Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hajsza

aktív tag

válasz TazLeacher #7118 üzenetére

Nekem mindig 24 órán belül megjött a kód, de egyszer úgy, hogy rá kellett kérdeznem. Ott lehet, hogy én voltam a hibás, mert egy csomó spam levelet töröltem és lehet, hogy a kódot tartalmazó levélre is véletlenül DEL-t nyomtam. Onnan tudtam, hogy már elküldte a kódot, hogy utána jött egy levél a címemre az Ebay-től, hogy a rendelésem státusza megváltozott, feladott állapotú lett. Ekkor írtam meg azt az üzenetet a srácnak és 2 órán belül válaszolt, a válaszüzenetében benne a kódokkal. Egyébként a barátod kódja már megérkezett? Az Ebay-nél regisztrált e-mail címre küldik a kódot, ha minden flottul megy.

Bemásolom a neki küldött üzenetemet, nincsen benne a nevem, ezért egy-az-egyben te is elküldheted neki, ha gondolod. Az egyetlen, amiben esetleg kettőnk esete eltér, hogy én kaptam egy üzenetet arról, hogy a megrendelt cuccot feladták (Yesterday evening I got an e-mail which states that "Your item(s) has been marked as shipped."). Ezt a mondatot vedd ki a szövegből, ha nálad ilyen levél még nem volt.

Hi, I've bought a Battleforge code from you yesterday. Yesterday evening I got an e-mail which states that "Your item(s) has been marked as shipped.". However I haven't received neither an e-mail, nor an ebay message with the code. Please send the same code again.

Thanks in advance,

Új hozzászólás Aktív témák