- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
carl18 #13854 üzenetére
Dockin D Fine>JBL Xtreme>>>Tronsmart Bang.
Teljesen egyértelmű az erősorrend
De ez az itthoni ársorrend is...( Bang a legolcsóbb az tuti)
Ezeket a videókat azért kezeljük a helyén, van egy kettő ahol elég jól teljesít. Én inkább személyesen kipróbálnám, mielőtt lehúzom...
Mondjuk a videók alapján a basszus tényleg nem valami acélos, persze kitudja, lehet csak hangolás kérdése....ok, tudom, Tronsmartha valamivel nincs tapasztalatod, jött ide egy tag aki vásárolni akar.
Lehet berendeli azt a hulladékot és ha véletlen elégedetlen lesz meg majd a topikot köpködni hogy szart ajánlottak.
Mondjuk ha már itt tartunk, tapasztalat nélkül elég sok hagszórót nevezel hulladéknak. Amúgy meg nem ajánlottam, oda is írtam " szubj. én erre a célra pro/kontra ezt venném"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HÚSVÉTI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest