Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Simid

senior tag

válasz Murder3 #6818 üzenetére

De meséld már el hogy egy lava field, hogy ér fel egy UA-val!! A firedancert shadowval pillanatok alatt meg lehet ölni, nether warp, shadow mage, crawler mind jó ellene, ugyan ez igaz firestalker ellen is.
    Az UA-val a shadow megkapta a játék egyetlen spelljét (legalább is én nem tudok most másikat mondani) amihez nem kell hogy egység legyen a közelben, hogy mire föl van ez így azt nem tudom (gondolom neked van valami nyakatekert magyarázatod erre, hogy a shadow hullákkal manipulál és így neki lehet...). Egyszerűen annyit kellene tenni, hogy ne lehessen a pálya másik végéről nyomkodni hanem kelljen földi egység a közelbe és kész. Marhára nem ugyan az ám, hogy egy fire játékos támogatásként használja a lava fieldet (ha megfelelő a szitu!), mint ha te a pálya másik feléről nyomkodod a spellt.
    Mostanában összeraktam egy pure shadow decket és játszogattam vele kicsit. Szerintem igen is nerfelni kellene, főleg az embalmert és az UA-t. A lost souls-szal egyszerűen túl erős lett. Olyan lapokat kapott amik marha jók PVPben (amúgy PVEre is kapott, Necroblaster pl), Knight of Chaos, Satanael, Evocator's Woe mind nagyszerű pvp lapok. A többi pure szín hol kapott akár egy olyan lapot ami beférne egy értelmes PVP deckbe? Egy kicsit gondolkodj már el ezen...

Gyuri: Én csak annyit mondtam, hogy bár való igaz, hogy T1en a nature gyenge kicsit de a CC nerffel szerintem az égvilágon semmi gond nincs és biztosan nem emiatt lett rossz a T1. Az Oink most tényleg néha vacakol de ez bug, nem ez lenne a normál működése, remélhetőleg egyszer majd javítják.

Új hozzászólás Aktív témák