- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- bambano: Bambanő háza tája
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Android másképp: Lineage OS és társai
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Amúgy ha már hangszóró a Tronsmartnak jött ki új hangszórója, most írtak róla fizetett szponzorációs cikket. 25-30E a PH szerint az árazása, kíváncsi vagyok ez a ár a teljesítményével arányos-e. Mert ha úgy teljesít mint a T6 vagy T6 Pro akkor nem nagyon leszek lehidalva tőle.
De ha már ebbe az árkategóriába adják szívesen megnézném hogy verseng az Earfun Uboom L-el.
De Unokaöcsém 13E forintos Evolveo hangszórója ellen is megnézném hogy állja meg a helyét. Jött amúgy a Tronsmart Bang is ami már hasonló 2 útas kialakitást kapott mint a Dockin D Fine/JBL Xtreme széria. Úgy láttom a gyártók ebből tudják a legjobb teljesítményt kisajtolni nem véletlen olyan népszerű.
Bár én arra kíváncsi vagyok mikor leszünk szemtanui megint valami olyan hangszórónak ami feltőrli minden eddigivel a padlót. Persze voltak itt hangszórók, amik viszonylag jók de nem feledhetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- OLED monitor topik
- Tőzsde és gazdaság
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- BestBuy topik
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest