Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
szab120
üzenetére
Hát mondjuk úgy én a fekete pénteki akcióban super áron fogtam ki, még anno és nem tudok olyan amire hirtelen megéri váltani és ugyan úgy még hordozható kategória.
A maga idejében az első cég volt ami a JBL-t megszorongatta.
Oluvnál láttam annak idején,
Elsőnek személyesen 2017-ben tudtam kipróbálna a Dockint, de a brutális hangerejétől már akkor is le esett az állam.
Akkoriban egy Sony SRS X300-at használtam, ezzel 2016-2017 táján minden ismerösöm Bluetooth hangfalát odavertem.
A Dockin D Fine volt az egyetlen ami minden téren jelentősen túl teljesítette a Sonyt.
Csak úgy a Dockin élet tartalmával kicsit bizonytalan vagyok, vigyázok nincs agyon használva de valahogy nem igazán létezik semmi fajta közvéleménykutatás egy ilyen Bluetooth hangszóró meddig bírja.
Majd lesz valahogy, ami müködik azt használni kell.!

Új hozzászólás Aktív témák
- RAID
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen egeret válasszak?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Akkoriban egy Sony SRS X300-at használtam, ezzel 2016-2017 táján minden ismerösöm Bluetooth hangfalát odavertem.