Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab120
tag
válasz
carl18
üzenetére
HK basszusától én mondjuk nem vagyok elájulva, pláne nem a go-ban találhatóétól /egy Olufsen már valami 😃/. Lásd, mikor oluv az Oslóval hasonlította össze, iszonyatosan a magas és a közép kárára történik a mély túltolása.
Nálam mondjuk nem életszerű, hogy 2 Boommal rohangásszak, meg ez esetben a versenyeztetés sem, mert ennél pl. 30% felett már tényleg nem lakásba való, de mondjuk egy erdei vagy bármilyen kültéri sütögetésen sem fogja az átlag 60 fölé csavarni, mert iszonyat hangos.
Az arany plakátot már rég kiérdemelte a Vifa/Olufsen/Devialet trió, de értem, mit mondasz.
Az anyaghasználattal egyetértek, de ez esetben ez előny is valahol,mert nem félted. Onyx 6-om volt anno,hiába rendelkezett ip tanúsítvánnyal, ki nem vittem volna semmilyen buliba.
Itt egy kép az Oslóval 😃
Új hozzászólás Aktív témák
- GTA VI
- Suzuki topik
- Minden, ami hőszivattyú
- World of Tanks - MMO
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BMW topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi