- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simid
senior tag
Ezzel a lost shade-del muszáj lesz valamit kezdeniük.
Az elmúlt napokban elég sokat pvpztem és hihetetlen, hogy milyen játékosokba botlik az ember. Volt egy srác aki battlemaster volt (21. szint) és akkor még bane ranggal (19.) játszottam vele 8 meccset. Mind a 8 meccsen ugyan azt csinálta, dreadcharge-rel a legközelebbi orbhoz frostot húz és rushol shade-ekkel. Ha azt megállítom akkor vége van, valami elképesztő módon játszik tovább. Állítom, hogy bármelyik PHs akivel pvpztem már sokkal jobban játszik és alacsonyabb rangúak. 8-ból 4szer így is megvert, hiába tudtam, hogy mit fog csinálni, ha olyan volt a pálya akkor hiába (a rangkülönbség miatt így is elot nyertem rajta). Ez a legszörnyűbb szerintem a lost shade-ben. Lehet azzal jönni, hogy van ellenszer meg meg lehet állítani (bár ezek mind mellébeszélések valójában), de az hogy egy analfabeta játékos is képes ilyen magas rangot elérni csak ezzel a lappal (mást tényleg nem tud!) az egyértelműen jelzi, hogy valami nagyon nincs rendben...Voltak azért örömteli dolgok is.
Sikerült rankeden összekerülnöm az egyik kedvenc játékosommal Reloaded-del. Ráadásul a fire-frost deckemmel amit akkor használtam először rankeden (ő is azzal nyomja)! T1en egész jó bírtam, de hátrányban voltam és T2n gyorsan bedarált. Utána beszélgettünk, megmutatta a deckjét is és hát egy ilyen megjegyzés után azért hízik a májam.
Ezen felbuzdúlva a következő körben összeakadtam egy supreme rangúval (legend elött eggyel). T1en elég nagy előnybe kerültem, olyannyira, hogy fel sem ismertem és nem húztam wellt amikor lehetett volna, így T2 már szinte egálban kezdtünk, de azért megvertem. Segítségével annihilator lettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó airpods 2 pro !
- Apple Watch ULTRA 49mm titán gyönyörű állapot! Fulldoboz! Akku 86% 2026 május 30-ig Apple garancia!
- Thinkpad X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Érintős Dell Latitude E3410 (i5 10 th gen, 8 GB, 250 GB SSD, FHD-touch) AkciÓ
- Sennheiser HD 560S vezetékes hifi fejhallgató
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs