Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
szab120
üzenetére
Hát mondjuk úgy én a fekete pénteki akcióban super áron fogtam ki, még anno és nem tudok olyan amire hirtelen megéri váltani és ugyan úgy még hordozható kategória.
A maga idejében az első cég volt ami a JBL-t megszorongatta.
Oluvnál láttam annak idején,
Elsőnek személyesen 2017-ben tudtam kipróbálna a Dockint, de a brutális hangerejétől már akkor is le esett az állam.
Akkoriban egy Sony SRS X300-at használtam, ezzel 2016-2017 táján minden ismerösöm Bluetooth hangfalát odavertem.
A Dockin D Fine volt az egyetlen ami minden téren jelentősen túl teljesítette a Sonyt.
Csak úgy a Dockin élet tartalmával kicsit bizonytalan vagyok, vigyázok nincs agyon használva de valahogy nem igazán létezik semmi fajta közvéleménykutatás egy ilyen Bluetooth hangszóró meddig bírja.
Majd lesz valahogy, ami müködik azt használni kell.!

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Akkoriban egy Sony SRS X300-at használtam, ezzel 2016-2017 táján minden ismerösöm Bluetooth hangfalát odavertem.