Hirdetés
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ha most kellene bányászgépet vennem, akkor a nagy hangyászokra neveznék be. Bitmain AntMiner S1.
Ezek strapabírók és úgy néz ki, jöttek, láttak, taroltak, ismét Kínából...Amit _SPD_ javasolt, arra több okból sem neveznék be, mert:
1. a Butterfly Labs gyártja,
2. ki tudja, mikor jön ki a végleges forma (a Jalapenokkal is cirka 8 hónapokat késtek, a nagyobb gépeikkel meg volt, hogy még ennél is többet).Mielőtt kérdeznéd, nem tudom, hogy kell rendelni az oldalukról, nekem nincs ilyenem, illetve van egy pár, de mind selejtesen vettem potom pénzért, amiket javarészt sikerült kipofoznom, de maradt nem 100-as is köztük.
700 euróért láttam pár darabot eBayen is. Ha sikerül ennyiért összehalásznod hármat, teljesítményben ugyanott vagy, mint az a nyavalyás Monarch. Igaz, túllépted a 600 kilós határt és fogyasztásban sem állsz az élen, mert mikor a teremben rámértem egy Voltcraft mérővel, bizony húzva kiszippantott az aljzatból 490 wattot.
Vagy továbbmész árban és benevezel egy terahash-es cuccra, ami most jön tőlük: S2.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Ultra 2
- Professzionális gamer pc...!
- Dell Latitude 5430 / 12GEN Core i7 / 16gb RAM / 256gb NvMe ssd / win11 / Világitó Bill
- új HP Pavilion 16" fémházas - AMD Ryzen 5 8540U - 16GB DDR5 - 512GB SSD - gyári gari 2028-ig
- ASUS ROG Raikiri Pro OLED kijelzős prémium kontroller (Garanciás: 2026.12.09. Oázis Computer)
- SteelSeries vezeték nélküli fejhallgató Arctis 9
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black használt karcmentes 100% akku garancia 2026.10.26.-ig
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- Beszámítás! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest