Hirdetés
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
válasz
linekiller
üzenetére
Grim bahir rettenet gyenge.
UR lap az ára az egekbe de amúgy egy totál fölös lap.
Ironclad év ezrekkel jobb.global warming, infernal machine, timeless one, lifestream
ezekből egyedül talán a lifestream ami haszontalan lap, bár azt nem tom mit csinál, meg még talán a bloodthrist, de az incubator és voidstorm szintjéhez képest sehol nincsennek.
amiket felsoroltál azokkal lehet mit kezdeni, de a voidstorm és incubatorral aztán végképp semmit nem lehet.
Én nem arra értem a használhatatlan fogalmat h gyenge, mert pl a bloodthrist is gyenge de mégis kezdhető vele vmi, de a voidstormal és incubatorral mit kezdesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- BMW topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Jön a Marathon új pályája, a Cryo Archive – rejtvényekkel, hétvégi korlátozással
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Horgász topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy Tab S6 lite 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest