt alkotok. A Tronsmart T6-ról alkotott képem csak azért alakult ki, mert az egyik youtuber minden videotesztben szóba hozza, mint követendő példát a bluetooth hangszórók világában és kétlem, hogy ez fizetett reklám lenne, ha más gyártók termékei bemutatása alatt is szóba kerül. Mindenesetre nagy ízléstelenségre vall, ha azok a valós mélyek tényleg csak torz brummogások, ezek után tényleg csak a saját fülemben bízom. Zenehallgatás tekintetében egyébként is eléggé szubjektív megítélni azt, hogy mi jó vagy rossz, egyéni szubjektív ízlés kérdése is.Az Evolveo Armor 02-nél egyébként tegnap tapasztaltam, hogy a 2 db-ból az egyikben erőteljesebbek a 10k hz felett megszólaló magas hangok, persze ez dal függő is mennyire érzékelhető. Persze 5500 Ft-ért ezt elnézem, mert a 10k feletti tartomány kivételével nagyjából ugyanaz a hangkép mindkét darab esetében, így a sztereo tér valóban térbeli, annyi hogy azon dalokban, melyekben a 10k feletti magas hangok nagyobb szerepet kapnak picit hangosabban szólnak az egyik csatornán.
Kíváncsi vagyok, hogy a Tronsmart Groove esetében is van-e ilyen különbség 2 db esetén vagy esetleg kifogtam egy enyhén hibás darabot, amiben picit tompábbak a magas hangok?
(persze ennyi miatt nem küldöm vissza, mert mint írtam csak néhány dal esetében érezhetőbb és nem mondanám zavarónak)
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Nintendo Switch 2
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Benq - LU951- 5000 Ansi Lézer projektor - Piaci ár alatt
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Capriolo Oxygen 29" MTB Új
- DJI Convertible Carrying Bag + Ajándék DJI rádió nyakpánt
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
", így nem veszem magamra.