Új hozzászólás Aktív témák

• Cr4Zy

tag

válasz Murder3 #20956 üzenetére

Giant slayer: Ha egy egység rage képességet kap, akkor az azt jelenti, hogy 4-szeres lesz a sebzése az eredetihez képest 5 másodperc folyamatos támadás után, ahhoz hogy ezt megváltoztathassák, az egész játékot érintő változtást kéne bevezetniük (mivel minden rage-elő egységre ugyanazt a kódot írták be). A giant slayer esetében az egyetlen gond azzal van, hogy a rage képesség a charge-ra is hat, melyet megintcsak a kódolás miatt lehetetlen elvenni egymagában... Viszont ha ezt elvennénk tőle, akkor túl gyenge lenne azonos powerköltségű t3-as egységekhez képest (mint pl. silverwind), így olcsóbbá kéne tenni, amely újabb problémát jelentene, hiszen akkor meg túl könnyen szétküldhető több helyre is, mellyel foghatatlanná válna... Így talán az egyetlen lehetőség a powerköltség növelése. Erre pedig jönne a sok felháborodás, hogy a silverwind ellen egy az egyben túl gyenge ahhoz képest, hogy mennyi a powerköltsége, szóval ahhoz ha akarnának se tudnának nyúlni...

sun reaver: az égetésével az a gond, hogy épületek ellen túl hatékony, de megintcsak kódhibákba ütközünk: minden adott egység/épület passzív képessége folyamatosan hat, s hatással van a többi passzív és aktív képességére is ugyanannak a kártyának. Így ha hozzáadnának a sun reaver passzív (égető) képességéhez még egy -33% siege-et, akkor tökéletes lenne szerintem a balansza, de sajnos ez esetben a kártya normál sebzése is 33%-kal kisebb lenne épületek ellen (azaz passzív képességbe csak úgy lehet másik passzív képességet beültetni, ha az a teljes kártyára is hat), így sajnos ez az ötlet is kuka. Azaz itt maradhat egy 5-10-es powercost-emelés, ekkor viszont már használhatatlanná válik egységek ellen teljes mértékben...

ashbone pyro: maga az egység pvp-ben már most is csak buffok mellett használható, mert nagy számban lehetetlenség lehozni egy kb. egál meccsen. pve-ben viszont tényleg elég OP. Veled ellentétben szerintem inkább az unstable demon irányába kéne elvinni az ashbone-t: mondjuk 66% lifestealer, de cserébe 50 hp vesztés 2 másodpercenként, plusz az orbkövetelményét felemelni 2 shadow és 1 neutralra.

lost grigori: powerköltség terén tényleg egy vicc, de ne ess túlzásokba, szerintem 250 jobban megfelelne neki.

silverwind lancers: orbkövetelmény 2 frost orbra és picit csökkenteni a hp-t, én erre 80-at mondanék.

voidstorm: szerintem is túl erős lap, ezért én azt mondanám rá, hogy legyen 200 power, a mostani 18-szoros sebzés helyett egy 16-szoros ÉS legyen egy 10k-s felső sebzési határ, mint az aurán. Ez esetben szerintem még használható lenne, viszont már nem lenne overpowerred.

a bandit egységekről pedig ne is beszéljünk, TALÁN a zöld windhunter és a kék commandos amik használhatóak, és esetleg még a zöld bandit stalker, de sajnos semmi más...

Az amii editionben kiadott lapokról:
    - tiwlight brute egy tökéletes M-counter lesz a nightcrawler és az enforcer ellen (940-780-as stat), s még a pirosnak a képessége is használható lehet (mondjuk úgy, mint a dreadcharger képességét, szerintem erre is csak magasabb szinten lehet majd látni rá példát)!
    - az eliminator sajnos a nightcrawler mellé már általában nem fér be, viszont pure shadow-ban illetve lostban a képessége miatt kifejezetten hatásos lehet a piros verziója (phoenix erejét is növeli)!

Jah és a szerver nem enged fel senkit, egy korábbi hiba újra előjött ahogy látom... kora délután is ugyanez volt a probléma, ezért volt szerver-leállítás is. De ha ez így megy tovább, lehet ma már nem lesz sok játék...

Új hozzászólás Aktív témák