- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Exodius #13911 üzenetére
Szerintem az ilyen kínai gyárakba, mikor videót láttam akkor tudtommal 8 órába 3600 a darabszám. 12 órába meg talán 5000 körül, így még ha van is Quality Control akkor is elég nagy lesz a szórás.
Itt is az lehet jelen hogy a mennyiség a minőség javára megy.
Bár még a gyártás elején még csak a béta tesztelés zajlik és le gyártanak néhány próba darabot.
Biztos próbálnak odafigyelni a dologra, de Alan szerintem a 3 Motion Plus közt is elégé feltűnt a különbség.
Szóval ilyen árkategóriába szerintem nem a minőség az első hanem hogy olcsón le tudják gyártani.
Ha meg valami rossz, egyszerűbb garanciába cserélni mint sem komolyan vegyék a minőség felügyelést.Talán az olyan cégek mint a Vifa, és Minirig akiknél valóban elég komolyan veszik a Quality Controlt. A JBL és Harman kardon is odafigyelhet hogy ne legyen extrém mértékű a szórás.
Talán erre egy megoldás lenne ha vissza jönne europába a gyártás, és végre a régi német precíz minőség kerülne piacra.
NÉha gondolok arra ha a Dockin D Fine valóban németek álltal lett volna gyártva és valóban a precíz minőséget jelképezni.De ez csak egy állom
De nem túl jól sikerült példányt arra értettem, hogy ami hozzád kerül nem fog olyan jól szólni mint ami Oluvnál a videóban.
De a kínai kereskedők is szoktak csalni, még az Anker is hazudott a Motion Boom Plus valódi teljesítményét illetően.
80 watt helyet a teardown videóba csak 60 watt volt a natív.A Dockin is hazudhattot az akkuval kapcsolatban, a Fine Plus 9000 mah helyet csak 7000 mah körül tudhat. És itt főleg az a baj hogy kideritse a kis ember hogy most a kínai nagyker csapta be a céget, vagy hogy a cég aki ezt gyártsa szándékosan sumákol.
Mert bizony a hamís spec adatokat, bizony megtévesztés és marketing csapda.
Szóval azt mondom ami kínába készül, ott minden kétes eredetű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest