Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Őskoczka
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
carl18
üzenetére
Figyu, tudom, hogy hol a Tronsmart helye, semmiféle rangsort nem állítottam fel és nem is istenítem, nem hiszem, hogy bármikor is az itt agyig magasztalt kb. 5-6 db hangszóró elé, vagy akár a közelébe is helyeztem volna

Van egy jó pár Tronsmart a birtokomban + az ismeretségi köreimen keresztűl még többet is tudtam kipróbálni, és állíthatom, hogy vannak különbségek rendesen, sőt, hagzásmódosítási/javítási (külső eq, stb) lehetőségek sem mindegyik tipusnál hozzák az elvártat, ez tény, de van egy pár ahol elég tisztességes eredményt lehet elérni az alapokhoz képest.
A "sereghajtó" kifejezés azért kicsit erős, ezek szerint kevés az 100 db amit hallottál, hidd el rengeteg hangszóró van ami messze nem éri el a Tronsmart minőségét/színvonalát csak azokról itt nem lehet (szabad?) beszélni, pedig tuti, hogy vannak akiknek még azok is tökéletesen megfelenének, de hát ugye itt élből elvannak hajtva pi...ba

..sajnos sok helyen sántít a kijelentésed."
De nem jelentettem ki semmit...
Ezzel az akku teszttel amúgy mire vagy kíváncsi? Dockin vs. Groove? 6600 mAh vs. 1700 mAh? Szerintem az Upgradedre gondoltál nem a Groovera..
Az igazság az, hogy nem is tudom hol tudnám csuma hangerőn órákon keresztűl kipróbálni, mivel brutál hangos méretéhez képest a Groove. De most már kíváncsiságból engem is érdekel, pláne, hogy kb. félhangerőn 15--18 órára is képes
Új hozzászólás Aktív témák
- BRUTÁL Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6 i9-11950H 64/1TB NVIDIA A5000 16GB 2 Millió
- ÚJ! BONTATLAN! Ipad Mini 6 Wifi + Cellular 256GB(független)
- Pioneer DDJ-400 DJ kontroller
- DELL Precision 3580 Tervező Vágó Laptop -50% i7-1360P 16/512 FHD RTX A500 4GB FHD
- Olympus Pen-F + 3db Objektív + Rengeteg Extra
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest