Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lonely001
csendes tag
nem ad valaki ncore meghívóért BFpontot?
-
Lonely001
csendes tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
És mennyiért?

Most komolyan ennyire nem foglalkoznak vele hogy semmi nem lesz? nemtudom elhinni mert ilyen jó játékkal megérné foglalkozniuk... -
Lonely001
csendes tag
üdv srácok. Én akkor kezdtem BFezni amikor ingyenes lett a játék. Játszottam vele egy jódarabig, aztán nemtom miért abbahagytam. 5 napja újra elkezdtem és az 1 év alatt szinte SEMMI változás nem lett a játékban. Semmi új kiadás csak néhány új lap és tényleg semmi más. Most komolyan valaki nemtud valami infót lesz ezzel a játékkal még valami ? Vagy el lett felejtve az egész? Ebből olyan jó játékot ki lehetne hozni ha lenne egy normális fejlesztő team... Nem merek beruházni újabb BFpontokra mert ha nemlesz változás akkor szerintem felesleges... nah srácok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B760 i5 14600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9070 16GB be quiet! Pure Base 500DX 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest