Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
carl18
üzenetére
Én nem használtam még annyit folyamatosan, de következő feltöltés után én is mérem majd picit jobban, remélem nálam is ennyire jó az akksi, igaz még nekem sem merült le, de eddig nálam max 8 órát ment, mióta megvan, feltoltam nagy hangerőre is többször és gondolom a TWS is növeli a merülést, de ilyen módon használva is jól bírja a cucc, szerintem bátran berakható a topic 10ezer Ft alatt ajánlott kategórájába, 2 db-ot TWS-el nézve még a 15ezer Ft alatt ajánlottak közé is.
Mondjuk ebben az árkategóriában a márkától mélyekben meg nagyon dícsérik az EVOLVEO Armor POWER 6A típust, aminek szintén ár-érték bajnok szaga van az eddigi infok alapján:
[link]
Valaki majd tehetne vele egy próbát, mert külföldi videók alapján kiemelkedő a hangja, állítólag kültéren használva is érezhetőek a mélyei.
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest