Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #13886 üzenetére
Hát azért Oluv videója kicsit tény és való túlzás volt, Alan EQ-ját videóba használni az Earfun prezentációjára.
Itt nem azzal van a gond , hanem hogy Oluv eltűnt youtube-ról de mióta kijött az Uboom L már a 4. Videót rakja fel vele kapcsolatban, teljesen egyértelmű hogy ez egy fizetett sponzoráció. Csak szerintem Oluv-tól is túlzás hogy ennyire reklámozzon valamit.Alan már írt a kommentemre, lesz Uboom L Tesztje!
Szóval kíváncsi leszek Alan tesztjében a Total Bass decibel tesztekbe hogy állja meg a helyét.Vagy hogy milyen mélyre tud menni.
Bár nyilván nem lehet a 60 dollárért és a 650 grammos súlytól se csodát várni.
Bár kétségtelen egy viszonylag jó hangszóró lesz az uboom L.
De hogy egy Motion Plust valóban oda ver-e az oluv által említett módon abban már lesznek kétségeim.Ezen azért nem kell csodálkozni, lehet régóta vannak nézzet eltéréseik csak ez a videó tett pontot az űgy végére. Most bújt ki a zsákból.
Nekem lesz egy Charge 2+, de lehet majd veszek mellé egy Uboom L-t.
Kíváncsi vagyok hogy állja meg a helyét egy old school heavy bass hangszóró ellen.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest