Új hozzászólás Aktív témák

• Cr4Zy

tag

Igaz, hogy a mikor a játék, mikor a szerver, mikor pedig az én netem szaródik, de azért 2 repet még megosztanék veletek. Az elmúlt pár nap terményei. Ebben bestiát rusholtam le t1-en, mégpedig sikeresen, hiszen elég hamar úgy döntött, nincs értelme folytatnia. ;]
    A másikban pedig LFGGagával vertük ChristianIII és Matos párosát. Igaz, kezd egyre inkább olyan érzésem lenni, hogy ChristianIII is net-problémákkal küszködik, de érdekesség, hogy (ezt beleszámolva) az eddigi 3 meccsünkből 2x csak úgy eltűnt.
    Amúgy meg az előbbi meccsben nagyon benéztem egy eruptot, mert 2 forsakent megölt, egynek 300-zal csökkentette az életét és egy épp akkor letett soul splicert is lerobbantott vele, de ezután viszont már nem tudta megállítani a forsakeneket. Az utóbbi meccsel kapcsolatban pedig annyit tudnék hozzátenni, hogy ott már szerintem amúgy is bevertünk volna egy wellt, sőt, inkább az egész közepet megszereztük volna - ahonnan pedig már ténylegesen csak egy lépés lett volna a győzelem - hiszen Gaga már t2-őn volt, és hát enyhén szólva is a mi oldalunkra billentette a mérleget az a tény, hogy ő pure fire-rel volt e generated pálya sajátosságai miatt.

Új hozzászólás Aktív témák