Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Kitöltöttétek a monitoros játékot?
Véleményem szubjektív...
-
Methionyl
senior tag
válasz #Morcosmedve #124302 üzenetére
Thx, így látom én is hogy siker
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
bandi0000
nagyúr
Szokás szerint figyelmetlenség miatt nincs kalap
Egyik tanár mesélt egy jó sztorit, miszerint ugye egyik autós beszállítónál van ötletláda , és az egyik dolgozónak az volt a dolga, lényegében 2 rozsdamentes acélt össze heggesszen, és jött a kollégától az ötlet, hogy kéne 2 mágnes ami össze fogja ezt a két dolgot ês könnyebb lenne a heggesztés, természetesen mikor megkapták az ötletet kukázták is, mert az acél nem mágnesezhető, következő évben megint bedobta az ötletet a faszi, megint kuka, harmadjára felhívták a kollégát hogy anyagismeretet tartsanak neki, aztán az felháborodott rajta h szerinte mágnesezhető, mert hónapok óta így heggeszti, mert csinált magának ilyen mágneses foglalat szerűt, le is mentek megnézték, és így derült ki hogy a beszállító nem tiszta rozsdamentes anyagot adott nekik
Xbox One: bandymnc
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
bandi0000
nagyúr
válasz #Morcosmedve #124306 üzenetére
hát nem tudom, ennyire nem értek hozzá, de akkor se elfogadható, ha te kérsz egy kenyeret se kapsz egy kiflit az akkor se elfogadható hiába készült egy helyen
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
bandi0000
nagyúr
válasz #Morcosmedve #124313 üzenetére
azért lehetett volna találékonyabb az új névvel
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
MiklosSaS
nagyúr
R.I.P. Mercedes, az uj tipusokban (A es B osztaly) a Renault 1.5 dCi raketat szerelnek. Ez szamomra hihetetlen...ugyanaz a motor ami a csoro Logan es Clio-ban van....
Ertem en hogy A es B osztaly...de ennyire miert kell sulyedni ?
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Lacielvtárs
nagyúr
Jó reggelt kívánok
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #Morcosmedve #124320 üzenetére
Csak, még mindig az van, hogy nem mindenkinek kell 1.4-nél nagyobb motor, ha kula, ha nem.
Hozzáteszem, mai több nagyobb nevesebb gyártónál pl. a "nagyobb" motoroknál is van spórolás bőven, ami elég gáz..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
#Morcosmedve
veterán
válasz hackeeeee #124321 üzenetére
Az lehet, de 5-7 even belulrol beszelunk, ahol szinte minden kis es nagy gyarto is 4 henger, ami sajna tenyleg nem jo motor, plane turbosak. 5-6 es nagyobb hengerszamuak meg jok, de meg lehet nezni, hogy hova kiszorultak, csak mert a CO, aztan kozben ki tudja mennyit szennyez... ez a szomoru. En igy ertettem a nagy motort, nem feltetlenul ccm a lenyeg.
En is azt mondom, aki jot akar, vesz egy honda-mazda-suzukit, 10 eves korul, azokban vannak kis motorok, amik jok es abba a felhasznalasba eleg, amirol te beszelsz.
En is max E90 korul nezek, aztan utana mar el kell felejteni, ha csak nem vagy Sas
Intelhez: csak bejonnek elozo arakra, ugy meg eleg jo lesz azert. Szerintem kisker, illetve nalunk egesz jo arakon szoktak mozogni a hardverek.
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
Jakuskacsa
senior tag
Sziasztok! Segítsetek már egy kicsit. A hónap végén lejár a UPC-nél a telóm, és hozhatok ki másikat. Nincsenek nagy igényeim, jelenleg egy a5 (2016) van, bőven elég mindenre, mert kb netezek, meg játszok rajta egy két játékot. Viszont fontos a jó kamera, éjjel is, meg a jó videó. A kettő közül melyik legyen szerintetek?
Samsung Galaxy A5 (2017)
Huawei P9 Lite
esetleg ez? :Huawei P10 Lite DS - erről semmit nem tudok, és nem is hallottam.Ezek 0 forintosak, azért kell ebből választani.
Hmmm???
Köszi!
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
#Morcosmedve
veterán
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz #Morcosmedve #124326 üzenetére
Köszi! A DS az mit jelent a végén Dual sim?
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
#Morcosmedve
veterán
válasz Jakuskacsa #124327 üzenetére
Nm!
Aha, gondolom. Nem követtem, hogy van e nem dualos, de igazabol ez nem oszt-nem szoroz, ha amugy nem kell ez a funkcio.[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz #Morcosmedve #124326 üzenetére
plusz egy, és a DS a Dual Sim-et jelenti, legalább is én így tudom
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz #Morcosmedve #124328 üzenetére
Nem nagyon kell. Csak 1 kártyám van. Fényképező, videója jónak mondható?
-
stratova
veterán
válasz Jakuskacsa #124330 üzenetére
P10 lite erre és emerre, sajnos az A5-öt ugyanitt télen tesztelték szóval kamera tekintetében kedvezőtlenebb körülmények között.
Sass. Az A és B Klasse sosem képezte a kínálat gerincét és nem klasszikus merga, csak szárnypróbálgatás kínálatbővítésre lefelé, emiatt kapásból spórolósra vették a figurát. Ez teljesen megszokott ahogy pl kishaszonjárművek között is pl a Citan egy felturbózott Renault Kangoo más pofával.
A korábbi kabátos infókat köszönöm Norbinak és deja vu asztaltársnak. Alapvetően nekem is elég szokott lenni a kínai, most nyaraláskor voltam abban a patthelyzetben, hogy vagy vehettem volna Puma dzsekit 13-ért amin futnak a szálak és nem jobb érzetre az anyaga mint az 5 éves sajnos ritkán használt szabadidőruhámnak, vagy 27-től volt a HH és ennyi volt az össz érdemi kínálat. A szomszéd boltan a Budmill dzseki meg látszólag nem adott semmi extrát (mérsékelt vizállóság) 16-ért.
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz MiklosSaS #124332 üzenetére
Smartnál még ügyeltek arra, hogy nem kapott csillagot. Amúgy akkora baj egy nem kifejezetten prémium autóba (finom voltam, hátul az ülőpad vicc a B Klasseban még a Nissan Almera Tinohoz képest is, pedig nekem aztán tényleg nem hosszúak a lábaim) a Renault erőforrás?
Az R osztályban legalább törekedtek a kényelemre, meg is bukott, mert egy egyterű nem elég presztizsautó, akkor máf fullos MPV kell a "népnek" V Klasse.
-
Whysperer
addikt
válasz stratova #124331 üzenetére
Most facebookon abban atudtad-e-ban ,hogy azt írták ,hog y a Huawei átvette a telefon eladási helyet a Iphonetól.
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
válasz stratova #124337 üzenetére
TUDTA-e cikkben írták ,hog ya huawi átvette az eleadási top pozíciót az Iphone-tól jelent pillanatban. Azt írták
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
válasz stratova #124339 üzenetére
Samsungot mrá a múlt hónapban letolta! Azt már Augusztusban írták! Bár ,ho gymit szól azt nem tudom!
itt is írják: [link]
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Methiii, igaz csak egy egérpad, de, grat!
Véleményem szubjektív...
-
Whysperer
addikt
Tudom nektek semmi ,de srácok oylan boldog vagyok mióta megvan a GTX 1060/FX8350- egyszerűen
tökre olcsón 60FPS FIX midnen olyan játékban amivel játszom és 23 fokos a CPU szinte hangtalan a 1060 meg 53 fokos az is hangtalan. Tudom vannak ennél ezerszer jobb gépek stb,de olyan jó rézés hazamenni
tudod,hogy megnyomod a gombot és teljesen rendben működik. Az a vizes macera maitt amgé nem votl gépem msot ez valami hihetelen nyugodtság. 2 minot rmeg 1 TV.Hétévég núg y raideltem ,hog yaz egyik monitorn ment a Eagles kedvenc csapatom és nyert is a nagy TV-n meg a Oaklends közben meg 21 fős raidben voltam stabilan. imádtan.ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Methionyl
senior tag
beszar*k nyertem valamit Ideje vót má!
Köszi mindenki
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
CJ4567
nagyúr
válasz Whysperer #124346 üzenetére
Nekem a Xeon, 6770 után az RX460, G4560 hasonló érzés, nem várom el a fix 60-at(kivéve multiban), de így is meglepetést okozott. És nem tudom hogy éltem idáig 4GB RAM-mal.
És hangtalan a gép idle, több óra játék alatt jön meg kicsit a hangja, boot villámgyors.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest