- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Szólánc.
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
P3Dr0
senior tag
válasz Kozmonauta #8792 üzenetére
En a VMware virtualis gepeit hasznalom de szerintem jo a virtualbox meg a MS.-os Virtual PC is.
-
sparks
senior tag
válasz csaba951 #8795 üzenetére
Nekem is jött 2 hete olyan üzenet, hogy a fiókom zárolva lesz, ha nem lépek be azonnal a megadott linken. Persze a linken még blockchain.info volt olvasható, de kattintás után már valami klónozott kamuoldal jött be. Bejelentettem az oldalt és percek múlva már figyelmeztetett a chrome, amikor ismét ráléptem a linkre, hogy lehúzós oldal. Szóval még lehet nem volt bejelentve eddig.
-
Osiris
őstag
Hát wazze... azt hiszem megvan a tolvaj módszere:
nem mindegy, hogy blockchain.info vagy blokchain.info.
..vigyázzatok vele, nehogy titeket is megszivasson: másolt weboldal ugyanolyan belépőfelülettel, ahol a támadó gyűjti az accokat. 2 faktoros authentikáció érdemes használni, mert ott 30mp-ként változik az egyik jelszó.
Pedig megyeget az angol... ,még jó, hogy nem nagyobb összeg volt rajta, de így is szívás minden acc-om átregisztrálni.
-
törölt tag
válasz Kozmonauta #8792 üzenetére
-
ignorant
senior tag
valoszinuleg malware. ha windows-t hasznalsz, futtass egy scan-t ezzel: https://www.malwarebytes.org/mwb-download/
A blockchain.info mukodik amugy.
Allitottal be extra biztonsagi beallitasokat? Eros jelszot hasznaltal?
Ha mashol generalod a private keyt akkor bele lehet futni abba hogy scam az oldal, gyenge random gen-t hasznal, vagy valahonnan kiszivargott a kulcsod (mentes, memoria, virus, stb)
-
Osiris
őstag
Hát ezt nem értem én sem. Pont tegnap importáltam tejes hozzáférésűvé a bitadressen generált simple walletem a blokchain walletre, mert elutaltam róla az összegyül 0,6BTC-t, tehát kb 1 napi termés volt csak a walletben amit lenyúltak valahogy... Viszont azóta a jelszóval már be sem enged a wallet a blokchainen. Nem tudom hol hibázhattam és ez zavar a legjobban, mert így nem tudom hol fog megint kiszivárogni a jelszavam...
-
janos666
nagyúr
Ha nem te csináltad, akkor nem nagyon van más magyarázat. Blockchain.info bugnak fura lenne, de azért nézz rá valami más wallet-el is az egyenlegre.
Ha "brainwallet" volt, akkor talán túl egyszerű volt és már scan-elgették. Vagy igen, pl. ellopták a blockchain.info jelszavad (OS szintű trojan-al, böngésző sebezhetőség révén, stb), vagy ha másféle wallet-ben is jelen volt a privát kulcs, akkor talán onnan (pl. egy titkosítatlan wallet.dat-ból).
Ha ellopták, akkor nem igen lesz rá módod, hogy visszaszerezd a BTC-t.[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Osiris
őstag
Az alábbi képen a walletem utolsó tranzakciói láthatóak:
A 0.0077839 BTC címlet ma érkezett be a wafflepoolból, de az utána következő -0.0301 BTC címletről fogalmam sincs, hogy micsoda. Lehet, hogy valahonnan ellopták a jelszavam és elutalták a tárca tartalmát? Vagy van erre valami egyéb magyarázat?
-
ignorant
senior tag
válasz tejeskifly #8782 üzenetére
ha btc kell akkor jobban jarsz ha veszel. ha banyaszatbol erdemleges fiat profitot remelsz akkor sajnos teljesen rosszak az elkepzeleseid.
-
tejeskifly
aktív tag
Sziasztok, btc bányászatba kezdenék, és erre célhárdvert vásárolnék.
Erre a célre, első körben egy spondoolies-tech SP20 JACKSON-t szemeltem ki. Viszont izraelből szállítanak. Így hogyha rájön a vám (2,5%) és az áfa(27%), meg ugye kell még egy táp is mellé, akkor az árban annyira már nem fasza. Mit tanácsoltok? Van olyan bitcoin miner gyártó cég, aki eu-n belülről szállít?
Illetve ti mit ajánlanátok bányászatra?
Melyik pool az ahova most érdemes beállni? Korábban deepbit-nél voltam, ahogy néztem ott le van zárva a regisztráció, a korábbim még megvan, érdemes ott bányászni majd? Vagy van jobb is?
[ Szerkesztve ]
-
sparks
senior tag
Vajon ez a hashprime, ami azt ígéri, hogy napi 1,5%-ot termel a befizetőknek egy egyszerű pilótajáték lenne? Gondolom... Minden esetre megkockáztattam 100 USD-t és beraktam, meglátjuk mit csinál. Természetesen azért itt hoztam fel, mert Bitcoinban (is) lehet befizetni, az ígéret szerint 10 nap múlva jön az első kifizetés.
Felelősséget nem vállalok érte, majd azonban beszámolok 10 nap múlva (amikor az első kifietés érkezik), hogy jött-e bitcoin a számlámraSzerk.: én bitcoinnal töltöttem fel és 2 conf után ott volt a pénz.
[Reflinkek tiltottak a fórumon, törölve.]
[ Módosította: Cathfaern ]
-
GIJoe
addikt
A Dinodirect BTCt elfogad
nem próbáltam még, csak sk felelősségre... csak mint lehetőség...[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
válasz kerekfej #8772 üzenetére
Mert ebből a kérdésedből kiderült számomra, hogy nem volt olyan triviális a kérdésed, mint hittem, így most további kérdéseket kéne feltennem, hogy érdemben segíthessek (valószínűleg nem igazán vinne előbbre, ha szimplán csak megválaszolom ezt az egy kérdésed), viszont láttam, hogy mostanában több hsz-t is írtál a topicba, ugyanakkor nincs kedvem ennyit visszaolvasni, hogy kiderüljön számomra, azokból már megtudnék-e mindent, amit most megkérdeznék, tehát inkább ráhagytam olyanokra a problémát, akik folyamatosan olvassák a topic-ot (vagy legalább is azokat a hsz-eket épp átfutották), így tudják, hogy mik vannak a korábbi hsz-eidben (tehát azonnal segíthetnek, vagy nyugodtan kérdezhetnek, ha nincs bennük minden, mert tudják, hogy mi hiányzik a kirakósból).
Tudom, hogy míg ezt leírtam, már visszaolvashattam volna, de ezt sem éreztem teljesen haszontalannak leírni.
A kérdésre válaszolva: Itt válogathatsz kedvedre.
Azt hittem, hogy már eleve egy ilyen tárcában tartod a BTC-det. De ez nyilván nem lehetséges, ha nem tudod, hogy mik ezek a programok. Így most ki kell derítenem, hogy milyen formában birtoklod a coin-okat.
Exchange-re utaltál pénzt és ott vásároltál, papírtárcát (vagy hasonlót) vettél készpénzért, milyen jellegű BTC-s ATM-hez látogattál el, stb...?[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
ati012
őstag
válasz kerekfej #8772 üzenetére
Én személy szerint az online verziót használom.
-
janos666
nagyúr
-
janos666
nagyúr
válasz kerekfej #8767 üzenetére
Elindítod a tárca programot, beírod a mennyiséget, copy-paste bemásolod a fogadó címet, megnyomod a küldés gombot (ha van, akkor beírod a jelszavad, ami előtt esetleg legjobb tudásod szerint ellenőrzöd, hogy biztos nincs-e azóta keylogger/trojan/stb a gépen) és nyitva hagyod a programot, míg legalább egy, inkább ~6 confirm-et is kap a tranzakció (esetleg ellenőrzöd/megkérdezed, hogy a fogadó oldalon is látják-e), aztán bezárhatod a tárcát.
-
kerekfej
addikt
Hogy lehet a legegyszerűbben BTC-t küldeni, ami biztonságos is (esetleg képekkel illusztrálva, szájbarágósan a legelejéről)?
A FAQ-ot olvasgattam, de kb. semmit nem ér.
[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
válasz Dexar007 #8746 üzenetére
Olvasd el az első hozzászólást. Ott leírják hogy szerezhetsz BTC-t.
10-et mondtam, nem 100-at. Utóbbit már talán nem mertem volna itt leírni, de 10 ilyen fiat/BTC árfolyamok mellett (*) igazából aprópénz, illetve ha ez még sokáig megy így tovább, akkor szó szerint és mindenkinek lesz.
Bár most mégis azon gondolkozom, hogy ha lemegy 200$ köré, akkor venni kell.
Nem a felvágás volt a célom, nem vagyok benne biztos, hogy txfee-nél és tranzakció prioritásoknál az is számít-e, hogy összesen mekkora BTC mennyiséget küldesz (az biztos számít, hogy hány töredékből és milyen öreg coin-okat raksz a tranzakcióba, de arra már nem emlékszem, hogy prioritásnál az is számít-e, hogy összesen mennyit BTC-ről van szó, így odaírtam...).Amúgy mintpal-ról mentettem ki, mikor szarakodni kezdtek.
A többiből NEOS-t vettem és várom, hogy duplázzon egy hónapon belül.
A bányászcuccokat már kiárusítottam.(*) Olyan most nekem az USD/BTC grafikon, mint ha a Titanic-ot nézném 3D-ben (ezt most nincs kedvem újra megfogalmazni magyarul is, de: [link])
[Legalább fikázhatod az angol nyelvtani hibáimat. ][ Szerkesztve ]
-
kerekfej
addikt
Ez milyen program?
-
butch3r
senior tag
http://www.theguardian.com/technology/2014/sep/29/bitcoin-circle-cryptocurrency-jeremy-allaire
Bocsi mobilrol nem tudok linkelni
[ Szerkesztve ]
-
kerekfej
addikt
válasz vismaior04 #8756 üzenetére
0.1 BTC mennyibe kerül most ott pontosan?
Váltón ennyit írnak
0.1 BTC = 9226Ft = $37.8 -
kerekfej
addikt
válasz shortcutme #8750 üzenetére
Konkrétan mire jó ez az oldal pontosan?
-
sparks
senior tag
válasz shortcutme #8751 üzenetére
Ez a circle nagyon instant. Regeltem, megadtam a kártyaszámot, beállítottam 100 USD-t (102,9-lett processing fee-vel együtt) és 1 perc múlva már ott is volt 0.2610259 BTC. Wow! Remélem megmaradnak, ilyen szolgáltatásból kéne sok-sok és akkor szépen terjedhetne, mert így a vásárlás egyszerűbb, mint valaha bármikor, nem beszélve arról, hogy ez az árfolyam egészen kellemes.
102.9 USD -->0.2610259 BTC Ez így olyan 3,5-4%-os pluszt jelentett az aktuális bitstamp árfolyamhoz képest.
(380 USD vs. 394 USD)
Tetszik!Szerk.: közben már el is utaltam a BTC számlámra.
[ Szerkesztve ]
-
sparks
senior tag
válasz shortcutme #8751 üzenetére
Annyira friss, hogy amikor írtam a kérdést még invite only volt
-
shortcutme
tag
válasz shortcutme #8750 üzenetére
Úgy tűnik nagyon friss dolog lehetett a nyilt reg, sikerült redditre elsokent posztolnom.
Szerintem ez most nagyon pozitív hír, jóval nagyobb jelentősége van, mint a pár nappal ezelötti paypal-nak. Az ár is elindult kis lépésben fölfelé, reméljük tartós lesz a pozitív hangulat. -
janos666
nagyúr
"Jó" ez a 9.3-as Bitcoin Core és/vagy a "szabad bányászat" lehetősége.
Automatikusan 0 txfee-vel küldtem vele 10 BTC-t (egy olyan címről, ami korábban egy összegben kapta, egy másikra, amire most egy összegben küldtem) és 3 blokkot is kibányásztak, mire végre bekerült a tranzakcióm a láncba.
Tudom, hogy tudnék tetszőleges fee-vel küldeni, de igazából nem szeretném. A bányásznak mostanában még úgyis csak morzsa a txfee, viszont érdeke lenne, hogy jól használható legyen a hálózat, szóval nem tudom miért kell zsugorinak lenni és nem beletenni a blokkba a fee nélküli tranzakciókat. Főleg, ha már ilyen a hivatalos kliens automata módja, hogy törekszik a minél kisebb, akár 0 txfee-re (ami egyébként érthető).
Vagy valami másról lehet szó, ami miatt +30 perc lesz a művelet?
Ahova küldtem, ott fél percen belül megjelent, mint unconfirmed, de ott és nálam is így maradt még a következő 3 blokkon át (legalább is az alapján, hogy eltelt úgy fél óra és közben a tárcám töltött le új blokkokat).TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
shortcutme
tag
válasz kerekfej #8743 üzenetére
Az automatából jelenleg Bitstamp váltó árfolyama +7% költségen vehetünk bitcoin-t, ezen kívül más díja nincs.
localbitcoins.com-on az eladótól függ az árfolyam (szerintem érdemes legalább 10-20 tranzakcióval rendelkezőtől venni), úgy látom jelenleg olcsóbb az ATM-ből venni:
- Localbitcoins BitcoinFacility (csak 4 visszajelzés): 103 239 Ft/BTC
- Localbitcoins fleafly (100+ visszajelzés): 119 000 Ft/BTC
- Automata: 100 351 Ft/BTC -
kerekfej
addikt
válasz shortcutme #8742 üzenetére
Milyen díjai vannak egy ilyennek?
Ilyen automata csak pesten van, ahogy nézem.
[ Szerkesztve ]
-
shortcutme
tag
válasz kerekfej #8741 üzenetére
AnkerKlub-ban van Bitcoin ATM, ezen kívül localbitcoins.com banki átutalással is elég egyszerű és biztonságos
[ Szerkesztve ]
-
kerekfej
addikt
BTC-t egyébként hol vagy hogy lehet biztonságosan és egyszerűen venni? Ez bonyolult
-
ignorant
senior tag
válasz shortcutme #8737 üzenetére
A withdraw feet neztem be btcchina-n trade feenek, igazad van.
Termeszetesen, a bitcoin kicsi piac, konnyu mozgatni, ez nem vitas, de azzal hogy a szabolyozott piac barmilyen szinten gatat szabna a manipulacionak, teljes mertekben badarsag, merettol fuggetlenul.
Peldanak a sok kozul a nemregi HFT botranyt emlitenem, de rengeteg mas pelda is van.
Nem tudom hany panikot eltel meg bitcoin vilagban, az termeszetes, hogy ha megjelenik supply oldalon rengeteg btc (barmilyen forrasbol), akkor az exchange rate beesik. Ennek semmi koze a rendszer fundamentumaihoz, vagy a rendszer iranti bizalomhoz.
-
brd
nagyúr
válasz shortcutme #8737 üzenetére
Úgy értem, hogy vásárolni ennyi BTC-t. Aztán eladni. Profit.
The only real valuable thing is intuition.
-
brd
nagyúr
válasz shortcutme #8726 üzenetére
És mindez attól, hogy valaki eladná a teljeshez képest pár tized százaléknyi BTC-jét? Viszont akkor ezt a "nagy ellenség" (bankok) miért nem próbálta még meg? Ha ilyen egyszerű, azt a pár milliót biztos megérné nekik.
-
ignorant
senior tag
válasz shortcutme #8732 üzenetére
Teljesen mind1, piacokat hasonlitottunk ossze. Volt amikor nyugati piacokon sem volt fee amugy.
Az US/EU nemcsak bitcoin teren de a regi rendszerben is hatterbe fog szorulni a kozeljovoben, aminek az elso jelei hogy egyre tobben forditanak hatat a dollarnak.
A bitcoin mar most globalis rendszer, az US es EU nelkul is eletben marad, sot akkor is ha illegalitasba szamuzik eekben az orszagokban, amit erosen ketlek.
-
shortcutme
tag
válasz ignorant #8730 üzenetére
Azt,hogy osszesen mennyi BTC-vel kereskednek nem lehet tudni.
Az atvalatasi volument nem lehet osszehasonlitani,mert a keleti piacokon nincs tranzakcios koltseg. Igy akar 2 bot is adogathatja egymasnak ugyanazt az 1BTC-t 10000x anelkul, hogy barmit kene a valtonak fizetnie.Tovabbra is fenntartom, hogy USA es EU nelkul nem beszelhetunk globalis fizetesi rendszerrol.
[ Szerkesztve ]
-
kerekfej
addikt
-
ignorant
senior tag
válasz shortcutme #8729 üzenetére
Tipikus first worlder hozzaallas, a vilag joval nagyobb mint EU/US, tovabba az internet nincs kiteve mesterseges hataroknak.
Jelenleg a keleti piacokon tobb BTC-vel kereskednek mint US es EU piac egyuttveve.
Amugy semmit sem sikerult megallitani tiltassal, soha a tortenelem soran.
-
ignorant
senior tag
válasz shortcutme #8726 üzenetére
Ez mind szep es jo, de a bitcoin globalis rendszer.
Ha valahol betiltjak, mas helyeken viragozhat.
Persze egy amerikai/EU tiltas biztos panikot eredmenyezne de hosszu tavon nem sok mindent jelentene.
Semi related, Kinaban volt egy Q coin nevu probalkozas jopar eve (egyszeru centralizalt virtualis penz), ezt direkt capital controls megkerulesre hasznaltak, szoval hamar be is lett tiltva, rongton a tiltas utan meg duplazodott az arfolyama es meg evekig mukodott (persze a bitcoinnal kisebb volt es single point of failure miatt meg is halt a kezdemenyezes).
-
shortcutme
tag
Bitcoin, mint a közvetítő közeg ugyanúgy működne, de bitcoin, mint valuta elbukna.
A Bitcoin sikeressége nagyban függ a média és a kormányok hozzáállásától. Ha az emberek Bitcoint a negatív hírekkel azonosítják, akkor félni fognak tőle és a kormányok inkább a tiltás felé fognak hajlani. Így a Bitcoin, mint fizetési rendszer is elbukna (nem szünne meg, de underground rendszer lenne belőle, széles körű elterjedése nem történne meg). -
brd
nagyúr
Persze, ez nagyon sok árfolyam esetén így (hasonlóan) működik, de ez most a bizalomvesztésre lenne a válasz? Szerintem bizalomvesztésről az eddigiek alapján kb. $130-150-os szint alatt lehetne beszélni, de úgy $300 körültől már nagyon gyorsan esne. Addig viszont, szintén az eddigiek alapján, kereslet mutatkozik a BTC-re, tehát a bizalom megvan.
-
D@reeo
aktív tag
Ha valaki elkezdene nagy mennyiségben BTC-t eladni, úgy esne az árfolyam is. És ha azt látják egyesek hogy folyamatosan esik az árfolyam, akkor kiszállnak az általuk elképzelt stop loss szinten (vagy panic sellt nyomnának) ami tovább vinné lefele az árat. Közben meg a másik oldal olcsó(bban) megvenné a BTC-t, majd lassan emelkedne az ár. Hülyén leírva kb ez történne(illetve történik folyamatosan).
[ Szerkesztve ]
-
brd
nagyúr
válasz shortcutme #8720 üzenetére
Mármint ha azonnal eladná az összeset. Amennyiben lassan adná el, sokan jelentkeznének a vételi oldalon is. Egyébként milyen bizalom veszne el? Kevésbé működne BTC-ként a BTC? Az árfolyam szinten tartására senki nincsen kötelezve most sem. Attól veszne el, hogy valaki eladta a BTC-it?
-
ignorant
senior tag
válasz shortcutme #8720 üzenetére
Mtgox esettel kapcsolatban semmi sem bizonyitott, legkevesbe a tobbszaz ezer btc hiany.
Ez az ujsagiro, semmi mast nem csinalt mint osszeollozott par business insider cikket, szerintem eleg szanalmas.
-
shortcutme
tag
Azért a Bitcoin ennél kisebb piac.
Ha valaki most 400 millió dollár értékű bitcoint a váltókra dobna azt elég erősen megérezné a piac és biztos, hogy 200 USD alá vinné hirtelen árfolyamot, ami miatt mégtöbben pánikolnának és adnák el a bitcoinjaikat.
Elég hosszú távú bizalomvesztést eredményezne, ezután kevésbé mernék az emberek bitcoinban tartani a pénzüket.Bitstamp jelenlegi orderbook alapján 12.000 BTC (4.8M USD) hirtelen eladásával 300 USD alá lehetne vinni az árat
[ Szerkesztve ]
-
brd
nagyúr
válasz kerekfej #8717 üzenetére
A bitcoin piacot egyébként ugyanúgy nem vágta földhöz ez az eset, mint ahogy a nemrég kiderült 400 millió dollár értékű rablás sem ábrándította ki az embereket a digitális fizetőeszközből.
Szeretem az "újságírókat". Mitől vágta volna? Mi köze ennek a BTC biztonságához? Mi köze a forintnak ahhoz, hogy a viszkis lopni tudott? Mi köze az amerikai dollárnak ahhoz, hogy John Dillinger bankot tudott rabolni?
-
shortcutme
tag
A btc-e nem kér (mondjuk a működése nem is a legalitás példaképe).
Sajnos nálunk a .ro domain valóban elég negatívan hat a bizalomra, pedig elég jó lenne, ha meg lehetne úszni a külföldi utalási díjakat.
Amúgy itt:
"Kérjük, bocsássa rendelkezésünkre személyazonossági igazolványának, útlevelének, vagy cégbejegyzési okiratának másolatát. Miután ügyintézőink hitelesítik adatait, átutalásokat eszközölhet 4,596,888.26 HUF erejéig:
- Személyazonossági igazolvány (természetes személyek)
- Útlevél (külföldi állampolgárok)
- Cégbejegyzési okirat (jogi személyek)
Saját felelősségemre kijelentem, hogy az általam szolgáltatott adatok megfelelnek a valóságnak és beleegyezem abba, hogy a 30463 számmal regisztrált adatkezelő (a SC BTC X CHANGE KFT) adataimat a személyes adatok kezeléséről és védelméről szóló 2001. évi 677. számú, Romániában hatályos törvénnyel összhangban kezelje.
"[ Szerkesztve ]
-
ignorant
senior tag
válasz btcxchange #8711 üzenetére
AML/KYC procedura hogy mukodik?
Nem szivesen kuldenem el a bizalmas informacioim, (szemelyi scan stb) roman cegnek.
[ Szerkesztve ]
-
kerekfej
addikt
Ez reklám
-
ati012
őstag
Egyből forintra? Kellemes
-
btcxchange
újonc
BTCXchange, It's time to change!
www.btcxchange.roBTCXChange.ro - az első bitcoin alapú romániai váltóház, amely 2013-ban nyitotta meg kapuit. Az indulástól máig több mint 2200 klienst szolgáltunk ki, és 3400 BTC cserélt gazdát nálunk, ami 409 millió forintnak (1,3 millió eurónak) felel meg. 2014.09.24.-ikétől platformunkon keresztül már forintot is lehet bitcoinra váltani, vagy bitcoint forintra.
-
ignorant
senior tag
Ha nem tevedek akkor $404 volt a 12:00-as ar, szoval brd a nyertes
Johet pm-ben a cim.
-
almafa42
aktív tag
Kíváncsi vagyok paypal hír hosszútávon is feldobta az árfolyamot, vagy pár napon belül visszasüllyedünk oda ahonnan indultunk.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest