- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Gyuri27
üzenetére
Két külön dologról beszélünk. A balansz és a noobozás más. Az, hogy a játék mennyire balanszos az egy dolog, úgy gondolom erről lehet vitázni, ebben sosem lesz egyetértés, de ez egy jó vitaalap. Nem erről beszéltem. Arról beszéltem, hogy orrba-szájba megy a noobozás. Ha valaki olyan deck-el játszik, ami X szerint erős, az már noob. Miért? Ezek szerint, ha nem akarom lépten-nyomon megkapni a noob jelzőt, akkor ne használjam a jól bejáratott kombókat, ne használjak Shadow-t...stb. Itt jön a képbe az, amit Te írtál:
Mert ha mindenki ezt tenné akkor fölösleges lenne a többi szin.
Pontosan. Ti (szerintem mondhatom, mert Te is benne vagy), ugyan ezt csináljátok, csak fordítva. Nem azt mondod, hogy mit használjon, hanem, hogy mit ne. Mert, ha használja, már rögtön noob. Az, hogy a játék balanszos-e, vagy sem, az a készítők/fejlesztők/support hibája. Akkor miért az a szerencsétlen a hibás, aki Grigori-t robbant? Miért őt kell basztatni, amikor ugyan azt csinálja, mint Te. Igen, ugyan azt. Kiválaszt ax X mennyiségű lapból 20 db-ot és azzal megpróbál nyerni. Mindig, minden játékban voltak népszerű ill. népszerűtlenebb dolgok. Ha valaki a népszerűt használja, már rögtön sz@r, szemét, noob. Amikor a lehetőség ott lenne előtted is, de nem. Mehet a köcsögözés, meg a habzószájú szidás. Szerinted nem lenne elég színes a játék? És? Állításod szerint úgyis a többség Shadow-val játszik, akkor nem tök mind1?
Objektivitásra meg egyáltalán szükség sincs. Milyen alapon ítélsz el Te, vagy bárki más valakit, hogy a saját pénzéből milyen lapokat vesz, melyeket használja, és azzal hogy játszik? Addig, amíg ez a játék szabályaiba belefér, mitől gondoljátok, hogy nektek jogotok van leugatni másokat? Ez az, amit nem tudok felfogni, és eddig erre még értelmes magyarázatot nem kaptam.
Amikor elkezdtem játszani, ide jöttem tanácsot kérni. Életem első deckje egy Lost deck volt. Tudod mi alapján döntöttem e mellett? Nézegettem a kártyák képét, és ezek a lapok tetszettek a legjobban. Megvettem hozzá a lapokat, és tetszett a Shade, úgy gondoltam, hogy erős lap. Amikor itt mondtam, hogy PvP-re ilyen decket szeretnék, már rögtön noob lettem.
Speciel nem tudom, hogy mennyit PvE-zel még, de mivel én most elölről kezdtem, így én elég sokat, sokszor többszemélyeset. Tudod mi van PvE-ben? 80% nature. Miért? Azért mert a pályák 90%-án ha nature van a deckben, kb. fele olyan könnyű a pályákat megcsinálni. Akkor aki nature-t használ, az noob, vagy csak nem szereti magát direkt sz*patni?Lehet vitatkozni a balanszról, de arról nem tudsz meggyőzni, hogy miért kell embereket csesztetni azért, mert az erős lapokat/kombókat használják. Te bizonyára direkt szar lapokat pakolsz a deckedbe. Gondolom nem. Akkor Te is noob vagy? Mert azokat a lapokat használd, amit a nature játékosok 80%-a? Ez nem noobság? Ugyan azokat használni? Enli nerf előtt Enlit használni nem volt noob-ság? Alap volt, hogy minden zöld deck-ben benne volt. Ez nem noob-ság, ááááá dehogy. Megkapta a nerfet egy noob lap, most miért nem örülsz? Megkapta a nerfet a Shade, lehet örülni. A Shade-el játszók voltak a hivatalos közellenségek eddig. Most nerf lett, keresni kell másokat? Mindig leszenk örök elégedetlenkedők, és amíg leszenek, addig mindig fognak találni maguknak célpontokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Trollok komolyan
- Szobalámpának is nézhető a Huawei új Wi-Fi 7 routere
- Kés topik
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- Autós topik
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller Alza 2027.12.10-ig garancia, számlával!
- PowerColor Red Devil RX 6900 XT Ultimate (XTXH chip) - Full dobozos, gyári kártyatámasszal
- Bomba áron GIGABYTE G5 /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- ASUS ROG Swift PG32UCDM QD-OLED 4K 240Hz gamer monitor eladó / BOLTI ÁR 500E+
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest