- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
carl18 #14053 üzenetére
Döbbenten néztem egyik nap az árát.
Sok évvel ezelőtt amikor új széria volt akkor került vagy 80k-ba,de az ára be lett betonozva rendesen azóta,pedig eltelt pár év.
Nekem csak egy próba erejéig volt 1-2 napig,Harman dolgozói webshopból vettem valami 30k-35k körül,haszonnal adtam tovább (ilyen céllal is vettem).
Jó volt a hangja,de az Omni 20-as kenterbe verte,igaz az nem volt hordozható.
Aztán volt Onyx 4 és 5 is a tulajdonomban,de mindegyik csak pár hónapig,szóval az akku romlással kapcsolatban nincs tapasztalatom.
2 HK cucc volt amit bánok hogy eladtam,az az AVR171s és a HKTS-16 5.1 szett. -
zsiz
őstag
válasz
carl18 #14053 üzenetére
Sok, pláne ha azt nézem, hogy 60-ért nem vettem meg mikor lett volna rá lehetőség egy zsír új darabra (ismerős dolgozói kedvezményével)
Bár azóta már úgyis tönkrement volna
De bitang jól szól. Előző melóhelyen volt egy, sokat hallgattuk. De kétszer is gallyra ment az akku benne. Egyszer szerviz csinálta, aztán mikor már nem volt garis, én cseréltem benne akksit. Ennek ellenére, ha most tudnék annyiért újat, kérdés nélkül venném
De nem hogy újat, használtat se. Ritka, és ha egy-egy felbukkan, az is inkább 90k környéke.
Nálunk egy töltéssel, max hangerőn, nagyon max 2 órát ment. Most új akkuval, közepes hangerőn elmegy 6 óra körül is. Pontosabbat nem tudok, már váltottam munkahelyetA gyári akku kicsit több, mint 1 év után adta meg magát. Majd rá két évre az új is kilehelte a lelkét. Most márciusban vettem bele újat, de azt már valószínűleg nem fogom megtudni meddig bírja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged