Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
norbert1998
nagyúr
válasz Balathruin #127550 üzenetére
Köszöntem
-
Mahrenburg
őstag
Waar is Hablaty?
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
törölt tag
fb-n alakul a buli a téma körül https://hardverapro.hu/apro/videokartya_javitast_vallalok
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nevetséges, amit az EA művel.. De tényleg..
Még agyaltam rajta, hogy megveszem a BF2-t, de most már kizárt, ennyiért legalábbis biztosan nem.. Majd talán fele ennyiért, vagy majd vault-ban..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Mahrenburg
őstag
Dónde está Bandi?
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
Lacielvtárs
nagyúr
Reggelt
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
törölt tag
válasz Lacielvtárs #127564 üzenetére
-
bandi0000
nagyúr
válasz Mahrenburg #127560 üzenetére
mi a kérdés?
Elkezdtem spanyolt tanulni de a lelkesedésem a 10 ig történő elszámolásig, illetve a mi a te neved, az én nevem ig tartottMás:
jövőre én is cserélnék TV-t, de ugye már szinte csak 4K van, na már most, nem feltétlenül akarom majd meghajtani esetlegessen a géppel a 4K-t, ezért lehet csak 1080P-t küldenék rá, ez jó lehet vagy szarul nézne ki?
Xbox One: bandymnc
-
törölt tag
válasz Lacielvtárs #127568 üzenetére
még mindig helyesebben írok mint whispereizé
-
Mahrenburg
őstag
válasz bandi0000 #127566 üzenetére
Hát hogy hol vagy...
Megtanultad az én nevem spanyolul? Nem volt nehéz dolgod, mivel a spanyolok is Mahrenburgnak szólítanak...
A tiéd meg Bandi El Pasta...
-
Whysperer
addikt
válasz #81556480 #127565 üzenetére
Reggelt. Erről az jutott eszembe ,hogy voltam hétvégén szülinapozni aztán egész este azt ittam ,hogy 72% Tátra tea + Jagger ... aztán olyan reggel 5 -kor megfejeltem egy olyannal mint a flamign lamborghini csak az italok Only tátra tea volt 36% -tól 72%-ig felvették videóra. volt egy fajta fejem.
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Jakuskacsa
senior tag
Sziasztok! Van új irodám... saját kézzel építettem
A raktár egyik sarkában szendvicspanelből. Lecidáztam magam mire kész lett... de legalább csinálhatok benne 30 fokot télen is Most már nem 10 fokba ph-zokA legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
MiklosSaS
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
Közel álltam a OneX-hez, de nem...
Véleményem szubjektív...
-
Habugi
addikt
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Jakuskacsa
senior tag
a mostani játékban nem tiszta valami... az ívelt és a hajlított az egy és ugyanaz?
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Jakuskacsa #127590 üzenetére
Mindkettő angol neve "curved", így igen.
Véleményem szubjektív...
-
stratova
veterán
Urakok, valakinél itt házon belül akad i5-3570-i7-3770 pici pénzért?
-
-
bandi0000
nagyúr
beszarás ez a delidelt 7700k...
most úgy netezgetek, hogy nem megy 1 venti se, tehát a cpu venti sem, és így is csak 50 fok a legmagasabb érték amire felment, nyilván egy játékot nem fogok elindítani azért
Xbox One: bandymnc
-
Methionyl
senior tag
megjött a kis "falunkba" is a net (Bőcs)
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
Új hozzászólás Aktív témák
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest