Új hozzászólás Aktív témák

• Simid

senior tag

Ezzel a lost shade-del muszáj lesz valamit kezdeniük.
    Az elmúlt napokban elég sokat pvpztem és hihetetlen, hogy milyen játékosokba botlik az ember. Volt egy srác aki battlemaster volt (21. szint) és akkor még bane ranggal (19.) játszottam vele 8 meccset. Mind a 8 meccsen ugyan azt csinálta, dreadcharge-rel a legközelebbi orbhoz frostot húz és rushol shade-ekkel. Ha azt megállítom akkor vége van, valami elképesztő módon játszik tovább. Állítom, hogy bármelyik PHs akivel pvpztem már sokkal jobban játszik és alacsonyabb rangúak. 8-ból 4szer így is megvert, hiába tudtam, hogy mit fog csinálni, ha olyan volt a pálya akkor hiába (a rangkülönbség miatt így is elot nyertem rajta). Ez a legszörnyűbb szerintem a lost shade-ben. Lehet azzal jönni, hogy van ellenszer meg meg lehet állítani (bár ezek mind mellébeszélések valójában), de az hogy egy analfabeta játékos is képes ilyen magas rangot elérni csak ezzel a lappal (mást tényleg nem tud!) az egyértelműen jelzi, hogy valami nagyon nincs rendben...

Voltak azért örömteli dolgok is.
    Sikerült rankeden összekerülnöm az egyik kedvenc játékosommal Reloaded-del. Ráadásul a fire-frost deckemmel amit akkor használtam először rankeden (ő is azzal nyomja)! T1en egész jó bírtam, de hátrányban voltam és T2n gyorsan bedarált. Utána beszélgettünk, megmutatta a deckjét is és hát egy ilyen megjegyzés után azért hízik a májam. :B
    Ezen felbuzdúlva a következő körben összeakadtam egy supreme rangúval (legend elött eggyel). T1en elég nagy előnybe kerültem, olyannyira, hogy fel sem ismertem és nem húztam wellt amikor lehetett volna, így T2 már szinte egálban kezdtünk, de azért megvertem. Segítségével annihilator lettem. :D

Új hozzászólás Aktív témák