Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
szab120
üzenetére
Hát mondjuk úgy én a fekete pénteki akcióban super áron fogtam ki, még anno és nem tudok olyan amire hirtelen megéri váltani és ugyan úgy még hordozható kategória.
A maga idejében az első cég volt ami a JBL-t megszorongatta.
Oluvnál láttam annak idején,
Elsőnek személyesen 2017-ben tudtam kipróbálna a Dockint, de a brutális hangerejétől már akkor is le esett az állam.
Akkoriban egy Sony SRS X300-at használtam, ezzel 2016-2017 táján minden ismerösöm Bluetooth hangfalát odavertem.
A Dockin D Fine volt az egyetlen ami minden téren jelentősen túl teljesítette a Sonyt.
Csak úgy a Dockin élet tartalmával kicsit bizonytalan vagyok, vigyázok nincs agyon használva de valahogy nem igazán létezik semmi fajta közvéleménykutatás egy ilyen Bluetooth hangszóró meddig bírja.
Majd lesz valahogy, ami müködik azt használni kell.!

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Akkoriban egy Sony SRS X300-at használtam, ezzel 2016-2017 táján minden ismerösöm Bluetooth hangfalát odavertem.